|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moska racionalnost...
7.3.2015 21:12:15   
Anonimen
No ja,se vedno ne morem verjet,da obstajajo taki...

S starim prijateljem,ki je 17 let ,starejsi od mene,se nisva videla kar lep cas.
Pred leti sem imela z njim sex tak kot mi odg.oblada zadevo :)
Pa sva zopet nekak stopila v kontakt,in se dog.za danes da se dobiva.
Ker sem jaz veliko stran od njega,ne bi mogla pridit do 14h.na dog.mesto.Ker ima on dop.
opravke v tem mestu,ne bi prisel se pop.
In na koncu slisim tole.
Ne morem hodit 2x do dolocenega mesta ves moram gledat racionalno,potem se pa drugic dobiva.
Rekla sem ok...in kar mi je takoj na pamet padlo je to,da si ga naj tudi racionalno.dr....a.

Sem imela f...frenda,ki mu ni bilo nikdar tezko pridet kamor sm rekla..

Kaksni komentarji?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moska racionalnost...
9.3.2015 8:38:54   
Anonimen
Pozabi na tega tipa, očitno mu ni do tebe, drugače ne bi imel 1000 in 1 izgovora... prav bednega.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2015 10:06:00   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

S starim prijateljem,ki je 17 let ,starejsi od mene,se nisva videla kar lep cas.
Ker sem jaz veliko stran od njega,ne bi mogla pridit do 14h.na dog.mesto.Ker ima on dop.
In na koncu slisim tole.
Ne morem hodit 2x do dolocenega mesta ves moram gledat racionalno,potem se pa drugic dobiva.
Rekla sem ok...in kar mi je takoj na pamet padlo je to,da si ga naj tudi racionalno.dr....a.

Kaksni komentarji?

lp

Z veseljem. Skratka, racionalno naj si ga zdrka, imaš **** frenda in ga tretiraš, kot da mu s tem ko seksata, delaš uslugo. Kot da se užitek pri tem tebe absolutno ne tiče. Kaznovala ga boš torej tako, da boš tudi sebe prikrajšala za užitek - če torej ne bo tako kot si ti rekla, ne bo nikakor. Tvegam tezo - niti ti ni toliko do mesenega užitka, kolikor do užitka dominacije nad obupanim, pohlevnim dedom. Rada gledaš, koliko se je tip pripravljen ponižat zate. Femme fatale par excellance!

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 9.3.2015 10:07:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2015 11:04:03   
RIJA*

In na koncu slisim tole.

Kaksni komentarji?

lp

isuse user posted image user posted image

pupa, zavzemaš najnižje mesto na njegovi lestvici....očitno z velikim razlogom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2015 11:15:35   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

In na koncu slisim tole.

Kaksni komentarji?

lp

Zakaj le? Lahko da zelo visoko, je pa res, da pa lahko tvega prizemljitev v kolikor jo tip sprevidi.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2015 11:24:01   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

In na koncu slisim tole.

Kaksni komentarji?

lp

Zakaj le? Lahko da zelo visoko, je pa res, da pa lahko tvega prizemljitev v kolikor jo tip sprevidi.

tip jo je že sprevidel. ne podcenjuj svoje rase user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2015 16:52:01   
ronja
17 let starejšim moškim pač ne divjajo tako hormoni kot najstnikom, ki bi prileteli kamorkoli, kadarkoli, samo za en seksuser posted image . S tem se boš morala navadit živetuser posted image .
Če pa prav razumem f. frendship pa gre za obojestranski meseni užitek in nihče nikomur ne dela usluge. Tako da ne vem, zakaj si bila tako užaljena, ko je rekel, da potem pa drugič.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2015 20:25:51   
Stanislava_

Dodaj pretekla leta in seštej. Saj ti je povedal, ne more priti dvakrat na isto mesto. Ne more in nnajbrž ne želi.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2015 21:30:56   
Anonimen
Zdravoo...

