|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morfologija-nič več razočarana
17.1.2005 16:16:56   
A-N-J-A
No danes sem imela pregled pri dr.Strahovi.To je res en sonček.Pregledala je vse.Bebika je skos brcala,ful sem vesela da je vse ok.Se kar nisem mogla sprostit,dokler ni blo konc.To bi res morale doživet kakšna razlika je med današnjim in prejšnim pregledom.
Baje pa da bo lulika:roza: ampak ni še čist 100%.Tko da roza cunjic še ne bom kupovala.
Mava pa z možem problem pri imenih se sploh ne ujameva,ampak se bova že zmenila.
Hotla sem se vam zahvalt.........Hvala punce!

Anja 22,2/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.1.2005 16:23:13   
barby*
:sloncek::sloncek::sloncek:jupi:sloncek::sloncek::sloncek:
zdaj se pa le veseli:bravo::bravo::bravo:
kar se pa tiče imena...še je čas...bosta že našla kako da bo obema všeč;) jaz sem tudi na zečetku nosečnosti govorila lubčiju da bom jaz že v porodnišnici dala ime ki bo meni všeč in potem to opravičevala s tem, da "sem bila neprištevna":)-:)-:)-

Zdaj smo v 31.tednu in imava kar nekaj imen, ki so obema všeč9nebesa

pa-paaaa
barby:metulj:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2005 17:36:18   
puri

Anja, lepo da je vse vredu s tvojim otročkom!!!

Ali je dr. Strahova uredu? Ali to hodiš v Domžale? Jaz sem imela prej dr. Žajdelovo, sedaj je šla pa v pokoj in moram izbirat med dr.Strahovo in dr. Vebrovo, pa ne vem katera bi bla bojša:zmeden2:

pa pa:bravo:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2005 19:10:04   
A-N-J-A
Jaz drugač hodim v Lj.Ja dr. Strahova je pa v Domžalah.Men se zdi zlo vredu.Glej v soboto Vizito na Pop pa jo boš vidla.

Anja

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2005 19:13:46   
ZVEZDICA 22
Najprej čestitke!:bravo::bravo::bravo:za zdravo bebiko!

Jaz pa imam eno vprašanje,kako se pa naročiš k Strahovi,če imaš svojega g. čisto v drugem kraju,a je možno in je potrebno potem morfologijo tudi plačat??

L.p.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2005 19:15:24   
Jančika_
Anja, glede spola: meni (no, bolj možu, ki ga je zanimalo, če bo punčka:)- ) je Strahova tudi rekla na NS, da zgleda, da bo punčka, ampak da ni ziher. Kot vidiš na moji slikici, se je želja izpolnila meni, ne možu, ki je bil cel besen na pupo:)-. Imamo fanta, pa spol se je videl šele v 30tem tednu. Kako se je možu povesil rilec:)-:)-:)-. Ampak ne za dolgo:).

Torej, kaj sem že hotela reči... aha, daj ne še kupit roza cotk za vsak slučaj:)!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2005 19:47:56   
A-N-J-A
Jaz sem se naročila po tel.in ker nisem njena pacienka sem plačala 12000sit. Če maš napotnico te pa mogoče vzame,samo jaz sem jo že porabla v porodnišnici.

Anja

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2005 19:56:21   
A-N-J-A
Saj ne mislim še nič kupovat.Sam če bi 100% vedla kaj bo bi pa zihr kakšno malenkost kupila.
Sam mi gre pa na živce k so vse cune roza al pa plave,če je pa slučajno druge barve ma pa rožce al pa avtočke gor.
Jančika a maš ti Chiccota 6 WD ne?Jaz sem skos hotla Quinny-ja,pa bom zdej najbrž kar Chiccota.
Kako se pa kaj lupinca obnese kolk časa si jo uporabljala?

Anja

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2005 20:06:38   
Jančika_
Jaz sem kupila potem nekaj belih zadev, ker se nisem mogla zadržat:).

Chicco 6WD je fajn voziček. Zelo zadovoljna. Lupinico uporabljamo samo kot avtosedež, nikoli ni bilo potrebe, da bi jo namontirala na voziček. Mali je star 5 mesecev in pol, pa ima še dovolj prostora, tako da računam, da jo bomo uporabljali še vsaj dva meseca. Bomo videli, kako se bo mali redil:pujs:;).

Ker se da naslonjalo čisto v vodoraven položaj in ker dobiš zraven tudi eno tako oporo za glavo, ne rabiš košare. Ker si imela zdaj NS, sklepam, da imaš rok nekje avgusta? Dovolj toplo bo, da je res ne boš potrebovala. Drag špas.

Aja, pa še to. Chicco ima na zadnji strani strehice tak okenček, skozi katerega vidiš otročka, tako da jaz nisem čisto nič pogrešala funkcije, ko lahko ročaj vozička naštimaš tako, da mali gleda naprej ali nazaj. Njemu je pa tudi pasalo tako. V skrajnem primeru še vedno lahko namontiraš lupinico, pa je obrnjen proti tebi.

Lupinico imamo pa tisto s podstavkom, ker jo je tako lažje (od)montirati. Oporo za glavo še vedno uporabljamo v lupinici, v vozičku pa že dolgo ne več.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2005 20:29:03   
A-N-J-A
nisem mela nuhalne ampak morfologijo,tko da mam rok maja.
Hvala za info ,če bom pa še kaj rabla te pa še kej zamorim.
Čao!

Anja,22,2/7

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2005 20:32:02   
Jančika_
Eh, sem smotana:)-. Pa v naslovu piše...Sori:ups:.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Popoldanske aktivnosti
binyy

Ali vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...

da, plesne, telovadbo,... (33%)

da, pravljične urice (5%)

da, tuje jezike (7%)

ne, je se premajhen (32%)

ne, ker ni zainteresiran (7%)

ne, ker nimamo finančnih sredstev (16%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!