|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moški in malenkosti
21.9.2007 13:15:58   
Anonimen
Takole je. Gre za pospravljanje malenkosti, ki jih moj dragi možiček enostavno ne vidi (njegove besede) ali pa jih noče videti (moje besede).  
V grobem kar nekako pospravi vsaj za sabo - npr če je, ponavadi pospravi za sabo, tudi oblačila večinoma pospravi (kar je npr za prat) in podobne zadeve.
Ampak mene strašno motijo malenkosti, ki jih ne vidi. Npr. ko vzame kakšno stvar, te stvari enostavno ne da več nazaj na njeno mesto. Zadnjič je zmanjkalo elektrike in je vzel baterijo za na WC. Valda je ta baterija še vedno na WC-ju, čeprav je od izpada že kakšna dva tedna.
Potem je neki vrata šraufal in mazal ker so škripala, pa je šraufenciger ostal na likalni mizi, olje za podmazat pa v kopalnici, kjer je popravljal vrata.
Se mi zdi, da vse stvari naredi 3/4. Vedno manjka tista pika na i.
Potem mi pa pravi naj pač jaz pospravim, če vidim, kaj zganjam tak big deal iz tega, ampak men gre na živce, da je treba vedno za njim hodit. če se loti nekega dela, naj ga naredi od A do Ž, a ni tako?
Drugače je priden. Vse večje stvari naredi, posebej okoli hiše, ampak vedno kaj pusti. Ful hoče imeti zrihtano okoli bajte in potem npr. pokosi travo, naokoli pa nič ne pomete, tako da je prav grdo vidt. To ga pa ne moti.

Ma ne vem ali razumete kaj hočem povedat, ampak take malenkosti me ful ful motijo, kar penasta ratam, ko spet kaj vidm. Sej drugače men ni težko kaj narest, ampak na živce mi gre, da moram vedno hodt za njim kot za kakšnim otrokom in naredit do konca oz. pospravt.

So vsi desci takšni al samo moj "ne vidi" oz. "mu uide iz glave" kot se rad izrazi?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moški in malenkosti
21.9.2007 13:20:12   
Akil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Drugače je priden. Vse večje stvari naredi, posebej okoli hiše, ampak vedno kaj
pusti. Ful hoče imeti zrihtano okoli bajte in potem npr. pokosi travo, naokoli pa nič ne pomete, tako da je prav grdo vidt. To ga pa ne moti.
Ma ne vem ali razumete kaj hočem povedat, ampak take malenkosti me ful ful motijo, kar penasta ratam, ko spet kaj vidm. Sej drugače men ni težko kaj narest, ampak na živce mi gre, da moram vedno hodt za njim kot za kakšnim otrokom in naredit do konca oz. pospravt.

So vsi desci takšni al samo moj "ne vidi" oz. "mu uide iz glave" kot se rad izrazi?

Bodi vesela, da vsaj kaj naredi. Nekatere še tega nimajo, nekatere pa imamo srečo in nam moški vsaj malo pomagajo!

O ne, po mojem so kar vsi bolj kot ne enaki.  Razen, če je res picajzlast (takega pa jaz še ne poznam)!

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2007 13:24:19   
Anonimen
Joj, joj, berem tole pa nič ne vem al se naj zjočem al smejem, al se to nekdo zajebava..meni več nič ni jasno..kaki problemi
pa anonimna kaj ti zdaj hočeš od nas? Da ti povem kak imaš prav in ti dam razlog za nerviranje in da se fajtaš z njim dalje?? joj...s tisto svetilko bi te pa jaz po tikvici tvoji tresnila pa vrgla bi te v travo pokošeno, joj na glas razmišljam, ne bo dobro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2007 13:25:01   
Enolla
Komliciraš do amena po mojem mnenju. In ne moj ni tak ampak je bolj podoben tebi - sem pa zato jaz taka in če bi mi najedal glede tega bi ga enostavno ne vzela. Sem se sicer že precej "popravila" in pospravim pa čeprav čez dva dni - pač ko zaznam, da baterija pa res ni za v wc ali pa pospravi sam za mano če ga zmoti. In to brez besed, ker me ne prevzgaja ampak sem mu všeč taka kot sem.

< Sporočilo je popravil Enolla -- 21.9.2007 13:27:08 >

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2007 13:26:30   
anabanana
Jooooj anonimna, pa s kakšnimi "problemi" se ti ukvarjašuser posted image  

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2007 13:31:31   
Naja30
Ampak res se ukvarjaš z brezveznimi stvarmi!

Moj je točno tak ko tvoj. Saj ne rečem, sem mu že rekla, da če bi pospravil tudi tisto stvar, s katero je nekaj drugega popravil, bi bilo pri nas doma zelo lepo pospravljeno. Ampak sem zadovoljna, da vsaj kaj naredi in da ni tip, ki bi ležal na kavču in razgibaval prst na daljincu user posted image

Ne sekiraj se za take malenkosti, je škoda tvojih živcev in vajinega kreganja.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2007 13:31:36   
Anonimen
- sem pa zato jaz taka in če bi mi najedal glede tega bi ga enostavno ne vzela.

