|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI DOJENČKI FEBRUARČKI 2005
10.5.2005 18:13:11   
Martina27
Pozdravljene vse februarčice(tako smo se imenovale,ko so bili še naši sončki v trebuščkih),zanima me kako so kaj vaši-naši sončki,kaj nam že pokažejo in naredijo?:)

Moj pikec pokec že pančka celo noč od 21.30 pa do 7ali 8 zjutraj.

Prav lepo se on že z mano pogovarja,se smeji,me malo za lase povleče,popljuva in zelo rad se nosi.

Ima pa takšen most-igralo in se on včasih z njim igra po celo uro.Prijema igračke,jim kaj pove in zagruli,predvsem ta a-gu:metulj:
Se pa tudi prav lepo redi in raste.Velik je 63cm,težek pa 7920kg.
Slikanje kolkov še nisva imela,tako da se še kar na široko previjava,ampak sam ponoči.

Tudi glavico že kar drži pokonci,vendar še tu pa tam z njo malo zakinka.

Lepo vas pozdravljava in vam pošiljava:rozica:-za mamice in poljubčke za vaše:angel:

Martina in Žan Tai
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.5.2005 18:32:36   
valči
Hay!

Sem vesela,da si odprla temo.Naša Lara spi tudi celo noč,od 22.ure,pa do 7-8. zjutraj.Čez dan je tudi pridna,rabi kar precej pozornosti:duda:.

Lepo se doji in smeji.
Mere pa ima manekenske:5530 g.,61 cm.Taka ravno prav malo ma špehca,dolga se mi zdi po oblačilih sodeč.

Sva bili cepleni danes,sedaj pa se žal prebuja,bom drugič kaj več napisala,
:rozica: vsem februarkam in:angel: otročkom.
L.p.Anita

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2005 18:36:14   
Mina1
Ojla;), moj piškotek se je rodil 18.2.2005 in je pravi cukrček.

Samo ne aja, tkao kot pri vaju (celo noč) in tako. Mi se zbujamo, pa v krčkih smo še vedno, se pa drugače pridno smejimo in zelo elegantni smo:)-:)-:)-

Spijemo že 130 ml Comformila, kolki so 1A, 19.5. pa imamo prvo cepljenje.

Jaz sem sila utrujena, ker imamo doma še :hudicek: 3-letnika in je vsak dan dar-mar, če me razumete.

Drugače pa čakam na poletje, ko bo upam vse skupaj malo lažje.

CMOK za vse naše februarčke:love:

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2005 21:16:40   
Ani 2
Zdravo!

Tudi jaz sem vesela,da si se spomnila na "februarčice" in na naše sončke.

Moj :duda: je pravi dobrovoljček se rad smeji in je zelo priden fant.
Najraje je na previjalni mizi kjer se lahko razbrca,včasih imam občutek tako kot bi mi že hotel kja povedat :)-.Zelo rad opazuje okolje okrog sebe in rad gleda slike 8),ropotuljica pa mu je tudi že zanimiva.
Zvečer zaspi tam ok.21ure in spi zjutraj do 6,7 ali celo do 8 ure.
Jutri imava pediatrinjo,v četrtek pa slikanje kolkov,tako da kg.in cm.sporočim jutri ;).

Lepo se imejte z svojimi :angel:.

LP.Ani2:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2005 8:14:08   
Mina1
Mamice februarčkov: ja pa kako vam rata, da sončki spančkajo tako dolgo skozi noč, madonca???

Mi imamo npr. takole glede hranjenja skozi noč:

22:25
03:15
07:30 ali pa

19:05
01:00
04:10

v bistvu nikoli ob uri in tako ali pa kakor kdaj. Samo to ne pomeni, da ko ga dan zvečer v zibko, da zaspančka takoj, ponavadi kar traja in tako:zmeden:

Nasveti dobrodošli;)

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2005 11:05:44   
Venera
Mina 1 in vse ostale lepo pozdravljene!

Naša Mija je prav tako kot tvoj princ rojena 18.2. in tudi še ne prespi cele noči. Tvoj post je takšen kot, da bi ga sama pisala! :)-:)-:)-:)- Ti Mina, mogoče pa sta najina dva nekaj posebnega, ker sta 18. rojena.:)-:)-:)-

Drugače pa je naša princeska prava lepotička, pridna, v večini se samo smeji, zna pa tudi jokat, da ne bo pomote.

