Bakfark -> RE: Moska racionalnost... (9.3.2015 10:06:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No ja,se vedno ne morem verjet,da obstajajo taki... S starim prijateljem,ki je 17 let ,starejsi od mene,se nisva videla kar lep cas. Pred leti sem imela z njim sex tak kot mi odg.oblada zadevo :) Pa sva zopet nekak stopila v kontakt,in se dog.za danes da se dobiva. Ker sem jaz veliko stran od njega,ne bi mogla pridit do 14h.na dog.mesto.Ker ima on dop. opravke v tem mestu,ne bi prisel se pop. In na koncu slisim tole. Ne morem hodit 2x do dolocenega mesta ves moram gledat racionalno,potem se pa drugic dobiva. Rekla sem ok...in kar mi je takoj na pamet padlo je to,da si ga naj tudi racionalno.dr....a. Sem imela f...frenda,ki mu ni bilo nikdar tezko pridet kamor sm rekla.. Kaksni komentarji? lp Z veseljem. Skratka, racionalno naj si ga zdrka, imaš **** frenda in ga tretiraš, kot da mu s tem ko seksata, delaš uslugo. Kot da se užitek pri tem tebe absolutno ne tiče. Kaznovala ga boš torej tako, da boš tudi sebe prikrajšala za užitek - če torej ne bo tako kot si ti rekla, ne bo nikakor. Tvegam tezo - niti ti ni toliko do mesenega užitka, kolikor do užitka dominacije nad obupanim, pohlevnim dedom. Rada gledaš, koliko se je tip pripravljen ponižat zate. Femme fatale par excellance!
|
|
|
|