No pa se le oglasam in prebiram skromne komentarje..
Ne vem,ce ste me prav razumeli,toda danes je vse manj gentlemanov.
Najboljs za tegale dedka,bi bilo,da se mu ponudim in placam bencin,da bo lahko prisel
v obe smeri na f**. user posted image

Na njega sploh ne mislim,in ne pricakujem nic!!
Zato nisem bila nic uzaljena,ker mi je rekel,da se potem lahko vidiva drugic/
Ne gre mi samo v glavo,da je vse vec takih skrtuhov,ki jim je skoda bencina.
Za uzitek imam pa itak tegale mojega prijateljcka,ki komaj caka,da me vidi,pa se skoda mu ni nic za mene naredit,in to cenim.

Dedek ima pa bolj podivjane hormone kot pa kak najstnik,si se pa malo zmotila RONJA user posted image

Sicer pa spostujem vse komentarje,da ne bo pomote,samo skoda ,ker vas je par ciljalo v praznouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2015 22:07:46   
liliana
Glej.....s **** frendi je tak....da se včasih tudi f.uk odpove......se pač racionalno f.uka....brez emocijuser posted image ......

ni treba imeti dolgega nosa zaradi tega, če se že spuščaš v veze s f.uk frendi......

Sicer pa pišeš, da imaš enega f.uk frenda, ki vse naredi zase.....očitno imaš backup varianto, oz. izhod v sili, da te tolaži in ti bilda ego.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2015 22:13:15   
Stanislava_

Zdravoo...

No pa se le oglasam in prebiram skromne komentarje..

Kakšno bogatsvo komentarjev si pa pričakovala?

F..*k je f..*, saj sama veš. Sam sebi namen. Ni glih podlaga za hudo globoko filozofijo.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2015 19:52:53   
ronja
Lej, če bi "dedka" tako trgalo, mu ne bi bil problem bencin. Pa mu pač ta seks s tabo ne pomeni toliko. Simpl as that. Saj je samo en seks, zakaj bi se zdaj zato fural ne vem kam, očitno pač ni nič tako posebnega. Škoda mu je bencina, ker pač ta f* ni nič tako zelo posebnega. Ne čuti nič takega do tebe in verjetno lahko dobi f* tudi kje bližje ali pa mu enostavno ni toliko do tega (kar praviš da ni res, torej verjetno prvo, verjetno ima tudi on kako backup varianto, ki očitno ni nič slabša, pa se mu ne da sem pa tja furat;).

Ne vem pa, kako pričakuješ gentelmansko obnašanje od f* frenda... Mislim, to dvoje ne gre najbolj skup. Lahko, samo pri različnih osebah;). Očitno pa na tega svojega starejšega ff kar misliš, sicer ne bi pisala o njem...
Glej.....s **** frendi je tak....da se včasih tudi f.uk odpove......se pač racionalno f.uka....brez emocijuser posted image ......

ni treba imeti dolgega nosa zaradi tega, če se že spuščaš v veze s f.uk frendi......

Sicer pa pišeš, da imaš enega f.uk frenda, ki vse naredi zase.....očitno imaš backup varianto, oz. izhod v sili, da te tolaži in ti bilda ego.....

Podpis do zadnje pike:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2015 15:23:09   
sombrero
Tip je pač imel prazna jajca, kje je tu problem? Ko imam jaz polna, me racionalnost en drek briga :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2015 7:46:00   
kalbo

ZZa uzitek imam pa itak tegale mojega prijateljcka,ki komaj caka,da me vidi,pa se skoda mu ni nic za mene naredit,in to cenim.

Za tegale tvojga prjateljčka so v Hoferju precej ugodno baterije, megapack.

Če pa misliš, da imaš med nogami najman diamant, ti pa povem, da se dec pelje za dober f.uk tud na sever nemčije. ti očitno nisi dober f.uk.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 18.3.2015 7:47:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2015 17:29:22   
gicek007
Ha ha ha.
Na sever nemcije se dec odpelje samo ce ne dobi "primernega" ****a kje v blizini.
Tako da po vsej verjetnosti se ta tip servisira tudi kje drugje :)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Rebeka vam je najlepša?

Rebeca (9%)

Rebecca (5%)

Rebeka (55%)

Ta ime mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 606

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!