Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moderatorji, en predlog :) 11.7.2006 13:22:19
|
|
|
|
malika
|
dane sem čisto slučajno pokukala tukaj gor in videla, da ima več punc težave s tem otrdevanjem trebuha. In ker to otrdevanje ni zanemarljivo ,predlagam, da je ena tema o tem v opozarjamo; pa se lahko napiše, kdaj je otrdevanje normalno, kdaj ga je preveč, kako zgleda,... vsaka bi hitreje prišla do info. To pišem samo zato, ker v prvi nosečnosti nisem vedela, da so otrdevanje trebuha lažni popadki in sem zaradi tega pristala v bolnici in skoraj rodila v 34 tednu; prav tako sem pristala v bolnici v 30 tednu( s popadki v trenutku na 3 min)v drugi nosečnosti-ponovno zaradi otrdevanja
|
|
RE: Moderatorji, en predlog :) 11.7.2006 13:39:09
|
|
|
|
Seven*
|
Malika tole je dober predlog ja.. No, ce ze katero zanima, sem zadnjic nekaj iskala na to temo zaradi prijateljice, ki se ji to dogaja. Pusenjak je napisal, da je otrdevanje normalno, dokler ni bolece in ne povzroca odpiranja. Torej, dokler ti zdravnik ne pove, da se ne odpiras, so to "lazni popadki". Ce so to res lazni pa sam ne mores vedet, ampak te mora pregledati zdravnik. Torej, otrdevanje je NORMALNO, ampak samo, dokler ne povzroci odpiranja.
|
|
RE: Moderatorji, en predlog :) 11.7.2006 13:50:01
|
|
|
|
malika
|
Tukaj kopiram kar sem danes že napisala lažni popadki se kažejo kot otrdevanje trebuha. Trebuh postane trd kot kamen, občutek je ful neprijeten in občutek imaš kot da hoče bebek kar skoz trebuh ven pogledat. če se pojavijo več kot 10x na dan, oz. si sledijo zapredoma (npr. na 5, 10, ...min) je dobro poiskat zdravnika. Proti njim pomagajo tudi šumeče magnezijeve tablete.
|
|
RE: Moderatorji, en predlog :) 11.7.2006 14:54:10
|
|
|
|
babylove
|
Pusenjak je napisal, da je otrdevanje normalno, dokler ni bolece in ne povzroca odpiranja. To ni povsem res. Nobeno otrdevanje pred 7 mesecem ni normalno ali drugace povedano - bati se je treba otrdevanja v npr. 5. meseceu.
|
|
|
|
RE: Moderatorji, en predlog :) 11.7.2006 16:15:50
|
|
|
|
Teni_
|
Bom zrihtala. Če ne danes, pa jutri najkasneje. Hvalaza predlog.
|
|
|
|
RE: Moderatorji, en predlog :) 11.7.2006 22:54:02
|
|
|
|
Seven*
|
Babylove, meni je otrdeval trebuh pred 5 mesecem in se nisem nic odpirala. Pusenjaku pa zaupam.
|
|
RE: Moderatorji, en predlog :) 11.7.2006 22:56:38
|
|
|
|
babylove
|
Seven, tudi meni. Pa so me dali na bolniško in strogo počivanje. Zaupam pa nikomur .
|
|
|
|
RE: Moderatorji, en predlog :) 11.7.2006 23:45:54
|
|
|
|
malika
|
Tudi meni je trebuh otrdeval že pred 5 mesecem. Ko je en dan v 30 tednu vse skupaj postalo že neznosno, sem šla k gin. Moje gin. takrat ni bilo in sem naletela na enega,k... ki me je nagnal domov, češ da simuliram in da je vse skupaj normalno! Še isti večer, pa sem naenkrat dobila popadke na 3 min, v bolnico sem prišla odprta, maternični vrat spuščen ,ustje popolnoma pripravljeno na porod, mali spuščen,... In tam je po vseh pregledih in CTG jih in UZjih dežurna dohtarija čisto znorela, da kaj nisem prišla prej in ko sem jim povedala kaj se je zgodilo pri gin, kateremu sem omenila težave in me je kot simulantko nagnal domov, so samo zmajevali z glavo! Samo zaradi tega pišem tole, ker res ne bi rada privoščila kateri takšnega straha, kot sem ga morala sama preživljat, ko ti ustavljajo popadke, ko dobivaš kahlo v posteljo,ker se ne smeš vstajat, drugi te umivajo,... Po vsem tem ne zaupam več nobenemu,samo še sebi in svojim občutkom ! Dokler ne doživiš take kalvarije na lastni koži, ne veš in ne moreš vedeti!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......