|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moški in naredi sam sindrom...
5.7.2007 9:39:35   
Anonimen
Moj je spet v fazi: Naredi sam user posted image

Včerja je nekaj prevezoval elektriko in smo bili 3 ure brez elektrike, zato, ker se ni mogel odločiti, kaj je narobe. Po 3urnem pregovarjanju je končno poklical električarja.

A so vaši tudi kdaj v fazi Naredi sam? Mater, enega dne se bo zaradi tega še ubil.

Da ne rečem, da je en teden pleskal sobo od tamalegauser posted image user posted image user posted image user posted image  (tam, kjer bo imel spravljene igrače, ki so poleti na dvorišču). O barvah ne bom. Sma toliko bom povedala, da je 4 dni iskal pravi odtenek rdečeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ma kaj ga daje gnezditveni sindrom? Vsakič, ko sem noseča, namreč moramo prenavljati celo bajtouser posted image  In jaz seveda moram biti poleg za asistenta - daj mi to, prinesi ono... In na koncu dobim vlogo čistilke.

A so vaši tudi takšni, ker jaz imam mojega poln kufer. O planih do decembra pa ne bom, ker tega ne naredi 10 ljudi, ne pa da bova midva ob tamalemuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moški in naredi sam sindrom...
5.7.2007 9:43:54   
Maxica
Ne, mož k sreči ni tak, je pa moj oče zadnje čase tak, ja.user posted image  Saj kdaj pride prav, sam največkrat je pa res bolje, da kakšno stvar naredi strokovnjak.
Gnezditven sindrom, ja, no, pri mojem očetu to zagotovo ni to.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 9:45:58   
Anonimen
Ja moj ma take napadeuser posted image . Sam k sva obnavljala stanovanje je kar fajn pršlo. Je več al manj vse sam naredu. Mam pa srečo da kar nardi je res fajn narjen. Običajno boljš k če bi mojstri. K je picajzlast za znort-devica pačuser posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 9:47:39   
Anonimen
Ja, saj pri nas je neako - picajzlasst v nulo (devica po podznaku) - temu primerna je tudi hitrost opravljenega.user posted image  pa pravim ti, da sem skoraj osivela pri primernem izbiranju rdečega odtenkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 9:47:43   
Njuškalo
Pri nas imam bolj jaz tak sindrom.No, tudi moj oče boleha, mož pa niti približno ne.Pa mu včasih ne bi škodovalo.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 9:49:20   
Špacka

Ne, moj je vedno v fazi pokliči mojstre user posted image  razen kar se tiče računalnika...meni gre pa včasih to tooooooooooolk na živce user posted image user posted image user posted image  ja, nikoli nam ni prav user posted image user posted image user posted image
Sem pa tega navajena od doma, moj oče je takšen.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2007 9:51:37   
Lenny
Pri naju pa ima ta sindrom zelo pozitivne posledice user posted image  Moj v.d. mož ogromno naredi sam. In to res sam, saj nas tri običajno takrat "nažene" od hiše. Samo hvale ni potem nikoli dovolj user posted image  user posted image  user posted image  Še en teden sprašuje, če je res O.K. in ali ni dobro naredil user posted image
Sicer pa tako pravijo, da je treba moške zelooooo hvaliti user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2007 9:52:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho
da sem skoraj osivela pri primernem izbiranju rdečega odtenkauser posted image

joj ne govoriuser posted image

Ko sva iskala laminat je najdu miljon pikic k niso iste in bo čudno videt in....pol pa še vrata kao niso pašala...pa....groza

pa itak kar nardi pol še en tedn okol hod pa gleda če je kul pa išče napakeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2007 10:01:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ko sva iskala laminat je najdu miljon pikic k niso iste in bo čudno videt in....pol pa še vrata kao niso pašala...pa....groza

Mi smo trgali gor laminat, ker je na sredi sobe opazil en laminat, ki je imel napakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2007 10:11:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Ma jst grem rajš kar ven k se kej loti k ga ne morem gledat. Itak morem pol čistilko špilat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2007 10:13:21   
kesora
hvalabogu moj ne, kar plačamo obrtnike, pa je.
Čeprav bi pa včasih rada vidla da kej sam naredi, si ga kr predstavljam, tko u delovnem pajacu, mal zašmiran.....

Moji fantje so moj največji zaklad!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2007 10:15:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kesora
si ga kr predstavljam, tko u delovnem pajacu, mal zašmiran.....

user posted image

(odgovor članu kesora)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2007 10:39:38   
pety78

Ja, saj pri nas je neako - picajzlasst v nulo (devica po podznaku) - temu primerna je tudi hitrost opravljenega.user posted image  pa pravim ti, da sem skoraj osivela pri primernem izbiranju rdečega odtenkauser posted image

Ha, ha, ha, moj je devica po horoskopu, o izbiri rdeče in da je picajzlast bi se moj kosal s tvojim, čeprav pa nima tega sindroma naredi sam. user posted image Ampak mislim, da je bolje tako. Ker da midva kaj skupaj delava....Adijo pamet, je teče ko 100user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2007 10:40:24   
mika
In jaz seveda moram biti poleg za asistenta - daj mi to, prinesi ono... In na koncu dobim vlogo čistilke.

