|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj ogromen trebuh..
1.10.2005 18:10:53   
KMALU
Nisem se dopolnila treh mesecev pa imam vec trebuha, kot kolegica v petem mesecu. Ne gre za napihnjenost, saj ko je bil pred kakim mesecem napihnjen, sem ga lahko "na silo" potegnila noter, zdaj pa tega ne morem vec narediti..
Nobenih hlac vec ne morem obleci in grem v pon po novo garderobo.. Je bilo se s katero tako?
je mozno, da imam dva?- me zafrkava moj dragi, da bom dvojcka rodila.. Ampak sem bila ze na pregledu in slisala srcek in ni G nic rekel, da bi bila dva...
:?: user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj ogromen trebuh..
1.10.2005 19:40:32   
jasnica
Ojla,
enaki problemi so pri meni.Že prvi mesec so mi bile moje hlače preozke. Sicer sem v 20.tednu, zredila sem se 3kg, je šlo pa vse v trebuh.Se tolažim da bom samo s trebuhom imela težave,drugod pa bom takšna kot prej. A ni lepo pokazat trebušček!
Pozdravček!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2005 19:43:21   
PiaM
Hvala enako, zaklučujem 17.teden in že 4 tedne ne nosim svojih starih hlač...user posted image  V 1. nosečnosti sem imel tak buši v 6.mesecu...user posted image

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2005 19:52:25   
eya
Sploh se ne obremenjuj, jaz bi bila čisto rada na tvojem mestu, da bi kazala trebušček. Zdaj ko kolegicam kažem moj minimalen trebušček, pravijo, da imajo one itak večjega, čeprav so nenoseče... Poleg tega mi je kar nerodno začeti z aerobiko za nosečnice, ker se mi zdi, da me bojo kar malo čudno gledale ostale...bom počakala še kaka dva tedna, pol pa bom šla, trebuh gor ali doluser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2005 20:38:27   
KMALU
ja seveda je fajn kazat trebuscek, ampak jaz se nisem nikomur povedala. Cakam na nuhalno naslednji teden in ko bom sigurna da je vse ok, bom povedala prijateljem in druzinskim clanom ( vejo samo najini starsi )... In mi je kar malo nerodno, ko me kolegice gledajo pa pravijo-- a si se ti mal zredila bajsika? user posted image  ker sem imela prej ( tako pravi moj dragi ) 20 kil s posteljo vred in sem zdaj pridobila 4 kile ( glede na visino bi jih morala imeti se 5 vec ) in zato se mi opazi na lickih pa na bokih malo...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2005 15:51:35   
klavdijam
Doživljam podobno zgodbico :). Sem konec 12 tedna in se ravno odpravljam po nosečniške hlače v H&M. Krila so še mi vsa prav, hlače pa že od 8 tedna ne več. Zredila sem se za slaba  2kg.
Tudi buši se prav lepo vidi, še posebaj po peti uri popoldan. To je sicer moja druga nosečnost.
Kar veselo po nove hlače in ostalo garderobo, boš videla kako prijetno se boš počutila. Posebaj v teh dneh, ko postaja tako mrzlo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2005 18:06:26   
janč
mislim da si zelo vitka, da se ti trebušček tako dobro pozna
jaz sem malce močnejša in se mi je začelo poznati šele pri 6 mesecu
ne sekiraj se
eni takšni, drugi pa drugačni

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2005 19:38:29   
KMALU
ne saj jaz se sploh ne obremenjujem z kilogrami in s tem koliko se bom zredila... Po porodu bom pac malo hujsala in telovadila pa bom spet taka kot prej..
Samo hecno je, da sem ze tako okrogla pa pravzaprav naj ne bi bilo se nic....

Joj , komaj cakam torek da grem na NS in lahko koncno raztrobim vsem prijateljicam kako srecna sem.. user posted image

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2005 20:08:56   
soncek&luna
nikar se ne sekiraj zaradi trebuscka... tudi meni se je ze zelo zgodaj poznal... zdaj proti koncu me je sam trebuh... nekatere malcke nosimo cisto spredaj... te potem ne bo bolel kriz, jaz zdaj proti koncu, ce ne bi imela trebuha in cutila premikov malcka, sploh ne bi vedela, da sem noseca... vsi kg so sli v trebuscek, joske in malce v tazadnjo...

