Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Montignac-kam spada....? 16.3.2010 13:56:36
|
|
|
|
al1*
|
Koruza ima GI okoli 65, torej bolj ne kot ja. Če že, pol pa res samo zraven zelene solate in nič drugega zraven. Palačinke so moka+jajca+mleko, torej če si striktna - nikoli. Lahko izpustiš jajce, jaz sem si včasih naredila iz ajdove moke z radensko in mlekom. Pistacije imajo Gi 15 samo nepražene. Te, ki so v trgovini, so ponavadi pražene,
|
|
RE: Montignac-kam spada....? 16.3.2010 13:56:54
|
|
|
|
urška
|
koruza iz konzerve ima, mislim da srednje visok GI. ne ni tako nedolžna, kot zgleda jaz bi jo izpustila, če bi bila v začetku diete. palačinke mogoče edino iz polnozrnate moke. pa še tisto raje ne kot ja. če pa kje dobiš pražene pistacije, mi pa prosim sporoči, ker me zelo zanima.
< Sporočilo je popravil urška -- 16.3.2010 13:58:12 >
|
|
|
|
RE: Montignac-kam spada....? 16.3.2010 14:17:24
|
|
|
|
moja malenkost
|
Uf Kaj pa nepraženi indijski oreščki - surova jedrca?
|
|
|
|
RE: Montignac-kam spada....? 16.3.2010 19:58:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost Uf Kaj pa nepraženi indijski oreščki - surova jedrca? Lahko.
|
|
RE: Montignac-kam spada....? 17.3.2010 8:31:12
|
|
|
|
moja malenkost
|
TomTaylor, a tudi zvečer jih lahko grickam......oziroma kadar me prime lakota, da se malo potešim z njimi?
|
|
|
|
RE: Montignac-kam spada....? 17.3.2010 8:56:15
|
|
|
|
moja malenkost
|
Pa še nekaj me zanima....ja, zdej bom imela milijon vprašanj . Če jem OH z niskim GI (do 30)....ali to pomeni, da je vseeno koliko različnih OH pojem v enem obroku in jih lahko kombiniram z beljakovinami in vlakninami? Ali lahko jem salamo in sir skupaj (seveda brez kruha)? Kako je s hrenovko? Se opravičujem, ampak res bi rada poštudirala bistvo.....intenzivno pa berem Montignacovo knjigo. Hvala
|
|
|
|
RE: Montignac-kam spada....? 17.3.2010 9:13:04
|
|
|
|
moja malenkost
|
Aja, še to sem hotla............... kaj pa kisla smetana, jo lahko primešam h kakšni omaki ali sladka smetana, smetana za kuhanje? Lahko jem špagete v smetanovi omaki? Stokrat hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?