|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morje
29.7.2005 12:12:27   
lol
Za en dan bi šli na morje,pa se ne mormo odločt kam.Dejte mi mal priporočat kam bi šli?A se na debeli rtič lohka gre,al je tam sam za une otroke k s v domu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Morje
29.7.2005 12:12:54   
baguSka
lahko - plaža je javna ;)

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Morje
29.7.2005 12:15:59   
mehurčica
Istra. Meni je še najljubše, ker je najbližje-ma se mi ne ljubi daleč vozit.:ups:

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Morje
29.7.2005 12:34:15   
lin
Lahko,mi smo bili prejšnjo nedeljo samo je ful gužva in smo komaj dobili za parkirat da negovorimo o plazu na plaži

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Morje
29.7.2005 12:35:15   
baguSka
ja res je - medtem tednom je mogoče za piko boljše 8)

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Morje
29.7.2005 12:35:35   
baguSka
ups med tednom sm hotla napisat :ups:

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Morje
29.7.2005 12:55:41   
Anonimen
Plaža na Debelem rtiču je javna vendar je potrebno plačat.
Zraven(malo naprej) je še plaža ki ni plačljiva,vendar je zelo težko dobit prostor za parkirat.

(odgovor članu lol)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Morje
29.7.2005 14:51:59   
Maxica
Mi smo pa ravno včeraj šli za en dan na :morje:. Smo tudi nameravali na našo obalo, ampak smo si potem rekli, če smo že tu, lahko pa skočimo še teh 12km, pa smo v Umagu. In je bilo res ful boljš, kot pri nas. Morje ful lepo, fajn dostop v morje za :duda:, senca pod borovci, nič gneče, fajn smo dobili za parkirat in vse brezplačno:bravo:.

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Morje
29.7.2005 15:20:18   
tejč
Maxica, kje v Umagu ste bili? Koliko so pa kaj nočitve tam?

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Morje
29.7.2005 18:04:33   
Anonimen
Maxica no pol pa smo si bile zelo blizu na plaži:)-me smo se kopale v Zambratiji.Voda je bila res malo bolj umazana kot smo navajene,pa vroča kot krop sploh se ni dalo ohladit ampak lepo pa je bilo.:morje:

(odgovor članu lol)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Morje
30.7.2005 9:23:40   
Maxica
Mi smo gledali za Katoro, vendar se mi zdi, da smo se ustavili malo prej. Bi rekla, da smo bili bližje Stelamarisu:zmeden2:. Za nočitve ne vem, saj smo bili samo en dan.
Neva, tu, kjer smo se mi kopali, je vsake toliko časa prineslo nekaj trave, saj je bil ravno tak majhen zalivček, drugače pa je bilo čisto morje. Je bila pa res kar topla voda, saj sem jaz drugače bolj zmrzavček in traja pol ure, da se cela zmočim. Sedaj sem pa kr zaplavala. In ko sem plavala, sem čutila, da je topla. Vendar ko sem se pa v nižji vodi igrala z :duda:, mi pa ni bilo prav nič pretopla, no.
Vglavnem, tudi mi smo se imeli lepo.:morje::morje::morje:

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Morje
30.7.2005 9:28:49   
Anonimen
:)-:zmeden::zmeden:Si pa res zmrznjena Maxica.:)-
Me smo se spravile v pličak igrat z Timijem,pa ni bilo preveč lepo,ker je bila voda vroča.
Jaz tudi ne maram mrzle vode,dokler nima vsaj 25 stopinj se težko spravim v vodo,toda to kar je v teh dneh je pa že pretirano:)-

(odgovor članu lol)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?