Jančika_ -> Morfologija-nič več razočarana (17.1.2005 20:06:38)
|
Jaz sem kupila potem nekaj belih zadev, ker se nisem mogla zadržat:). Chicco 6WD je fajn voziček. Zelo zadovoljna. Lupinico uporabljamo samo kot avtosedež, nikoli ni bilo potrebe, da bi jo namontirala na voziček. Mali je star 5 mesecev in pol, pa ima še dovolj prostora, tako da računam, da jo bomo uporabljali še vsaj dva meseca. Bomo videli, kako se bo mali redil:pujs:;). Ker se da naslonjalo čisto v vodoraven položaj in ker dobiš zraven tudi eno tako oporo za glavo, ne rabiš košare. Ker si imela zdaj NS, sklepam, da imaš rok nekje avgusta? Dovolj toplo bo, da je res ne boš potrebovala. Drag špas. Aja, pa še to. Chicco ima na zadnji strani strehice tak okenček, skozi katerega vidiš otročka, tako da jaz nisem čisto nič pogrešala funkcije, ko lahko ročaj vozička naštimaš tako, da mali gleda naprej ali nazaj. Njemu je pa tudi pasalo tako. V skrajnem primeru še vedno lahko namontiraš lupinico, pa je obrnjen proti tebi. Lupinico imamo pa tisto s podstavkom, ker jo je tako lažje (od)montirati. Oporo za glavo še vedno uporabljamo v lupinici, v vozičku pa že dolgo ne več. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|