Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 14:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kim22 No, moj je tudi devica tak, da točno vem kaj misliš . A tvoj tudi tako dooolgooooo vse planira in načrtuje?
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 14:46:08
|
|
|
|
soncece24
|
Moj je še hujši od vsega naštetega, on ma sindrom "pokliči še kolega, da ti pomaga" - potem pa se začne najprej s pirom do dvema, potem pa akcija
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 14:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Moj je še hujši od vsega naštetega, on ma sindrom "pokliči še kolega, da ti pomaga" - potem pa se začne najprej s pirom do dvema, potem pa akcija To sem jaz prepovedala. Ker so potem po opravljenem delu do 3 ali 4 zjutraj praznovali, da jim je uspelo narediti
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 14:48:21
|
|
|
|
ZARA
|
Moj pa kadar ima take faze, vedno naredi super. Zadnjič mi je naredil tak super okvir za mrežo (za na okno) da sem samo gledala. Jst pravim, še večkrat naj padajo v take faze. Sicer bi bila pa jst vesela, da se spravi k delu in najprej sam proba (razen če ne ogroža življenj )...
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 14:49:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho A tvoj tudi tako dooolgooooo vse planira in načrtuje? Ja, raho. Moj je tud devica. Pa komplicira tud.
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 14:50:36
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Moj je še hujši od vsega naštetega, on ma sindrom "pokliči še kolega, da ti pomaga" - potem pa se začne najprej s pirom do dvema, potem pa akcija To sem jaz prepovedala. Ker so potem po opravljenem delu do 3 ali 4 zjutraj praznovali, da jim je uspelo narediti ja, saj, če je kaka večja akcija je res tak - ponavadi pa se pri nas konča s sicer narejeno zadevo, umazanim stanovanjem in dvema pijanima dedcema - od katerih moram enga domov peljat in drugega spat spravit Ampak narjeno pa je
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 15:22:50
|
|
|
|
mika
|
Babnice, nikol vam ni prav. Pri meni naredi sam deluje in prihrani marsikak ojro. pri mojih je zaradi popravljanja šel še kak ojro več. saj je oče pol sam videl, da nima smisla ker mu določene stvari ne grejo tako od rok. sedaj se raje drži tega kar obvlada in tega se drži tud moj mož.
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 17:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj zna naresti sam od elektrike do štromarije, do skretov in kotličkov, ampak traaajjaaaa preden se česa loti. Ko pa začne se pa res ne ustavi in dela celo nedeljo od zjutraj do večera, kar pa mi spet ni všeč ker smo potem ves dan doma tako da itak pravi, da karkoli bo, da mi ne bo prav, če bo delal, mi ne bo prav ker nismo šli ven, če ne bo delal mu bom težila, da ni nič narejeno sej ima prav, priznam
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 17:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 Moj zna naresti sam od elektrike do štromarije, do skretov in kotličkov, ampak traaajjaaaa preden se česa loti. Ko pa začne se pa res ne ustavi in dela celo nedeljo od zjutraj do večera, kar pa mi spet ni všeč ker smo potem ves dan doma Pri nas isto. Potem pa jaz začnem njegovo delo opravljat, me pa ne more gledat, pa končno začne. Tako potem pospešim iz dveh mesecev priprav na dva tedna .
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 17:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ste našle primerno temo....mi imamo tudi sindrom gnezdenja, s te, da ga imam jaz in hočem mali miljon stvari narejenih po hiši preden pride , pa me mož gleda češ kam se mi pa mudi . A po njegovem bom pa otroško sobo pripravljala zadnji teden pred pdp . No, pa se je lotil zadeve, pa tast pomaga in tako se za vsako malenkost skregata, ker enostavno nista za skupaj kadar se kaj dela. Vsak bi rad bil glavni, med tem pa pozabita name in na moje mnenje o temu kako napreduje otroška soba. V ponedeljek sta na lastno pest zmešala barvo za zid in ne, da bi mene poklicala da povem kakšno bi rada.....ne, onedva sta kar zid pobarvala in me kasneje poklicala naj pridem narejeno pogledat. Še dobro da sta barvo zadela, ker če ne jaz nebi odgovarjala za posledice...... Drugače pa pričakujem devico in me je ob vseh teh vaših pripombah zadnje čase o devičnikih kar malo strah kaj bo iz tega......sploh ob dveh starših bikih .