Še vedno jo dojim in edini problem, ki ga imava je ta, da noče in noče pit po flaški! Sem probala že vse mogoče in noče.

Drugače pa je Mija imela na zadnjem pregledu 56,5 cm in 4800 g. Baje je to ok, ker jo še dojim! Glede na ostale, pa se mi zdi, da je kar drobcena. BAje sem tudi sama takšna bila ( taka bolj suha in dolga ), kar zdaj več ne bi morala reči:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Najraje se seveda nosi, je pa tudi rada v ležalniku, kjer se igra z igračkami, ki visijo na obroču.
Bom zdaj dodala še nekaj slik v album, da boste videle, kako smo že veliki!

Lp vsem!
Venera in Mija - čez 1 teden bo stara 3 mesece!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2005 11:38:04   
metaa
Oj, Martina27 sem te že kar malo pogrešila. Tebe sem si že od začetka najbolj zapomnila, ker sva imeli skupaj rok in sva istočasno imeli ful težave z bruhanjem. Spomnim se tudi, da si mi odpisala glede spola, ker sem bila (tako kot sprva ti) "razočarana" (sploh ni pravi izraz), ker so mi napovedali fantka, ampak pri meni so se potem zmotili.
No moja punčka ne pančka še tako pridno kot tvoj sonček, ampak približno od 20h-4h, potem jo nahranim in spi še kakšne tri ure v svoji posteljci, nato jo dam v najino, da še dobro uriso podremlje.
Sicer pa verjetno dobro uspeva-ima velik podbradek in okrogla lička in se pridno zgovarja.
Muči jo samo zaprtost (umetno mleko verjetno) in včasih imamo zvečer borbe, ker je tako zaspana, da je sitna.
Pozdravčka vsem, posebej februarkam!

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2005 15:15:42   
Martina27
No,tole se mi zdi prav super,dasi povemo-napišemo kako kaj napredujejo naši sončki.

Tudi mi imamo borbe zvečer,ker je že tako zaspan,da joče,kakor da bi ga kdo iz kože dajal.
Je pa tudi zelo rad v ležalniku in se igra z igračkami na mostu.Predvsem je dobra njegova roka,ki je kar neprestano v ustih.Slini se pa tudi tako, kakor da bo zdaj zdaj zobek zunaj,ne vem čemu:zmeden:

Se pa prav na glas smeji in včasih tudi zacvili.Najraje gleda televizijo-to kar pač ve da ne sme-da le dobi priložnost:)-Je prav hecen:)

No, glede na mere vaših sončkov je moj pravi velikan,me je že malo skrbelo in sem zadnjič vprašala njegovo pediatrinjo in je rekla,da je to vse ok,da se naj ne sekiram,saj se v končni fazi tudi jaz velika:)

Počasi bomo že začeli kupovat Pampers4.

Lepo se mejte in se lepo cartajte in fajn razvajajte:sloncek:

100:rozica: in poljubčkov za vaše sončke:duda:

Martina

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2005 17:41:47   
Lu
Ojla!

Pa naj se malo pohvalim. Maja mi spi že od 1.meseca skoraj celo noč. Kakor je. Spat jo dam ob 20.00 in se zbudi tam nekje ob 3-4 zjutraj, včasih tako kot danes pa celo ob 7.30 :bravo::bravo: samo da je zaspala šele ob 21.30.

Malo imamo zopet problmčkov z dojenjem, ampak kakor sem trmasta mislim, da bomo tudi to rešile.

Martina27 se pa tudi moja Maja tako slini, in rokico v usta daje, da tudi mi že pričakujemo prvi zobek :)- Verjetno je še vseeno malo prezgodaj.

Smo se pa včeraj same doma vagale in ima cca 5.500 kg, zadnjič smo jo tudi sami merili in je imela 62 cm. No saj 26. maja imamo pregled pa bomo točno videli kako in kaj. Ja oba pregleda na isti dan.

Ja Venera sem te pa res že pogrešala. Daj javljaj se malo bolj pogosto, no.

Mi smo zdaj v fazi malo izkoriščanja. Samo nosila bi se. No pa saj malo jo moramo razvajati.

Kolke naj bi šle slikat 17 pa so nam premaknili na 26 pa še drugega zdr. so nam dali. Upam, da ne bo kaj narobe.