je pa lepo vidt nosecnico z lepim trebusckom... mene so vsi hvalili, kako lep trebuscek imam in kako lepa nosecnica sem user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2005 21:57:52   
Anonimen
Jaz sploh suhica nisem, že v štartu pred nosečnostjo nisem bila, pa se mi je ravno tako že ful zgodaj začelo poznati, okrog 10. tedna. Poleti sem lahko kombinirala s poletnimi hlačami na elastiko, ampak sem si vseeno za hladnejše dni morala že konec julija kupiti nosečniške kavbojke. Jutri dopolnim 25t in imam že kar 108 cm obsega trebuha (tik pod popkom).
Ne se sekirat, nosečniški buši je nekaj najlepšega na svetu in jaz sem prav srečna, da se mi tako konkretno pozna.

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2005 22:19:39   
bobek05
Draga KMALU in vse ostale srečke nosečke..

Bodite ponosne na svoje bušije, ker boste še prehitro ostale brez njih user posted image Meni je 9 mesecev minilo s svetlobno hitrostjo in še zdaj ne morem verjeti, da je moj sonček star že 3,5 mesece (se mi zdi, da sem še včeraj kolegici razlagala, da sem v 5t user posted image )..

Glede velikosti trebuščka pa tole - jaz sem CELOTNO garderobo menjala pri 10t. Dobesedno VSI, ki so me pozanli, pa tudi tisti, ki me niso, so mislili, da bo zagotovo več kot 1 ali pa da bo vsaj nenormalno velik.. Ampak velikost trebuha ni merilo kako velik bo otrok. Kljub vsemu sem se širila tako hitro, da sem imela nosečniških oblačil na koncu verjetno več kot drugih.. user posted image (saj imam še verjetno slike v albumu od moje nosečnosti..). Pa samo za informacijo - velikost mojega trebuha:

v 20t - 100cm
v 22t - 104cm
v 26t - 106cm
v 28t - 111cm
v 32t - 114cm
v 37t - 125cm (sem se že skoraj razpočila user posted image )

In kaj je iz tega gratalo: Anej se je sicer rodil 17 dni pred PDP ( s CR ) in je imel 50cm in 3480g - popolnoma povprečen otrok (čeprav zdaj raste nenormalno hitro).. user posted image

Želim vam čim lepšo nosečnost in čim manj komplikacij ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2005 22:32:08   
KMALU
Kje ste pa ansle kaksne lepe hlace?
Jaz sem sla v Benetton v Italiji in sem skoraj bruhala. Takih stvari se moja babica ne bi oblekla...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
2.10.2005 23:27:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
2.10.2005 23:31:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.10.2005 9:02:14   
klavdijam
Zelo lepe hlače (žametne, elegantne, športne...) imajo v H&M ali pa Mother care- Emporium. Velika je izbira drugih oblačil. Najpomembneje pa je, da so oblačila moderna in nič kaj vrečasto nosečniška.
Uspešen nakup. Jaz grem jutri, ker sem obupala nad svojo garderobo (jutri bo 13 tednov) in se ne mislim več matrati z ozkimi hlačami in odpetimi zadrgami. user posted image user posted image

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.10.2005 12:09:52   
KMALU
Klavdijam, pravijo da v ljubljanskem H&M nimajo nosecniskih oblacil...?user posted image

Glede trenirk in takih sportnih stvari sploh ni problem- imam vsega kolikor hoces..., problem so elegantne stvari, saj se ukvarjam s tako stvarjo (pa tudi moj moz ), da moram biti najmanj 2x na teden zelo lepo, elegantno oblecena... Z odpetimi hlacami pa ne nmorem okrog masirat..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
3.10.2005 12:18:47   
kofetek2010
mene je tud razneslo, se mi zdi, da me je sam trebuh (no pa rit tud), a ko gledam mere drugih user posted image  v sredo bom 31-teden in imam obseg 95 cm - a že od 8 tedna ne pašem več v svoje tini mini kavbojke, saj se tud redim s svetlobno hitrostjo (sem že na enih 17-kg plusa) user posted image  

v LJ v H&M nimajo nosečniških stvari, lahko pa, da ti bo kaj čist nenosečniškega prav, le večje št. - pač odvisno od tvoje konstitucije user posted image  

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.10.2005 13:27:31   
KMALU
se eno (upam da zadnje user posted image  ) vprasanje imam glede oblek.. Kje kupujete najlonke? Kupite normalne samo vecje ali se tudi take stvari dobijo v trgovinah za nosecnice in so drugace narejene kot normalne?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.10.2005 15:35:39   
Minka Pobalinka

