|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja nočna mora
29.7.2005 6:56:45   
marjek
Moje sanje nocoj so bile tako grozne, da ne pridem k sebi.:((:((:((

Sanjala sem, da sem :duda:nosila čez rok(v resnici sem ga res), ampak je moja zdravnica ugotovila, da se je zastrupil in umrl v meni. Rodila mrtvega.
Potem pa sem jokala in jokala, ker sem videvala same dojenčke, jaz pa ga nisem imela.

Mene bo kap.
Zakaj take sanje? Šokirana, prestrašena, strah me je.
Kaj to pomeni?

:(:(:(:(:(:(:(:(

Pokvarjen dan totalka!:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moja nočna mora
29.7.2005 7:06:07   
Lunca1
najbrž je to samo strah, ki ga nosiš v sebi, seveda pa ni nujno da se uresniči

:rozica: zate, da se čimprej pomiriš

(odgovor članu marjek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moja nočna mora
29.7.2005 7:19:36   
piščanc
jaz sem imela grozne ssanje, ko sem bila noseča z žigom. nisem še vedela spola - sanjala sem da bo fantek, da se bo rodil doma, potem ga bodo pa nekaj secirali!!!!!! brrrr, me še zdaj oblije kurja polt, ko se spomnim, sem bila pa kar bolj previdna in šla prej v porodnišnico

delno so se te sanje ureničile - je fantek, pri porodu se je pa res zakompliciralo, ampak sedaj je vse OK

(odgovor članu marjek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moja nočna mora
29.7.2005 7:35:21   
Baby
Da te malo pomirim. Slabe negativne sanje pomenijo dobre pozitivne stvari v življenju.
Zato glavo pokonci in misli na najboljše.

Veliko lepih trenutkov te še čaka. Boš videla!:)-

(odgovor članu marjek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moja nočna mora
29.7.2005 8:04:46   
SašaR
Baby, upam da je to res!
Jaz imam zadnje čase tud same čudne sanje! Od tega da začnem krvavet naprej! Že nekaj dni sem čist blesova!

LP in uživajte v vikendu!:rozica:

(odgovor članu marjek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moja nočna mora
29.7.2005 8:59:33   
Yasminka
Ola!
Si mogoce bolj slabo spala? Jst sm se danes zbujala na vsako uro. :hudicek:
Imam pa tud sama taksne hude sanje - predvsem kadar zamenjam posteljo (vikend, dopust). Zadnjic se mi je v zivo sanjalo, da otrocek ni shodil... Brrr kr strese me.
Ampak ne verjamem, da taksne sanje kaj pomenijo! Bolj se mi zdi, da odražajo nek podzavesten strah pred spremembami.
Zelim ti cimvec LEPIH sanj!:love:
Pozdravcek
Jasmina

(odgovor članu marjek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moja nočna mora
29.7.2005 9:25:15   
daddy
Sanje so pač izraz tistega kar je v tvoji podzavesti in povsem normalno je da se tam skriva tudi kak strah. Nimajo pa prav nobenega pomena v smislu napovedovanja prihodnosti ali kaj podobnega, brez skrbi.

(odgovor članu marjek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moja nočna mora
29.7.2005 9:37:38   
neja
Saj veš, kaj pravijo:), da sanje pomenijo obratno, torej se nimaš kaj bati. Tudi mene so podobne sanje mučile v nosečnosti pri Neji, ampak jim nikoli nisem pripisovala negativnega pomena, ampak za mene je to le odraz naše podzavesti, saj se vsi bojimo, da ne bi bilo za našimi dojenčki kaj narobe.

LP:)

(odgovor članu marjek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moja nočna mora
29.7.2005 11:32:54   
Anonimen
Joj jest sem še na faksu sanjala mrtve dojenčke. Dvakrat. ME kar groza prime, k se spomnim, res grozne sanje...Sam pol pa so se tud uresničle, sam mal bol zgodi v nosečnosti. Pa dolgočasa sem sanjala strmogljavljenje letal in vsakokrat ko sem kakega sanjala je čez par dni kako dol padlo.:zmeden: Resno.

Seb bla total presrana.:zmeden:

(odgovor članu marjek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moja nočna mora
29.7.2005 11:39:12   
baguSka
Hm zanimivo.. ponavad smrt res pomen kej dobrga, rojstvo pa ne. V tem primeru je oboje v enem. Pojma nimam, ampak kot se men zdi se bosta zgodili v prihodnosti ena lepa in ena slaba stvar.:rozica::rozica::rozica:

Seveda pa ni nujno da so sanje vedno pokazatelj prihodnosti, včasih so res le izražanje naše podzavesti, strahu ipd. Torej tud jst sm že sanjala recimo da letala padajo pa potem niso in tud jst sm že sanjala utopitev mojga dedija in so mi razložil da nej bi bla smrt dobra, voda pa slaba, pa se potem ni dougo zdogil NIČ.:zmeden2:

(odgovor članu marjek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?