Hm... nekaj sem še hotla povedat pa se spet ne spomnim. Oh ta ponosečniška pozabljivost :)-

Lep dan še naprej želim.

papa Lu in Maja:racka:

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2005 17:42:44   
Lu
Aja glede ležalnika nekaj. A vši otročki že dosežejo igračke na njem. Mi imamo tistega od ABC Design pa jih Maja še ne doseže. Jih samo gleda.

papa Lu

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2005 17:43:29   
Lu
Ja ko bo sedela jih bo že, ampak še čisto leži v njem. No zdaj pa mislim, da sem vse povedala.:)

Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2005 21:36:24   
Nika27
Tudi naš Luka jih ne doseže, imamo ravno tako od ABC designa. Smo obesili kar nad posteljo, dodali ropotuljico in zdaj veselo maha, se smeji...
Drugače je pa tudi on februarček, 23.2. je bil njegov dan. Je vesel fantek, zelo zvedav, nasmejan, zgovoren, pravi angelček. Zaspi ob 20.uri in se zbudi ob 6-ih ali ob 7-ih... Pravi blagoslov za mami, ki je bolj zaspane sorte :)-

Neposredna povezava do sporočila: 12
11.5.2005 22:09:51   
Ani 2
Pozdravljene februarčice!

Kot sem včeraj obljubila,vam sporočam koliko kg.in cm. ima moj sonček:rodil se je z 3630g,sedaj pa ima 6650g,in velik je bil 51cm,sedaj pa meri 65cm.

Lp.Ani2:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2005 8:51:25   
Mina1
JANA/MUNI: hvala, zelo obširno, ni kaj;).

Veš, vsak nasvet prav pride. In čeprav sem mamica v drugo, je bil prvi škratek "drugačen" oz. je imel drugačen navade, zato sem toliko bolj:zmeden: pri drugem otročku.

Skratka, bomo poizkusili kaj od tega, kar ti navajaš. Upam pa tudi jaz, da bo piškotek kmalu dojel, da tudi jaz rabim ponoči spanec, saj ne spim že od prve nosečnosti in včasih je prav hudo.

pa-pa Mina1;)

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.5.2005 8:53:52   
Mina1
:bravo: Ani2 za tvojega sončka bombončka.

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.5.2005 18:54:39   
Lu
Nika27 mene samo zanima ali dojiš normalno :zmeden: Kajti pri meni ko je Maja začela spat pri 1 mesecu celo noč mi je začelo primanjkovati mleka. Zjutraj ga je ogromno, pop. pa že manj.

lp Lu in Maja, ki trenutno aja.:racka:

Neposredna povezava do sporočila: 16
12.5.2005 20:52:31   
Venera
Pozdravljene babike!

evo mene spet! Da me LU ne bo kregala! :)-:)-:)-:)

Da bo Lu pomirjena imamo mi tudi malo razvajenko, s tem, da mi pač nošenju pravimo NOSITIS:)-:)-:)- in naša Mija ima kroničnega!:bravo::)-
Ta nositis se pojavi v popoldanskih urah, takrat ko je tudi oči že doma. Mama pa ima dopoldne po večini mir!:)-:)-:)-

Drugače pa imamo tudi mi ležalnik od ABC design in smo dali tiste originalne igračke vstran in jih nadomestili z ostalimi, bolj pisanimi! To se ji bolj dopade!
Drugače pa je še vedno najboljša prijateljica kar mama! :bravo::)-

Tako, zdaj pa je že taka ura, da bo Mija vsak čas zaspala! Običajno spi že ob 20:30, danes pa je več spala čez dan in še ni tako zaspana!

Do prihodnjič nasvidenje!
lep večer vsem!
Venera

Neposredna povezava do sporočila: 17
13.5.2005 23:58:15   
jana p
Naš februarček je bil včeraj pri treh mesecih na pregledu. Je prav velik fant 63,5 cm in 6 kg(porodna 51 cm in 3080 g). Bil je tudi cepljen in na srečo ni imel reakcije. Tega sem se najbolj bala.
Drugače mu pa ne smemo dajati ropotuljic in kakšnih majhnih stvari za prijemat, ampak bolj žoge oz. kakšne večje mehke igrače, da bo moral odpreti dlani, če jih bo hotel prijeti. Precej namreč stiska pesti, kar pa ni najbolje. Panike pa tudi zaenkrat še ni.

lp vsem februarskim sončkom in njihovim mamicam (ter seveda tudi očkom)

Jana

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?