Jaz sem štartala z obsegom 70 cm, v 31 tednu imam 102 imam obsega.. Včasih se mi zdi, da se bom razpočila.. Kil imam +8. Zredila se nisem tako grozno, do nedavnega sem še nosila hlače z nizkim pasom, pred kakšnimi 3 tedni pa sem si kupila nosečniške kavbojke in hlače, ker z normalnimi cunjami ni šlo več. No.. glede na to, da imam še kar nekaj tednov do poroda bom verjetno potrebovala še samokolnico, da bom lahko s seboj prevažala še trebuh.. user posted image user posted image

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.10.2005 16:39:05   
klavdijam
Pozdravljena Kmalu!

To pa nisem vedela. Že v 1. nosečnosti (pred 6. leti) sem nakupovala v Grazu- H&M in C&A. Vedno sem imela prav fletna oblačilca in tako dobro sem se počutila.
No zdaj pa je aktualen H%M v Mariboru in v Seirsbergu v Avstriji. V tem nakupovalnem centru je tudi C&A trgovina kjer je res veliko stvari za nosečke (oblačila, perilo, pidžame, nogavice, elegantne stvari).
Grem jutri v izvidnico in ti poročam.
Tudi jaz sem na vodilnem delovnem mestu v službi in ni šans, da pridem v kavbojkah, še žametke imam pogojno, da je zgoraj kakšen sako :)). Zdaj sem sicer še na bolniški zaradi težav v nsoečnosti a računam, da grem konec meseca nazaj delati. Ne zdržim več doma :))!
Če te kaj pot zanese na štajerski konec prosi dragega naj te pelje še 20 minut čez mejo :)). Kaj pa vaš bližji Celovec?
Glede nogavic; sodelavka mi je rekla, da je na koncu nosila samostoječe, saj je niso španale čez trebuh. In še dobro izgleda :)).
Uživaj v nosečnosti!user posted image user posted image

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.10.2005 19:20:01   
kofetek2010
jap, tud nosečniške najlonke imajo (še zmeraj user posted image  - so jih v H&M imeli že pred 9 leti) in v Südparku v Celovcu je v H&M prava žalost glede nosečniških oblačil user posted image   - sem se pred eno uro vrnila iz Celovca user posted image  za naše bejbije imajo enako ponudbo kot v LJ user posted image

glede nosečniške ponudbe v Mariborskem H&M vam lahko posredujem info jutri user posted image

v Hali A v LJ BTCju ima trgovina Kepica lepe, a žal zelo drage elegantne stvari za nosečke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
3.10.2005 20:12:46   
štručka
Tudi v trgovini Popek(pri Ljubljanskem magistratu) se marsikaj najde.
user posted image ..predvsem po dokaj solidnih cenah.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
3.10.2005 22:35:31   
KMALU
V nosecniskih trgovinah nisem nasla nic lepega in sem zavila v Mango. Kupila sem trojne hlace- malo vecje in jih bom nosila s pasom in sem prav zadovoljna, ceprav ponavadi v Mangotu ne kupujem...
Le zakaj kaksne boljse firme/disajnerji ne delajo nosecniske robe? Kar izlocili so nas..user posted image

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.10.2005 13:17:40   
Ines.
IZVIRNO SPOROČILO: KMALU

Klavdijam, pravijo da v ljubljanskem H&M nimajo nosecniskih oblacil...?user posted image

Glede trenirk in takih sportnih stvari sploh ni problem- imam vsega kolikor hoces..., problem so elegantne stvari, saj se ukvarjam s tako stvarjo (pa tudi moj moz ), da moram biti najmanj 2x na teden zelo lepo, elegantno oblecena... Z odpetimi hlacami pa ne nmorem okrog masirat..user posted image

Kmalu, dokaj poceni najlonke za bodoče mamice prodajajo v trgovinah Polzela. Jest sem jih kupila v kleti hale A v BTC. Ene so bilo malo čez 300 SIT. Imenujejo se Mami. Imajo jih tudi v MotherCare, samo stanejo več kot 2000 SIT in to čisto navadne najlonke. user posted image

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.10.2005 22:36:39   
elze
Jana73, kaksno je stanje v MB H&M - planiram se v soboto odpravit v MB ker v LJ v H&M ni nic za nosecnice...

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?