Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:31:14
|
|
|
|
mala Zala
|
Kaj naj storim? Vsako jutro okrog petih imamo norišnico. Zbudi se in dokler je ne grem previjat je ok. Na previjalni pa začne tako tuliti, da je nič ne pomiri. Oba sva pokonci, jo miriva, ampak ne pomaga prav nič. Res sem obupana. Res je, da sem zdaj cca. 3 tedne v službi in sem nekaj časa to pripisovala tej spremembi. Pazi jo moja mami, hodi k nam domov. Pri njej nikoli ne joka, tako da že ne vem več ali sploh znam z njo ali kaj! Ko dobi svojo flaško z mlekom pa zaspi nazaj, to je ravno takrat, ko grem jaz od doma. In potem spi tudi do 9h. Drugače ni jokav otrok. Danes pa mi je prekipelo, ker se je drla ko žerjav in mi je po 10 minutah neuspešnega poskusa namestitve plenice res pokrov dvignilo. Plosknila sem jo po riti in me je prav začudeno pogledala, najprej utihnila, potem pa je bilo še huje. Ko se je zdrla in dobila porcijo mleka je zaspala kot top in spala do 9h. Tako mi je hudo, ker je res nisem hotela udariti, ampak so mi popustili živci. Saj sploh ne vem, kaj bi rada... Kak pameten nasvet, če se da. Lep pozdrav:kuza:!
|
|
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je lačna tkko zgodi zutri in predn ne dobi flaše mi tut na misu ne pride da bi jo šla previjat. probi jo najprej nafutrat pol pa dalje! lp, lara
|
|
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič je previt, samo flašo ji daj.
|
|
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:42:40
|
|
|
|
piščanc
|
samo predlog, mogoče je zanjo to prezgodaj in ji daj samo flaško z mlekom, previja pa naj se ob 9h, ko spet vstane veliko je odvisno od tega kolko je stara, mogoče je samo obdobje
|
|
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:42:50
|
|
|
|
mala Zala
|
Ja, bi šlo, če ji ne bi včasih skoz pršlo, pa še na flaši potem zaspi in če bi jo šla potem previjat, bi bil isti šmorn.
|
|
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:42:53
|
|
|
|
dory
|
najprej flaso in potem ostalo...sej te mulc natrenira...mamo tud mi eno tako sireno,kjer more bit vse po njegovo...
|
|
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:43:39
|
|
|
|
piščanc
|
kva smo usklajene
|
|
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:44:49
|
|
|
|
ma-ja
|
Samo mirne živce. Pri otrocih se zgodi toliko stvari, da bi jih potem lahko samo tepli. Sem odločno proti temu, ker tako ali tako ne pomaga in naredi več škode kot koristi. Mogoče ji je pa tudi prevroče. Moja dva se tudi v zadnjem času zbujata in sta stara 3 in 6 let. Ko ju vprašam, kaj je narobe, tako ali tako ne vesta kaj bi rekla. Ti si pa ravno začela s službo, tudi to je lahko reakcija. Jaz je ob petih zjutraj ne bi previjala, saj lahko še vzdrži tisti dve uri. Za ta malo sem si ponavadi že zvečer mleko pripravila, da sem ga lahko takoj dala, pa je šlo skoraj brez joka. Ko se zbudi, jo stisni k sebi in skupaj naredita flaško in jo daj nazaj spat. Pa bosta obe imeli mir. Verjemi, preizkušen recept!
|
|
|
|
Moj otrok je postal tuleča zverinica 29.6.2005 13:52:07
|
|
|
|
ma-ja
|
Evo vidiš, tolk časa sem pisala, pa smo ti vse enako odgovorile. Res smo usklajene. Če je čez in čez mokra, jo pa vzami k sebi v posteljo in jo tam previj medtem ko pije po flaški. Sigurno se ne bo preveč bunila, ker še vedla ne bo. Ej, sploh si ne moreš predstavljati kaj vse smo pri nas počeli, da je bil vsaj malo mir. Pač, otroku se moraš prilagajati , pa če to hočeš al pa ne. Ponavadi so oni šefi, vsaj pri takih stvareh. Al se pa men ne ljubi kar naprej težit, ker moram na koncu itak jaz popustiti, pa še čist nepotrebno velik živcev zgubim zarad tega. Pri kakšnih stvareh se ne splača!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?