Moja nočna mora (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

marjek -> Moja nočna mora (29.7.2005 6:56:45)

Moje sanje nocoj so bile tako grozne, da ne pridem k sebi.:((:((:((

Sanjala sem, da sem :duda:nosila čez rok(v resnici sem ga res), ampak je moja zdravnica ugotovila, da se je zastrupil in umrl v meni. Rodila mrtvega.
Potem pa sem jokala in jokala, ker sem videvala same dojenčke, jaz pa ga nisem imela.

Mene bo kap.
Zakaj take sanje? Šokirana, prestrašena, strah me je.
Kaj to pomeni?

:(:(:(:(:(:(:(:(

Pokvarjen dan totalka!:((

Lunca1 -> Moja nočna mora (29.7.2005 7:06:07)

najbrž je to samo strah, ki ga nosiš v sebi, seveda pa ni nujno da se uresniči

:rozica: zate, da se čimprej pomiriš

piščanc -> Moja nočna mora (29.7.2005 7:19:36)

jaz sem imela grozne ssanje, ko sem bila noseča z žigom. nisem še vedela spola - sanjala sem da bo fantek, da se bo rodil doma, potem ga bodo pa nekaj secirali!!!!!! brrrr, me še zdaj oblije kurja polt, ko se spomnim, sem bila pa kar bolj previdna in šla prej v porodnišnico

delno so se te sanje ureničile - je fantek, pri porodu se je pa res zakompliciralo, ampak sedaj je vse OK

Baby -> Moja nočna mora (29.7.2005 7:35:21)

Da te malo pomirim. Slabe negativne sanje pomenijo dobre pozitivne stvari v življenju.
Zato glavo pokonci in misli na najboljše.

Veliko lepih trenutkov te še čaka. Boš videla!:)-

SašaR -> Moja nočna mora (29.7.2005 8:04:46)

Baby, upam da je to res!
Jaz imam zadnje čase tud same čudne sanje! Od tega da začnem krvavet naprej! Že nekaj dni sem čist blesova!

LP in uživajte v vikendu!:rozica:

Yasminka -> Moja nočna mora (29.7.2005 8:59:33)

Ola!
Si mogoce bolj slabo spala? Jst sm se danes zbujala na vsako uro. :hudicek:
Imam pa tud sama taksne hude sanje - predvsem kadar zamenjam posteljo (vikend, dopust). Zadnjic se mi je v zivo sanjalo, da otrocek ni shodil... Brrr kr strese me.
Ampak ne verjamem, da taksne sanje kaj pomenijo! Bolj se mi zdi, da odražajo nek podzavesten strah pred spremembami.
Zelim ti cimvec LEPIH sanj!:love:
Pozdravcek
Jasmina

daddy -> Moja nočna mora (29.7.2005 9:25:15)

Sanje so pač izraz tistega kar je v tvoji podzavesti in povsem normalno je da se tam skriva tudi kak strah. Nimajo pa prav nobenega pomena v smislu napovedovanja prihodnosti ali kaj podobnega, brez skrbi.

neja -> Moja nočna mora (29.7.2005 9:37:38)

Saj veš, kaj pravijo:), da sanje pomenijo obratno, torej se nimaš kaj bati. Tudi mene so podobne sanje mučile v nosečnosti pri Neji, ampak jim nikoli nisem pripisovala negativnega pomena, ampak za mene je to le odraz naše podzavesti, saj se vsi bojimo, da ne bi bilo za našimi dojenčki kaj narobe.

LP:)

Anonimen -> Moja nočna mora (29.7.2005 11:32:54)

Joj jest sem še na faksu sanjala mrtve dojenčke. Dvakrat. ME kar groza prime, k se spomnim, res grozne sanje...Sam pol pa so se tud uresničle, sam mal bol zgodi v nosečnosti. Pa dolgočasa sem sanjala strmogljavljenje letal in vsakokrat ko sem kakega sanjala je čez par dni kako dol padlo.:zmeden: Resno.

Seb bla total presrana.:zmeden:

baguSka -> Moja nočna mora (29.7.2005 11:39:12)

Hm zanimivo.. ponavad smrt res pomen kej dobrga, rojstvo pa ne. V tem primeru je oboje v enem. Pojma nimam, ampak kot se men zdi se bosta zgodili v prihodnosti ena lepa in ena slaba stvar.:rozica::rozica::rozica:

Seveda pa ni nujno da so sanje vedno pokazatelj prihodnosti, včasih so res le izražanje naše podzavesti, strahu ipd. Torej tud jst sm že sanjala recimo da letala padajo pa potem niso in tud jst sm že sanjala utopitev mojga dedija in so mi razložil da nej bi bla smrt dobra, voda pa slaba, pa se potem ni dougo zdogil NIČ.:zmeden2:

Stran: [1]