Možnost naknadnega vpisa (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

mojamura -> Možnost naknadnega vpisa (8.8.2007 14:27:40)

Torej prihajam iz štajerskega konca, kjer je imel lokalni vrtec vpis v mesecu maju. sina takrat še nisem nameravala dati v vrtec ker pač nisem mela službe in sem bila doma. v juniju sem službo dobila, zdaj pa so mi v lokalnem vrtcu rekli, da sem vpis zamudila in da je itaq oddelek poln.
Ni mi problem voziti sina v mb v vrtec, ker v mb-ju tudi delam, mam pa službo od 8-16 pa bi rada našla vrtec, ki ima del. čas vsaj do 16.30 pa da je nekje na teznem.

Mislite da je naknadni vpis še možen, pa magari v mb?

SašaR -> RE: Možnost naknadnega vpisa (8.8.2007 20:01:11)

Če vrtec oziroma oddelek ni poln je vpis vedno možen. Pri nas smo lani vpisali hčerko ko je imela 3.mesece v vrtec, pa sem bila jaz tudi brez zaposlitve, saj vpis nič ne stane. Potem pa se odločiš dati otroka v vrtec ali ne. Pri nas je bilo tako, da je prišel pozil za plačevanje rezervacije (vrtec nabito poln) ravno takrat ko sem se menila za službo.

piščanc -> RE: Možnost naknadnega vpisa (8.8.2007 20:32:25)

če je prosto mesto, te bodo povsod veseli. drugače pa morate počakati na naslednje vpise oz. če bo kakšen izpis

mi smo ravno dva dni nazaj dobili mesto v želenem vrtcu, ker se je nekdo izpisal

mojamura -> RE: Možnost naknadnega vpisa (9.8.2007 13:08:10)

ja vsaj da bi me kao vpisali in magari dalo na čakalno listo če ne drugega

Lenny -> RE: Možnost naknadnega vpisa (9.8.2007 14:03:30)

Ravno danes sem govorila z referentko na občini, ki ima predšolsko vzgojo čez. Baje so v Mb vrtcih še prosta mesta, tako da poskusi.

mojamura -> RE: Možnost naknadnega vpisa (9.8.2007 14:08:32)

hvala!!!

sem ga ravno vpisala...pedenjped jasli

frutka_ -> RE: Možnost naknadnega vpisa (9.8.2007 21:48:41)

Seveda lahko. Če so mesta fraj ni problema, je možen vpis celo leto. Večina vrtce ima delovni čas do 1630. Ne vem od kod se boš vozila, ampak  če si v drugi občini prijavljena morda nimaš "ugodnosti" 20%, ki jih v vsakem primeru krije  MB občina. Ampak samo mariborčanom-lokalcem torej. 20% ekonomske cene torej  pokriva občina. Kungoška občina recimo ne da nič![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

Brbs -> RE: Možnost naknadnega vpisa (11.8.2007 9:49:19)

mi imamo našega na evidenčnem vpisu, če se bo kaj sprostilo tekom leta, saj bo prišel noter šele v sredini leta. tako da so ti evidenčni vpisi vedno možni, če pa imajo prostor, pa lahko pride takoj noter.

Stran: [1]