Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mothercare LJ - že odprta igralnica? 7.1.2010 14:35:02
|
|
|
|
petruska
|
Kje v BTC-ju pa je?
|
|
|
|
RE: Mothercare LJ - že odprta igralnica? 7.1.2010 18:38:26
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruska Kje v BTC-ju pa je? nasproti city parka
|
|
RE: Mothercare LJ - že odprta igralnica? 7.1.2010 23:40:06
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem bila pred novim letom, pa ne vem, kakšno igralnico misliš. Tam, kjer prodajajo stvari za ustvarjanje in igrače, so postavljene npr. mizica z barvami, igrače, ki jih lahko preizkusiš ipd. Igralnega kotička posebej pa nisem videla (lahko pa, da je). Lp, živa
|
|
|
|
RE: Mothercare LJ - že odprta igralnica? 8.1.2010 9:12:30
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, sem povprašala direktno v MC in dobila odgovor, da se igralnica odpira šele konec februarja. Bo očitno treba še počakat.
|
|
RE: Mothercare LJ - že odprta igralnica? 8.1.2010 10:09:27
|
|
|
|
ninocka
|
Nika, jst sem klicala vceraj tja, ampak vmes, ko je zvonil telefon, je Ruben polil caj po sebi in tleh in sem potem tekla njega preoblacit in pucat, pol sem pa pozabila se enkrat poklicat Ziva, v zgornjem nadstropju bo igralnica
|
|
RE: Mothercare LJ - že odprta igralnica? 8.1.2010 12:48:35
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Nika, jst sem klicala vceraj tja, ampak vmes, ko je zvonil telefon, je Ruben polil caj po sebi in tleh in sem potem tekla njega preoblacit in pucat, pol sem pa pozabila se enkrat poklicat Ni blema, jaz sem poslala kar mail in dobila odgovor.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?