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 19:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj tudi naredi čisto vse sam razen če je kaj velikega rBI MOJO POMOČ.Ne razmišlja pa dolgo.Naredi kar hitro česar se loti.Delava pa res vse sama doma od štrihanja polaganja ploščic,laminata,elektrike no kakšne manjše delo vodovod....
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 19:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj zna veliko sam, edino pospravljati za seboj NE Saj, če bi še to znal, bi bil skoraj idealen
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 19:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
edino pospravljati za seboj NE Ja saj moj tudi
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 5.7.2007 21:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ze zanc napisala - moj fotr je devica po horoskopu, pa ni prov nic natancn. Vazn, da je narjen, pa ni prevec vazn, kako zgleda. Mati (strelec) pa vid vsako pikco - in tako tam vsake dva dni svecano pove, kako so razpokane fuge v kopalnici in/ali wcju Je pa ocka dezurni odmasevalec wcja in odtokov v kuhinji in kopalnici .. z roza gumijastimi rokavicami in tako jezo, da se rajs ene tri metre stran umaknes Pa pospravlja tudi bolj svoh za sabo. Jaz sem ze rekla, da ko bom imela svoje stanovanje, bom vse sama nardila - bom vsaj vedla, zakaj je slabo narjen (za pecarja smo dali za majhno kopalnico in wc, da je totalno slabo narjeno, vec kot 100.000 lani novembra ) LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2007 23:06:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 6.7.2007 0:25:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam srečo. Moj Kamikaza ni tak. On še stola ne premakne, če mu res ni treba. Pravzaprav on še dihal ne bi, če to ne bi bilo avtomatsko (podzavestno).
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 6.7.2007 6:53:49
|
|
|
|
srki
|
Pa povejte mi no, kaj imajo ti horoskopi vezo s tem, kako kdo kaj naredi?
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 6.7.2007 7:20:32
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa povejte mi no, kaj imajo ti horoskopi vezo s tem, kako kdo kaj naredi? Tud jst ne vem kaj bi imel horoskopi vezo, moj je lev, pa ne vem al so vsestranski ali ne, moj je
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 9.7.2007 21:59:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa povejte mi no, kaj imajo ti horoskopi vezo s tem, kako kdo kaj naredi? Tud jst ne vem kaj bi imel horoskopi vezo, moj je lev, pa ne vem al so vsestranski ali ne, moj je Device so natančne ko , levi pa izredno delavni.Torej sem jaz idealna kombinacija, ker sem lev, v podznaku pa devica.Lahko mi rečete kar Visokost
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 10.7.2007 12:41:53
|
|
|
|
Taula
|
Moj lubi je škorpijon pa ima napade ko šraufa, sestavlja..itd. Sej na koncu je uspešen..samo postopek traja predolgo, orodje ostane tam predolgo časa (dokler jaz ne popizdim) in hvala..ja hvale pa nikoli ni dovolj. Če je pa v navezi z tastom..se pa zna zgoditi ''A je to'' zadeva. Traja, komplicira, trgovino obiščete ene 10 krat na dan..konec je uspešen..a bi bil obrtnik cenejši.
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 10.7.2007 12:44:19
|
|
|
|
srki
|
In kakšni smo vodnarji za delat?
|
|
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 10.7.2007 12:56:21
|
|
|
|
Magi*
|
ah, pri nas sva oba taka mojstra. vse sama. kaj čmo, enim nam tak paše, da sami kaj naredimo. ampak, če bi me imel samo za asistentko, bi ga pa z metlo po buči
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 10.7.2007 13:02:33
|
|
|
|
bt08
|
Moj je pa vodnar Srki sam sej dela pa dober naredi,sam ne doma.V službi kjer koli komurkoli za pomagat pomaga,sam ni natančen.Jaz pa levinja po horodkopu,pa sem natančna.Na živce mi gre vse če ni 100% narejeno tako kot treba.Tko da se doskat sama kej spravm delat.
|
|
RE: Moški in naredi sam sindrom... 10.7.2007 13:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ma vodnarji smo odlični
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 13:25:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......