|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:45:27   
kimi
kaj bi si mislile če bi ga videle
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:46:05   
baguSka
u sm jih že dost vidla

enim prou paše

eni so pa prou :love::love: (beri:pedri)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:46:17   
Anonimen
nč. roza je letos tut za moške ful modna barva. moj mož nos roza srajce pa vijola kravato k črni poslovni obleki

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:48:17   
CUKRČEK
Zakaj pa ne....moj ima nežno roza srajco pa neč napačno ne zgleda( pa peder tud ni:)- )

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:50:31   
Bejba
Tudi meni to nikakor ni potegnilo, ampak kakšnim pa prov paše. Sem pa hotla mojga :love: prepričat, da bi imel srajco ali kravato v roza za poroko, pa ni šans, da bi ga. Ker potem bi jaz imela roza šopek, tako ga pa ne bom. Če je moški tak bolj temen, mu roza ful paše, ampak jaz si odkrito povedano tudi mojga glih ne prdstavljam v tej barvi. Tak ornk, mišičast moški, pa v roza :)-.
No, nazadnje si je kupil flurestečno zeleno kravato :zmeden: - je hotel biti malo odbit. Pa saj dobr izade, no ;).

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:50:50   
puncica
ne vem zakaj bi si kej, mu pač paše da ma tako majco, sem pa tud jst slišala da so baje letos in.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:51:30   
tinkatonka
Jaz sem ravno mojga včeri hecala, da če bom mela jz rozasto poročno obleko,da bo on moral met roza srajco in je rekel, da jz v roza obleki nimam kaj na poroko pridt :)-

Moj :love: je alergicen na roza barvo pri moskih. Men se ne zdi pa nic narobe, ce je tip lepo oblecen v stilu, ma lahk zarad mene tud vijolcasto srajco.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:53:38   
Anonimen
Nekaterim paše, nekateri so pa hja no .. ne-žensko-umerjeni:ups:

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:55:08   
Tiki
Jest našega soseda gledam v roza majici in roza kratkih hlačah, pa je težek konzervativec in je prav smešen :)-. Bom pa še enega dala v album... ta pa kr dobro zgleda :).
Drugače se mi pa to ne zdi nič posebnega.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:57:17   
SABILA
hmmm....
jst mislim če ma rozo srajco ne ono ful živo ampak tk lepo ni nč narobe, sej je v stilu, hlače temnejše, reklc, kravata, tak se mi ne zdi nič čudnega, da pa bi mel neko pinki majčko nek suhec gor se pa mu takoj vidi da je peder.

moj ma neko roza majco oz. vleče oranžno roza pa mu fajn paše kr je mal temnejši pa bicepsi se mu tk fajn poudarijo, je nabildan

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moški z roza majico
19.7.2005 9:58:54   
CIPRESA
Ja če ste gledale pozdrav poletju ko je imel Pečo roza majco???? A si to mislila????

Ker sedaj mislim da mu je malo žal se vsi **** in mnogo takih čudnih leti na njegovo roza majico, bila pa je pač predvidena iz strani nevemkaterega modnega oblikovalca.

Drugače pa zame je moški v rozamajici mal... no mal.. čuden.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:03:24   
Anonimen
Jaz najprej pomislim, da ma žena glih tok smisla za pranje kokr jest. Pri nas ma velik roza majic.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:20:18   
Čiračara
:)-:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:25:52   
Jutra
Mojemu :love: pa ta barva ful paše. In potem se gremo kič in se vsi trije oblečemo v ROZAAA. Ma smo fletna familija, ki se potem sprehaja po mestu.:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:27:20   
Anonimen
Tiki, a ni tistle Erik?

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:29:11   
Tiki
Je, je :bravo:.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:33:16   
Anonimen
Od kod pa se poznata? Naključna fotka ali se res poznata?

No, on je že en od tipov, ki mu pač paše tudi če ima kiklo na sebi. Če bi pa videla, kaj jaz vem, Zmaga Jelinčiča v roza oprijeti majčki, bi pa malo razmislila.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:34:12   
rija
je glih moj z roza majico prišel v soboto iz trgovine, pa sem kar onemela. Uaaačauuuuuuu!!!Super!!!1!končno barve in svet ne bo več črno,bel in rdeč!!!!
in kaj bi naj bilo narobe z roza majico na moškem??? malo po italiji poglej...njihovi moški so barviti da je kaj, pa še vedno veljajo za največje šarmerje in zapeljivce... a maš malo probleme z malomeščansko miselnostjo?:zmeden2:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:38:05   
Tiki
On je prjatu od ene moje prjatlce, pa smo se srečali na eni prireditvi. Smo se samo tisti večer družili in čvekali, drugače ga osebno ne poznam. Avtor fotke je pa moj :love: :)-.
Zmago v roza majčki :)-:)-:)-.
Ja, vse je relativno.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Moški z roza majico
19.7.2005 10:45:13   
Annny
Zakaj pa ne..kar poglej, koliko modelov Lacoste in Ralph Lauren majic/ srajc izdelujejo v roza odtenkih- meni se to zdi super.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Moški z roza majico
19.7.2005 11:15:47   
Anonimen
moj si jo je lih teden nazaj kupil in mu ful paše!:love::bravo:9nebesapa še moderno je:)-

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Moški z roza majico
19.7.2005 11:19:51   
Anonimen
Evo moj mož se vedno zapiči v roza srajco in jo tudi kupi, oblečen v njo je bil, pa kaj vem morda 2x na leto...meni je na drugem lahko čisto šik, ampak meni je na mojem grozen, tako da sem mu zadnjič 3 kar stran vrgla, ker sam gužvo delajo v omari..

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Moški z roza majico
19.7.2005 11:21:02   
CIPRESA
Res je da vsak izbere to kar mu najbolj paše in mu je najbolj všeč, ampak meni osebno še vedno ne potegne moški v roza.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Moški z roza majico
19.7.2005 11:41:45   
Baldi
Letos je roza barva definitivno modna.
Jaz se v tej barvi zelo dobro počutim, še posebej, ko smo vsi8):love:in:duda:v roza:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Moški z roza majico
19.7.2005 12:08:24   
ninca
:)-:)-:)- newem kaj bi si misnla ker nism še nobenga vidla :)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?