spacey -> NAŠI SONČKI (**** del) (12.5.2005 20:48:01)
|
Kuku... No po dolgem času tudi jst lahko kaj napišem... Kot večina tudi mi lepo pohajkujemo in se martinčamo na sončku. 9nebesa Je prav fino. Tudi meni ne znese kaj veliko bit tle gor, ker naš sonček potrebuje veliko pozornosti...večinoma preletim kar me zanima in tu in tam kaj malega nahitro napišem...romanov se mi po pravici ne da več pisat. :ups: :)- No pa k bistvu...mi še vedno nismo vzpostavili nekega ritma...no po pravici povedano bi si jst lahko kaj beležla, da bi mi bilo kej bolj jasno...npr.: kdaj jemo, kdaj spimo, koliko časa smo budni... :zmeden2: Morda pa le imamo ritem, pa jaz tega še nisem opazla...bom malo spremljala. Kaj pa ve, a si kaj beležite in zapisujete? Mala maja tudi naš Liam že nekaj časa čeblja tako kot vaš...aaauuuuuu, gaaaa in kako se smeje in maha z rokicami in kako brca...joj tako hitro raste, kot goba. V torek smo imeli prvo posvetovalnico in je vse super in ok...splošno oceno je dobil 5, tehtamo že skoraj 6 kg in dolgi smo 59 cm, tako da smo uvrščeni v zgornjo mejo enomesečnikov. Dobili smo temenca in to je cel hudič jih "spraskat" dol, nisem pa vedela da se te naredijo zaradi mleka?! :zmeden: Na previjalni uživamo 100/h :love: in najbolj zanimiv je vrtiljak s prijateljčki. 9nebesa Smo pa malo prehlajeni, tako da imamo čiščenje noska s fiziološko, kar pa ni glih najbolj prijetno. :zmeden: Je pa tako potrpežljiv, da ga lahko samo pohvalim, očitno ve da mu hočem dobro. Kaj še lahko napišem, da bom imela nekaj časa spet mir? :zmeden2: :)- Aja...danes smo bili prvič na daljšem sprehodu in je bilo tako lepo, naša :kuza: je tako uživala, saj smo šli v Fieso k morju. :bravo: Liam je celo pohajanje prespal in to na trebuščku, ker mu tako najbolj odgovarja. Samo ponoči spi na hrbtu. Kaj pa vaši sončki, kako spijo, kako jim najbolja odgovarja? Ponoči se še vedno zbujamo na 2-3 ure in rabimo, da se nahranimo in zaspimo najmanj 1h :zmeden: in komaj čakam, da bo tudi naš prespal celo noč ali pa vsaj 6h skupaj...to bi bilo lepo. Prosim, prosim Liam usliši moje želje in bom najsrečnejša mami na svetu. :)- No pa še glede dojenja...se dojimo vendar moramo dodajat, ker je Liam kot lukna brez dna...to je tak lakotnik, da je kaj. Sicer pa tudi jst nimam veliko mleka, bolj je to pred jed in cartanje...ampak tudi to je nekaj. Važno, da je zdrav in močen fant. No pa sem se razpisala...pa tako sem govorila, da se mi ne da pisat na dolgo in široko... 8) :)- Mamice in sončki lepo se imejte in uživajte na sončku in svežem zraku... 9nebesa Papa; P&L&A:kuza:
|
|
|
|