Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moj mali Jan odhaja na morje... 9.7.2005 3:37:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Moj skoraj 8-letni sin Jan danes odhaja na morje. V kolonijo. Za 10 dni. Na Hrvaško. V Savudrijo. :((:((:(( Tudi lani je šel z isto organizacijo (ZPMS) za 10 dni v Zambratijo. Letos pa me je zagrabila panika... :ups::ups::ups: Gredo z avtobusom iz Ljubljane in potem seveda na isti način nazaj. Jaz pa v jok... :zmeden: Kaj, če se kaj zgodi na cesti? Če se avtobus prevrne? Če pade v kak jarek? Če se mojemu Janu kaj zgodi? Če avtobus zagori? Če se mu kaj zgodi na morju? Če utone? Če si razbije glavo? Če pade skozi okno počitniškega doma? Karkoli...:ups::ups::ups: Mislim sicer, da me dajajo nosečnostni hormoni, ki mi povzročajo napade panike, ampak... :ups::ups::ups: Pomislila sem že, da vse skupaj odpovem, ampak 50 jurjev mi ne bo nihče vrnil in tudi Janu nimam pravice vzeti počitnic, morja, druženja, zabave... In moj :love: pravi, da je Jan šel tudi lani, pa še leto mlajši kot letos in torej tudi manj izkušen, pa prav tako z ZPMS in, glej ga zlomka, vrnil se je... :) Prosim, potolažite me. Saj vem, da lahko kadarkoli pokličem spremljevalce med potjo na GSM, pa potem Jana v počitniški dom, pa tja lahko pridem, pa tudi oni bi me takoj poklicali, če kaj ne bi bilo OK... Pa vseeno... Zdi se mi, da nekaj slutim... In moj šesti čut me do sedaj še ni prevaral... Nikoli... Verjamete v to? Če verjamete - kaj naj naredim? Vedno sem ubogala srce prej kot glavo... Zato sem še živa... Sedaj pa takole... Je možno, da slutim? :zmeden2: Pa-pa! :bravo::bravo:
|
|
|
|
Moj mali Jan odhaja na morje... 9.7.2005 7:45:54
|
|
|
|
smrka
|
Nebodi zalostna, sincek se veseli morja, in vse bo vredu. Pa poklici ga ce ces vsak dan na mobitel, da ti bo dusa pomirjena. Je v varnih rokah. smrka
|
|
|
|
Moj mali Jan odhaja na morje... 9.7.2005 7:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je nosečnost kriva. Nič se ne bo zgodilo, vse bo v redu. Do ene meje je sicer razumljivo tvoje občutenje, vsaj meni. Ampak tisto čez pa le pripiši nosečnosti. Gotovo je "samo" to.
|
|
|
|
Moj mali Jan odhaja na morje... 9.7.2005 7:56:06
|
|
|
|
buča
|
jah,ne vem.Razumem,da te skrbi,mene bi tudi...;)pa ne smeš misliti,da se bo kaj zgodilo...preprosto reci,da se ne bo...
|
|
|
|
Moj mali Jan odhaja na morje... 9.7.2005 9:28:37
|
|
|
|
india
|
Karmy, to so moje zelo znane nočne more! Spomni se,kako vedno jamram, ko gre katera od mojih punc kam z avtobusom. Vendar si vedno potem mislim: pa zakaj sem panična, saj jih vendar čuvajo vsi angelčki! Ne skrbi, vse bo OK, Jan bo skrajno užival, včasih ne bo niti pomislil nate, tako lepo mu bo, da mu ne bo niti za domov! Tu in tam ga pokliči, pa za povratek mu pripravi kakšno posebno dobrodošlico,ki pa naj bo skrivnost zanj do samega konca! Morje, prijatelji, zabava, vse to bo zanj nekaj posebnega, zato mu le pusti, da uživa, ti pa strah potlači v eno veliko vrečo! LP,:miska:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2005 10:20:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Moj mali Jan odhaja na morje... 9.7.2005 10:53:55
|
|
|
|
clea
|
Kerensa, te čisto razumem,da te skrbi ampak kot si napisala,kadarkoli ga lahko pokličeš, prideš na obisk ali pa on pokličejo tebe!!! Mi imamo dol vikend v savudriji,zelo blizu tega doma,celo kopamo se na isti plaži kot oni.Vedno jih gledam kako vzgojitelji ZELO DOBRO skrbijo zanje!Res na plaži 150% pazijo nanje!Tako kot pravi BabyAngel je za otroke strokovni poskrbljeno! Tamali pa fuuuul uživajo ko so na morju! Organizirajo jim tudi razne večerne zabave:plese pa včasih imajo tudi igre brez meja ali kaj podobnega! Vsekakor je pa savudrija tako zelo blizu (iz ljubljane cca 2 urci,al pa še manj če ni gužve) in ga lahko prideš obiskat!Čeprav se mi zdi,da to ni potrebno! Jan bo užibal na morju in boš videla,da so tvoji strahovi odveč!!!:rozica::morje::rozica::morje: Lp,C.
|
|
|
|
Moj mali Jan odhaja na morje... 9.7.2005 11:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Hvala vam, punce, za spodbudne besede, ampak kot matere tudi same zagotovo veste, da mi strahu niso popolnoma pregnale... BABY ANGEL in CLEA, če kaj ne bo v redu, se bom kar na vaju obrnila... :)-:)-:)-;););) Spakirali smo vse (vsaj mislim :zmeden2:), le zadnji moment smo ugotovili, da smo založili osebno in zdravstveno izkaznico... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:, a smo seveda tudi to našli (v žepu hlač)... :)-:)-:)- Jan je noro vesel, jaz pa, kljub skrbem, tudi (zanj)... Ob 12-ih štartamo od doma: natankat avto, ker gori lučka za bencin, pa po en sladoled, nato pa na Dolgi most na parkirišče, od koder je ob 13-ih odhod avtobusa... Upam samo, da me med potjo ali pa tam ne bo zagrabil panični napad... :ups::ups::ups: Pa-pa! :bravo::bravo::bravo: P.S. Ampak ker sem še vedno čisto zbegana - tam okrog 12:30 mi lahko pošljete kakšen spodbuden SMS, da se mi ne bo čisto... na (040)627-815.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?