Morje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lol -> Morje (29.7.2005 12:12:27)

Za en dan bi šli na morje,pa se ne mormo odločt kam.Dejte mi mal priporočat kam bi šli?A se na debeli rtič lohka gre,al je tam sam za une otroke k s v domu?

baguSka -> Morje (29.7.2005 12:12:54)

lahko - plaža je javna ;)

mehurčica -> Morje (29.7.2005 12:15:59)

Istra. Meni je še najljubše, ker je najbližje-ma se mi ne ljubi daleč vozit.:ups:

lin -> Morje (29.7.2005 12:34:15)

Lahko,mi smo bili prejšnjo nedeljo samo je ful gužva in smo komaj dobili za parkirat da negovorimo o plazu na plaži

baguSka -> Morje (29.7.2005 12:35:15)

ja res je - medtem tednom je mogoče za piko boljše 8)

baguSka -> Morje (29.7.2005 12:35:35)

ups med tednom sm hotla napisat :ups:

Anonimen -> Morje (29.7.2005 12:55:41)

Plaža na Debelem rtiču je javna vendar je potrebno plačat.
Zraven(malo naprej) je še plaža ki ni plačljiva,vendar je zelo težko dobit prostor za parkirat.

Maxica -> Morje (29.7.2005 14:51:59)

Mi smo pa ravno včeraj šli za en dan na :morje:. Smo tudi nameravali na našo obalo, ampak smo si potem rekli, če smo že tu, lahko pa skočimo še teh 12km, pa smo v Umagu. In je bilo res ful boljš, kot pri nas. Morje ful lepo, fajn dostop v morje za :duda:, senca pod borovci, nič gneče, fajn smo dobili za parkirat in vse brezplačno:bravo:.

tejč -> Morje (29.7.2005 15:20:18)

Maxica, kje v Umagu ste bili? Koliko so pa kaj nočitve tam?

Anonimen -> Morje (29.7.2005 18:04:33)

Maxica no pol pa smo si bile zelo blizu na plaži:)-me smo se kopale v Zambratiji.Voda je bila res malo bolj umazana kot smo navajene,pa vroča kot krop sploh se ni dalo ohladit ampak lepo pa je bilo.:morje:

Maxica -> Morje (30.7.2005 9:23:40)

Mi smo gledali za Katoro, vendar se mi zdi, da smo se ustavili malo prej. Bi rekla, da smo bili bližje Stelamarisu:zmeden2:. Za nočitve ne vem, saj smo bili samo en dan.
Neva, tu, kjer smo se mi kopali, je vsake toliko časa prineslo nekaj trave, saj je bil ravno tak majhen zalivček, drugače pa je bilo čisto morje. Je bila pa res kar topla voda, saj sem jaz drugače bolj zmrzavček in traja pol ure, da se cela zmočim. Sedaj sem pa kr zaplavala. In ko sem plavala, sem čutila, da je topla. Vendar ko sem se pa v nižji vodi igrala z :duda:, mi pa ni bilo prav nič pretopla, no.
Vglavnem, tudi mi smo se imeli lepo.:morje::morje::morje:

Anonimen -> Morje (30.7.2005 9:28:49)

:)-:zmeden::zmeden:Si pa res zmrznjena Maxica.:)-
Me smo se spravile v pličak igrat z Timijem,pa ni bilo preveč lepo,ker je bila voda vroča.
Jaz tudi ne maram mrzle vode,dokler nima vsaj 25 stopinj se težko spravim v vodo,toda to kar je v teh dneh je pa že pretirano:)-

Stran: [1]