Venera -> NAŠI DOJENČKI FEBRUARČKI 2005 (11.5.2005 11:05:44)
|
Mina 1 in vse ostale lepo pozdravljene! Naša Mija je prav tako kot tvoj princ rojena 18.2. in tudi še ne prespi cele noči. Tvoj post je takšen kot, da bi ga sama pisala! :)-:)-:)-:)- Ti Mina, mogoče pa sta najina dva nekaj posebnega, ker sta 18. rojena.:)-:)-:)- Drugače pa je naša princeska prava lepotička, pridna, v večini se samo smeji, zna pa tudi jokat, da ne bo pomote. Še vedno jo dojim in edini problem, ki ga imava je ta, da noče in noče pit po flaški! Sem probala že vse mogoče in noče. Drugače pa je Mija imela na zadnjem pregledu 56,5 cm in 4800 g. Baje je to ok, ker jo še dojim! Glede na ostale, pa se mi zdi, da je kar drobcena. BAje sem tudi sama takšna bila ( taka bolj suha in dolga ), kar zdaj več ne bi morala reči:)-:)-:)-:)-:)-:)- Najraje se seveda nosi, je pa tudi rada v ležalniku, kjer se igra z igračkami, ki visijo na obroču. Bom zdaj dodala še nekaj slik v album, da boste videle, kako smo že veliki! Lp vsem! Venera in Mija - čez 1 teden bo stara 3 mesece!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|