jojoj, tak je moj oče. ko se je on spravil kaj delat je ena od nas morala lufat sem pa tja, daj to daj ono. potem ko je naslednjeič šel spet kaj delat, ni našel niti enega kosa orodja, ker  nikoli ni pospravil za sabo.

men je enkrat rekel naj mu dam rolcange-al kako se reče. itak da ni pravi izraz, kako pa zgleda sploh nisem vedela. pol pa mi je še rekel, da kakšen gradbinec bom jaz, če še orodja ne poznam. in sem popizdila , da ko mi bo pokazal kako zgleda, bom vedela.
smo se pa z mamo in sestro zbunile, da nismo njegovi postreščki in da si naj sam išče orodje.
kakrkoli je bilo treba popravit, je razstavil, potem pa ni znal nazaj skup dobit in je nakoncu mojster imel kaj za delat. zato mu mama  več tega ne dovoliuser posted image

sem se pa pošteno nasmejala, ko je v kleti barval strop. poklical me je naj mu prinesem pijačo in kosem ga zagledalauser posted image user posted image user posted image .....cel obraz je imel rumen, videle so se samo ustnice in očiuser posted image user posted image user posted image

no moj mož hvalabogu ni takuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2007 10:49:23   
Anonimen
js z veseljem sam delam če se mi le da, sicer ne zmer uspešno...k sm nazadnje delal strop v otroški sobi je čez 2dni dol paduuser posted image  dobr da ni blo nobenga otroka notruser posted image  se zgodi, na napakah se učimouser posted image

je pa fajn če ti kdo orodje nos, ne morš neki držat pa orodja skupi vlečt, punce kako bi pa vi delale tko, ne gre, rab se pomočnikeuser posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2007 10:55:10   
Anonimen
Moj k rabi kej delat, oz. rabi pomočnike, pokliče kolege, jst dam pivo v hladilnik in grem z puncami na kafe....pa smo vsi srečniuser posted image .
No k pridem domov pa morem pucat me sreča mine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.7.2007 11:17:50   
srki
Dela oz. naredi tisto, za kar ve, da obvlada. Midva še beliva ne, kaj šele kaj drugega, imamo enega tako poceni malarja.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.7.2007 11:19:34   
kalbo
Babnice, nikol vam ni prav. Pri meni naredi sam deluje in prihrani marsikak ojro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.7.2007 11:22:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Babnice, nikol vam ni prav. Pri meni naredi sam deluje in prihrani marsikak ojro.

Ja sej pr nas smo tud ogromno tko prhralni. Sam men je smešno kakšne stvari najde k so kao narobeuser posted image . Jst pač nič ne vidim.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.7.2007 11:49:27   
Pajaca
Pri nas dela sam le stvari ki jih obvlada. Ampak na srečo je to hitro in natančno narejeno. Sobico od otrok je pobarval v pol dneva, pa še vmes je skuhal kosilo. Barvo je pa zbrala Pajacka. Je pač tak, da bi se po 4 dneh malanja itak naveličal, je treba narest na hit, ker ne marava pacanja in mečkanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.7.2007 12:32:19   
puncica
Men je pa všeč ko moj kaj naredi sam, samo mal manj mi je všeč ker za to porabi ogrooooooomno časa, ker mora bit vse v nulo narejen, če ne se sploh ne loti: elektrika mu pa ne dela nekih večjih težav, no brez še nismo ostali. Je pa najbolj zanimiv, ko si sam knofe šiva, ker jih jst kao ne znam dovol trdn, pa hlače si robi, pa zaštukava, vse mora sam, ker jst baje ne naredim ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še strižt se bo sam začel, ker ga nobena ne zna tako postričt kot hoče user posted image user posted image user posted image user posted image

mah dobri so tile moški ni kej.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.7.2007 13:00:09   
srki
Meni je že prav, da sam naredi kaj, samo res tisto, da obvlada, za elektriko rajši pokličeva mojega bratranca, ki obvlada.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.7.2007 14:36:28   
Anonimen

Včerja je nekaj prevezoval elektriko in smo bili 3 ure brez elektrike, zato, ker se ni mogel odločiti, kaj je narobe. Po 3urnem pregovarjanju je končno poklical električarja.

A so vaši tudi kdaj v fazi Naredi sam? Mater, enega dne se bo zaradi tega še ubil.

Da ne rečem, da je en teden pleskal sobo od tamalegauser posted image user posted image user posted image user posted image  (tam, kjer bo imel spravljene igrače, ki so poleti na dvorišču). O barvah ne bom. Sma toliko bom povedala, da je 4 dni iskal pravi odtenek rdečeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ma kaj ga daje gnezditveni sindrom? Vsakič, ko sem noseča, namreč moramo prenavljati celo bajtouser posted image  In jaz seveda moram biti poleg za asistenta - daj mi to, prinesi ono... In na koncu dobim vlogo čistilke.

A so vaši tudi takšni, ker jaz imam mojega poln kufer. O planih do decembra pa ne bom, ker tega ne naredi 10 ljudi, ne pa da bova midva ob tamalemuser posted image

Moj je pa spet v fazi praskanja po hrbtu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.7.2007 14:37:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moj je pa spet v fazi praskanja po hrbtu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pol pa veselo praskej neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.7.2007 14:44:51   
Anonimen
No, moj je tudi devica tak, da točno vem kaj mislišuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?