mala Zala -> Moj otrok je postal tuleča zverinica (29.6.2005 13:31:14)
|
Kaj naj storim? Vsako jutro okrog petih imamo norišnico. Zbudi se in dokler je ne grem previjat je ok. Na previjalni pa začne tako tuliti, da je nič ne pomiri. Oba sva pokonci, jo miriva, ampak ne pomaga prav nič. Res sem obupana. Res je, da sem zdaj cca. 3 tedne v službi in sem nekaj časa to pripisovala tej spremembi. Pazi jo moja mami, hodi k nam domov. Pri njej nikoli ne joka, tako da že ne vem več ali sploh znam z njo ali kaj! Ko dobi svojo flaško z mlekom pa zaspi nazaj, to je ravno takrat, ko grem jaz od doma. In potem spi tudi do 9h. Drugače ni jokav otrok. Danes pa mi je prekipelo, ker se je drla ko žerjav in mi je po 10 minutah neuspešnega poskusa namestitve plenice res pokrov dvignilo. Plosknila sem jo po riti in me je prav začudeno pogledala, najprej utihnila, potem pa je bilo še huje. Ko se je zdrla in dobila porcijo mleka je zaspala kot top in spala do 9h. Tako mi je hudo, ker je res nisem hotela udariti, ampak so mi popustili živci. Saj sploh ne vem, kaj bi rada... Kak pameten nasvet, če se da. Lep pozdrav:kuza:!
|
|
|
|