Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 8.8.2007 20:01:11
|
|
|
|
SašaR
|
Če vrtec oziroma oddelek ni poln je vpis vedno možen. Pri nas smo lani vpisali hčerko ko je imela 3.mesece v vrtec, pa sem bila jaz tudi brez zaposlitve, saj vpis nič ne stane. Potem pa se odločiš dati otroka v vrtec ali ne. Pri nas je bilo tako, da je prišel pozil za plačevanje rezervacije (vrtec nabito poln) ravno takrat ko sem se menila za službo.
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 8.8.2007 20:32:25
|
|
|
|
piščanc
|
če je prosto mesto, te bodo povsod veseli. drugače pa morate počakati na naslednje vpise oz. če bo kakšen izpis mi smo ravno dva dni nazaj dobili mesto v želenem vrtcu, ker se je nekdo izpisal
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 9.8.2007 13:08:10
|
|
|
|
mojamura
|
ja vsaj da bi me kao vpisali in magari dalo na čakalno listo če ne drugega
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 9.8.2007 14:03:30
|
|
|
|
Lenny
|
Ravno danes sem govorila z referentko na občini, ki ima predšolsko vzgojo čez. Baje so v Mb vrtcih še prosta mesta, tako da poskusi.
|
|
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 9.8.2007 14:08:32
|
|
|
|
mojamura
|
hvala!!! sem ga ravno vpisala...pedenjped jasli
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 9.8.2007 21:48:41
|
|
|
|
frutka_
|
Seveda lahko. Če so mesta fraj ni problema, je možen vpis celo leto. Večina vrtce ima delovni čas do 1630. Ne vem od kod se boš vozila, ampak če si v drugi občini prijavljena morda nimaš "ugodnosti" 20%, ki jih v vsakem primeru krije MB občina. Ampak samo mariborčanom-lokalcem torej. 20% ekonomske cene torej pokriva občina. Kungoška občina recimo ne da nič!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Triki za odvajanje od plenic glede na astr...Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Kako dolgo ste imele boleče bradavice?endrinasploh nisem imela bolečih bradavic (
30%)
en teden (
15%)
dva tedna (
18%)
tri tedne (
7%)
en mesec (
13%)
več kot en mesec (
17%)
Število vseh glasov: 325Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!