Moški z roza majico (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:45:27)

kaj bi si mislile če bi ga videle

baguSka -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:46:05)

u sm jih že dost vidla

enim prou paše

eni so pa prou :love::love: (beri:pedri)

Anonimen -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:46:17)

nč. roza je letos tut za moške ful modna barva. moj mož nos roza srajce pa vijola kravato k črni poslovni obleki

CUKRČEK -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:48:17)

Zakaj pa ne....moj ima nežno roza srajco pa neč napačno ne zgleda( pa peder tud ni:)- )

Bejba -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:50:31)

Tudi meni to nikakor ni potegnilo, ampak kakšnim pa prov paše. Sem pa hotla mojga :love: prepričat, da bi imel srajco ali kravato v roza za poroko, pa ni šans, da bi ga. Ker potem bi jaz imela roza šopek, tako ga pa ne bom. Če je moški tak bolj temen, mu roza ful paše, ampak jaz si odkrito povedano tudi mojga glih ne prdstavljam v tej barvi. Tak ornk, mišičast moški, pa v roza :)-.
No, nazadnje si je kupil flurestečno zeleno kravato :zmeden: - je hotel biti malo odbit. Pa saj dobr izade, no ;).

puncica -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:50:50)

ne vem zakaj bi si kej, mu pač paše da ma tako majco, sem pa tud jst slišala da so baje letos in.

tinkatonka -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:51:30)

Jaz sem ravno mojga včeri hecala, da če bom mela jz rozasto poročno obleko,da bo on moral met roza srajco in je rekel, da jz v roza obleki nimam kaj na poroko pridt :)-

Moj :love: je alergicen na roza barvo pri moskih. Men se ne zdi pa nic narobe, ce je tip lepo oblecen v stilu, ma lahk zarad mene tud vijolcasto srajco.

Anonimen -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:53:38)

Nekaterim paše, nekateri so pa hja no .. ne-žensko-umerjeni:ups:

Tiki -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:55:08)

Jest našega soseda gledam v roza majici in roza kratkih hlačah, pa je težek konzervativec in je prav smešen :)-. Bom pa še enega dala v album... ta pa kr dobro zgleda :).
Drugače se mi pa to ne zdi nič posebnega.

SABILA -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:57:17)

hmmm....
jst mislim če ma rozo srajco ne ono ful živo ampak tk lepo ni nč narobe, sej je v stilu, hlače temnejše, reklc, kravata, tak se mi ne zdi nič čudnega, da pa bi mel neko pinki majčko nek suhec gor se pa mu takoj vidi da je peder.

moj ma neko roza majco oz. vleče oranžno roza pa mu fajn paše kr je mal temnejši pa bicepsi se mu tk fajn poudarijo, je nabildan

CIPRESA -> Moški z roza majico (19.7.2005 9:58:54)

Ja če ste gledale pozdrav poletju ko je imel Pečo roza majco???? A si to mislila????

Ker sedaj mislim da mu je malo žal se vsi **** in mnogo takih čudnih leti na njegovo roza majico, bila pa je pač predvidena iz strani nevemkaterega modnega oblikovalca.

Drugače pa zame je moški v rozamajici mal... no mal.. čuden.

Anonimen -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:03:24)

Jaz najprej pomislim, da ma žena glih tok smisla za pranje kokr jest. Pri nas ma velik roza majic.

Čiračara -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:20:18)

:)-:)-

Jutra -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:25:52)

Mojemu :love: pa ta barva ful paše. In potem se gremo kič in se vsi trije oblečemo v ROZAAA. Ma smo fletna familija, ki se potem sprehaja po mestu.:)-

Anonimen -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:27:20)

Tiki, a ni tistle Erik?

Tiki -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:29:11)

Je, je :bravo:.

Anonimen -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:33:16)

Od kod pa se poznata? Naključna fotka ali se res poznata?

No, on je že en od tipov, ki mu pač paše tudi če ima kiklo na sebi. Če bi pa videla, kaj jaz vem, Zmaga Jelinčiča v roza oprijeti majčki, bi pa malo razmislila.

rija -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:34:12)

je glih moj z roza majico prišel v soboto iz trgovine, pa sem kar onemela. Uaaačauuuuuuu!!!Super!!!1!končno barve in svet ne bo več črno,bel in rdeč!!!!
in kaj bi naj bilo narobe z roza majico na moškem??? malo po italiji poglej...njihovi moški so barviti da je kaj, pa še vedno veljajo za največje šarmerje in zapeljivce... a maš malo probleme z malomeščansko miselnostjo?:zmeden2:

Tiki -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:38:05)

On je prjatu od ene moje prjatlce, pa smo se srečali na eni prireditvi. Smo se samo tisti večer družili in čvekali, drugače ga osebno ne poznam. Avtor fotke je pa moj :love: :)-.
Zmago v roza majčki :)-:)-:)-.
Ja, vse je relativno.

Annny -> Moški z roza majico (19.7.2005 10:45:13)

Zakaj pa ne..kar poglej, koliko modelov Lacoste in Ralph Lauren majic/ srajc izdelujejo v roza odtenkih- meni se to zdi super.

Anonimen -> Moški z roza majico (19.7.2005 11:15:47)

moj si jo je lih teden nazaj kupil in mu ful paše!:love::bravo:9nebesapa še moderno je:)-

Anonimen -> Moški z roza majico (19.7.2005 11:19:51)

Evo moj mož se vedno zapiči v roza srajco in jo tudi kupi, oblečen v njo je bil, pa kaj vem morda 2x na leto...meni je na drugem lahko čisto šik, ampak meni je na mojem grozen, tako da sem mu zadnjič 3 kar stran vrgla, ker sam gužvo delajo v omari..

CIPRESA -> Moški z roza majico (19.7.2005 11:21:02)

Res je da vsak izbere to kar mu najbolj paše in mu je najbolj všeč, ampak meni osebno še vedno ne potegne moški v roza.

Baldi -> Moški z roza majico (19.7.2005 11:41:45)

Letos je roza barva definitivno modna.
Jaz se v tej barvi zelo dobro počutim, še posebej, ko smo vsi8):love:in:duda:v roza:sloncek:

ninca -> Moški z roza majico (19.7.2005 12:08:24)

:)-:)-:)- newem kaj bi si misnla ker nism še nobenga vidla :)-

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>