malika -> RE: Moderatorji, en predlog :) (11.7.2006 23:45:54)
|
Tudi meni je trebuh otrdeval že pred 5 mesecem. Ko je en dan v 30 tednu vse skupaj postalo že neznosno, sem šla k gin. Moje gin. takrat ni bilo in sem naletela na enega,k... ki me je nagnal domov, češ da simuliram in da je vse skupaj normalno! Še isti večer, pa sem naenkrat dobila popadke na 3 min, v bolnico sem prišla odprta, maternični vrat spuščen ,ustje popolnoma pripravljeno na porod, mali spuščen,... In tam je po vseh pregledih in CTG jih in UZjih dežurna dohtarija čisto znorela, da kaj nisem prišla prej in ko sem jim povedala kaj se je zgodilo pri gin, kateremu sem omenila težave in me je kot simulantko nagnal domov, so samo zmajevali z glavo! Samo zaradi tega pišem tole, ker res ne bi rada privoščila kateri takšnega straha, kot sem ga morala sama preživljat, ko ti ustavljajo popadke, ko dobivaš kahlo v posteljo,ker se ne smeš vstajat, drugi te umivajo,... Po vsem tem ne zaupam več nobenemu,samo še sebi in svojim občutkom ! Dokler ne doživiš take kalvarije na lastni koži, ne veš in ne moreš vedeti!
|
|
|
|