Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moj ogromen trebuh.. 4.10.2005 22:42:05
|
|
|
|
KMALU
|
jaz sem sla tudi v Kepico pa mi ni bilo prevec vsec... Je kao nekaj elegantno, samo to je dalec od elegantnosti, ki jo hocem jaz.. Zaenkrat bom se nekaj casa shajala z vecjimi normalnimi stevilkami, ker mi fajn stojijo..
|
|
|
|
RE: Moj ogromen trebuh.. 4.10.2005 22:49:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
no, tkole v MB (čist sveža novica, od vožnje sem pa čist crknjena) - imajo kr velik izbire, puloverje (ful velik različnih modelov in barv), srajce, hlače (jeans, žametne (ene 3 različne barve), take bolj športne (tud ene 3 različne barve) in 2 bolj "elegantnih" mislim, da je material bukle v črni in rjavi barvi) - nogavice za nosečke so v kleti zraven ostalih nogavic, nosečniški (oz.za dojenje) modrci so tud v kleti zraven nosečniških stvari kupila sem ene hlače, take bolj športne z žepi, cena 9.990sit no, tako je to v MB
|
|
|
|
RE: Moj ogromen trebuh.. 6.10.2005 0:36:02
|
|
|
|
KMALU
|
zanima me kako merite trebuscke? Okrog popka? Nizje, visje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2005 1:37:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moj ogromen trebuh.. 6.10.2005 12:35:40
|
|
|
|
KMALU
|
Noseca sem 12 tedniv in en dan in moj trebuh meri tocno 80 cm... Pred nosecnostjo pa sem bila ravna kot deska- lahko bi rekla da sem imela trebuh celo v minusu Samo trebuh me je, ker sem drugje ful suha.. To je ful velik a ne? Sej najbrz me zato vsi sprasujejo ce sem v petem mesecu...
< Sporočilo je popravil KMALU -- 6.10.2005 12:39:06 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?