Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mrzle rokice, nosek in lička 20.9.2005 13:17:25
|
|
|
|
JASNA D
|
Ja, je normalno. Če si ga potipala na zatilju in je topel, potem je O.K., vsaj tako so mene podučili. Temperatura v stanovanju je tudi O.K., prej kakšna stopinja preveč, kot premalo za ponoči. Čez dan imam tudi jaz take temperature, pa me še kar šimfajo, da imam pretoplo.
Jasna
|
|
|
|
Mrzle rokice, nosek in lička 20.9.2005 13:46:01
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Ma, tudi jaz imam take probleme. Ampakmali nič ne joka, tako, da zgleda, da ga ne zebe. Roke so pa najin večni problem - vedno mrzle kot led Ne morem mu v posteljo rokavic obleč
lp, vrtnica
|
|
|
|
Mrzle rokice, nosek in lička 20.9.2005 17:09:56
|
|
|
|
piščanc
|
jaz ga vedno bolj oblečem, če ima mrzle roke - ponavadi pomaga
res pa je, da je bolj tople sorte in nima mrzlih rok,al ag pa jaz tok oblečim
|
|
|
|
Mrzle rokice, nosek in lička 21.9.2005 9:37:53
|
|
|
|
Vekica
|
Ojla!
Mene pa podnevi to tolk ne skrbi, kot ponoči. Imamo odprto okno in je res mraz...
Pol sem jo pa danes tako pokrila, da so bile tudi rokice pod dekico in dekico zabasala pod madroc in zjutraj je imela tople rokice.
LP, Vekica
|
|
|
|
RE: Mrzle rokice, nosek in lička 25.9.2005 19:41:38
|
|
|
|
Lu
|
Tudi Maja ima večkrat mrzle rokice kot tople. Ko sem jo dajala spat sem jo, zdaj ko se je malo ohladilo, oblekla še v spalno frotirasto spalno vrečo pa je imela še vedno rokice mrzle. Zdaj sem ji pa dala bolj toplo spalno vrečo, tista iz paketa, in rokice so tople. Drugače je pa za vratom in povsod drugod topla, samo rokice hladne
|
|
RE: Mrzle rokice, nosek in lička 25.9.2005 20:14:21
|
|
|
|
Dolina
|
Zoja ma tud mrzle rokice, ušeska, lička in nosek ponoči. Pa sm ji dala že zimsko spalno vrečo, ki ima še tanke rokave, pa toplo pižamico, pa ni nič bolje. Je pa bolj zmrzljive sorte, ker ima tud čez dan pogosto hladne rokice in še nogice. Ji sploh ne morem segret, razen če sva skoz pod koutrom. če lepo spančak ponoči in če je drugje topla potem po moje ni kaj. Lp, Dolina
|
|
|
|
RE: Mrzle rokice, nosek in lička 25.9.2005 20:39:34
|
|
|
|
valči
|
Mi je zelo znano.Hčera je imela že v porodnišnici ledene roke in noge,pa tudi doma prva dva meseca približno:Pa sem jo dovolj oblačila in za tilnikom je bila topla.Sem mogla dosti poslušat,v tej varianti,da otroka zebe,je premalo oblečena,se ti bo prehladila,itd... V glavnem mislim,da tvojega otroka ne zebe,ker tudi jaz imam sedaj,ko je hladno ,mrzle roke. Pomagajo bombažne rokavičke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?