|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mrliški list iz Avstralije?? kako dobiti.
25.11.2010 10:52:06   
bigbunny
Živjo punce!
Bolj rovarim več težav imam. Malo sem se pozanimala o kreditih, malo o lastništvu.. Skratka dobila sem odgovor da nebom mogla ne vzeti kredita, ne hiše prodat dokler nebo dokazano da je gospa ki ji pripada 1/16 v mojem delu hiše res mrtva. Leta 97 je bila zapuščinska od takrat se nihče ni javil. Ta gospa je umrla leta 2005 predvidoma v Avstraliji. Kako naj dobim njen mrliški list.? Če nevem kje je umrla, ne poznam njenih hčerk, skratka kakršen koli stik je nemogoč. če je katera imela podobne težave bom zelo vesela kakršnega koli nasveta.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mrliški list iz Avstralije?? kako dobiti.
25.11.2010 10:52:55   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny
Kako naj dobim njen mrliški list.?

Zaprosi MZZ (Ministrstvo za zunanje zadeve). Jaz sem tako dobila nekaj dokumentov iz tujine.

(odgovor članu bigbunny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2010 10:58:49   
bigbunny
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Zaprosi MZZ (Ministrstvo za zunanje zadeve). Jaz sem tako dobila nekaj dokumentov iz tujine.

Res??? Uau super. Najlepša ti hvala!!!! A si jim poslala kar pisno kaj potrebuješ? Samo jaz z njo nisem v sorodstvenem razmerju, je to kakšna težava?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2010 11:52:44   
Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Res??? Uau super. Najlepša ti hvala!!!! A si jim poslala kar pisno kaj potrebuješ? Samo jaz z njo nisem v sorodstvenem razmerju, je to kakšna težava?

Mislim, da ne bi smelo biti težav, glede na to, da rabiš za izbris solastništva. Priloži izpisek, ki dokazuje, da je gospa solastnica nepremičnine in  razloži, zakaj rabiš te dokumente. A gospa v Sloveniji nima nobenih sorodnikov, na katere bi se lahko obrnila?

Jst.

(odgovor članu bigbunny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2010 13:00:58   
Kerensa*
si jim poslala kar pisno kaj potrebuješ?

Najprej sem šla kar tja na receptorski šalter zatežit' in od tam sem potem telefonirala nekam v stavbi (nimam blage veze, komu), kjer so mi razložili, kaj naj naredim - vse skupaj prinesem osebno k njim ali pa pošljem (priporočljivo je, da priporočeno) po pošti. In potem sem poslala po pošti. Čakala sem pa res kar en lep čas, saj brzina ni ravno vrlina birokratov v BiH (upam, da je Avstralija kaj hitrejša).
Samo jaz z njo nisem v sorodstvenem razmerju, je to kakšna težava?

Mislim, da to ne bi smela biti težava, glede na to, da imaš pravno podlago za pridobitev tega dokumenta.
Se pa zna zakomplicirati, če je imela ta ženska žive dediče, ko je umrla. Lahko, da so oni zdaj lastniki oz. po njih njihovi dediči.

(odgovor članu bigbunny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.