Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mrliški list iz Avstralije?? kako dobiti. 25.11.2010 10:52:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny Kako naj dobim njen mrliški list.? Zaprosi MZZ (Ministrstvo za zunanje zadeve). Jaz sem tako dobila nekaj dokumentov iz tujine.
|
|
|
|
RE: Mrliški list iz Avstralije?? kako dobiti. 25.11.2010 10:58:49
|
|
|
|
bigbunny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny Kako naj dobim njen mrliški list.? Zaprosi MZZ (Ministrstvo za zunanje zadeve). Jaz sem tako dobila nekaj dokumentov iz tujine. Res??? Uau super. Najlepša ti hvala!!!! A si jim poslala kar pisno kaj potrebuješ? Samo jaz z njo nisem v sorodstvenem razmerju, je to kakšna težava?
|
|
|
|
RE: Mrliški list iz Avstralije?? kako dobiti. 25.11.2010 11:52:44
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny Kako naj dobim njen mrliški list.? Zaprosi MZZ (Ministrstvo za zunanje zadeve). Jaz sem tako dobila nekaj dokumentov iz tujine. Res??? Uau super. Najlepša ti hvala!!!! A si jim poslala kar pisno kaj potrebuješ? Samo jaz z njo nisem v sorodstvenem razmerju, je to kakšna težava? Mislim, da ne bi smelo biti težav, glede na to, da rabiš za izbris solastništva. Priloži izpisek, ki dokazuje, da je gospa solastnica nepremičnine in razloži, zakaj rabiš te dokumente. A gospa v Sloveniji nima nobenih sorodnikov, na katere bi se lahko obrnila?
|
|
RE: Mrliški list iz Avstralije?? kako dobiti. 25.11.2010 13:00:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny si jim poslala kar pisno kaj potrebuješ? Najprej sem šla kar tja na receptorski šalter zatežit' in od tam sem potem telefonirala nekam v stavbi (nimam blage veze, komu), kjer so mi razložili, kaj naj naredim - vse skupaj prinesem osebno k njim ali pa pošljem (priporočljivo je, da priporočeno) po pošti. In potem sem poslala po pošti. Čakala sem pa res kar en lep čas, saj brzina ni ravno vrlina birokratov v BiH (upam, da je Avstralija kaj hitrejša). Samo jaz z njo nisem v sorodstvenem razmerju, je to kakšna težava? Mislim, da to ne bi smela biti težava, glede na to, da imaš pravno podlago za pridobitev tega dokumenta. Se pa zna zakomplicirati, če je imela ta ženska žive dediče, ko je umrla. Lahko, da so oni zdaj lastniki oz. po njih njihovi dediči.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.