Anonimen -> Moj mali Jan odhaja na morje... (9.7.2005 3:37:06)
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Moj skoraj 8-letni sin Jan danes odhaja na morje. V kolonijo. Za 10 dni. Na Hrvaško. V Savudrijo. :((:((:(( Tudi lani je šel z isto organizacijo (ZPMS) za 10 dni v Zambratijo. Letos pa me je zagrabila panika... :ups::ups::ups: Gredo z avtobusom iz Ljubljane in potem seveda na isti način nazaj. Jaz pa v jok... :zmeden: Kaj, če se kaj zgodi na cesti? Če se avtobus prevrne? Če pade v kak jarek? Če se mojemu Janu kaj zgodi? Če avtobus zagori? Če se mu kaj zgodi na morju? Če utone? Če si razbije glavo? Če pade skozi okno počitniškega doma? Karkoli...:ups::ups::ups: Mislim sicer, da me dajajo nosečnostni hormoni, ki mi povzročajo napade panike, ampak... :ups::ups::ups: Pomislila sem že, da vse skupaj odpovem, ampak 50 jurjev mi ne bo nihče vrnil in tudi Janu nimam pravice vzeti počitnic, morja, druženja, zabave... In moj :love: pravi, da je Jan šel tudi lani, pa še leto mlajši kot letos in torej tudi manj izkušen, pa prav tako z ZPMS in, glej ga zlomka, vrnil se je... :) Prosim, potolažite me. Saj vem, da lahko kadarkoli pokličem spremljevalce med potjo na GSM, pa potem Jana v počitniški dom, pa tja lahko pridem, pa tudi oni bi me takoj poklicali, če kaj ne bi bilo OK... Pa vseeno... Zdi se mi, da nekaj slutim... In moj šesti čut me do sedaj še ni prevaral... Nikoli... Verjamete v to? Če verjamete - kaj naj naredim? Vedno sem ubogala srce prej kot glavo... Zato sem še živa... Sedaj pa takole... Je možno, da slutim? :zmeden2: Pa-pa! :bravo::bravo:
|
|
|
|