Evo jaz sem tudi taka. Ovi je tak pedanten in mi gleda pod prste da to ni normalno, ko psiho je, sem mu to že rekla. Enkrat sem zanalašč pustila njegovo šalco od kave na terasi (jaz je ne pijem) in ko se je vrnil čez nekaj dni, sem samo čakala reakcijo, da mu pokažem kaki psiho je. user posted image  Se grem jaz kopat v bano in ko manijak prileti za mano in me POVEuser posted image  da je šalca že nekaj dni tam in kaj je nisem mogla odnest? Pa sem ga vprašala kaj ti si normalen? pa ti vidiš kaki psiho si? zaradi ene glupeš alce ti mene motiš med kpanjem? Sem rekla od danes nepraj se strogo zaklepam. Pol pa si je dalje prinašal stol pred koplanico in me je zajebaval, tak da me je hodil gledat čez šipo nad vrati kopalnice user posted image  joj bogi si je. Sicer sem mu jaz tak rekla, da jaz ne bom živela za pucanje in ko se mi bio zazdelo bom spucala, če pa njega moti pa naj sam spuca. S takim odnosom da mi bo kaj gušo, itak nima šans.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2007 13:34:18   
sinnerka
joj daj no pa če ni tega dokonca naredil ali onega bodi vesela da naredi večje stvari
naprimer moj je tudi bo ltko mal zdaj naredi potem mu uide iz glave ok pač jaz do konca naredim pa on je tudi tak al jaz neki pozabim pa me ne gre opominjat gre pa pospravi namest mene pa je zadeva rešena če se bomo zaradi takih stvai jezili je pa čist brezveze da si z nekom skupaj

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2007 13:43:17   
Olivija
Evo, jaz te pa razumem.

Pri nas so problem razne peške, nogavice in tako kot ti praviš, tiste stvari, ki jih vzame in potem pusti tam, kjer mu padejo iz rok. Zelo rad je sadje in potem odvisno od letnega časa pusti naokoli ležat peške (breskve, češnje, češplje) ali pa ostanke sadja, kar je pa meni user posted image . Nogavice so itak povsod, pa mikice, ...

Sem pa na morju prebrala en lep članek (ga moram prav izbrskat) in takrat sklenila, da mu ne mislim več težit, ker je drugače krasen  user posted image  in če so res samo te malenkosti problem, potem bom že preživela - zdaj pa delam na sebi.

user posted image   Sem pa tudi že ugotovila, da so sledeče zadeve že nekje v moških genih zapisane:
- na daljincu poznajo samo tipko + in - za programe, številk ne zaznajo,
- ne znajo odpreti koša za perilo, nujno pade vse mimo,
- zaljubljeni so v svoje stare in na pol razpadle mikice,
- težko naredijo kakšno stvar do konca, kot praviš, manjka tista pika na i.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 21.9.2007 13:44:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2007 13:51:43   
Anonimen
Ženske, ne vem zakaj bi morale ženske bit zadovoljne z vsako malenkostjo (ali tudi veliko stvarjo), ki jo naredi moški, pa čeprav je ne dokonča. Kaj ni res, da za skupnost skrbita oba in vsak konča svoje delo? Kaj vaši moški so zadovoljni, če napol skuhate kosilo, ali če zlikate perilo, likalna deska pa ostane npr. sredi dnevne sobe ali preoblečete posteljo, stara posteljnina pa ostane v spalnici še kak teden ali dva? Ne vem no, se mi zdi, da smo ženske včasih kaj prehitro zadovoljne.user posted image

In, ja, prva anonimna, se strinjam s tabo. Ko konča z delom, naj pospravi še rekvizite!

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2007 13:53:52   
poliloni
Ja, zaključka ne znajo narediti....

Tudi mene večkrat popade jeza zaradi takih malenkosti, potem pa kdaj poslušam ostale in ugotovim, da moj naredi veliko več kot ostali in šele takrat vsakič znova pomislim, da sem malenkostna.
Ampak iz svoje kože pa ne morem in me potem spet nekaj malega zmoti.

Zaključek: Se pač dopolnjujeva - on naredi 3/4 jaz pa zaključim s tisto 1/4.user posted image Kadar pa jaz naredim kaj 100% pa nemu itak ni več kaj za dodajatiuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2007 14:25:15   
Dejča
Pri nas je pa ravno obratno - on stvar vedno naredi v nulo in do konca, jaz pa - ja tudi po nekaj dni so stvari še tam, kjer naj ne bi bile user posted image . Pa mi tudi včasih teži zaradi njih - in malo, čisto malo sem se poboljšala. Že zaradi tega, da bom otroke lepše vzgojila user posted image .

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2007 14:33:50   
jade1
Mislim, da imaš preveč časa. Lahko pa ga izkoristiš tako, da hodiš za možem in pospravljaš malenkosti, ki te motijo. Ti boš vesela, ker bo pospšravljeno, mož pa, ker ga ne boš morila, da nekaj ni naredil. Pa bo volk sit in koza breja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.9.2007 14:43:13   
Shuka
Joj s kakimi malenkostmi se vse ljudje vbadajo, ko je toliko drugih pomembnejših zadev v katere bi lahko vložili energijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.9.2007 14:45:58   
jade1
Drgače pa midva ponavadi take stvari delava skupaj. Napr. on kosi, jaz pograbim in pometem. Če pa kaj pozabi pospravit napr. odnesti orodje na zaj v delavnico imam jaz prav posebno taktiko. Nastavim mu na stopnice in, ko pride takoj ve kaj bi rada. Odnese dol, pospravi (ker če bi jaz pospravila v delavnici živ bog ne bi nič našel) in je vse ok, ni treba nič težit.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.9.2007 14:48:30   
Njuškalo
Jaz pa Anonimno čisto razumem in sočustvujem z njo.Moj dedc je istiuser posted image , mi gre tudi na živce, da bi ga včasih ponoč najraje s postelje porinlauser posted image .Naprimer:
-ko sedi na stolu, stola nikoli ne porine nazaj v mizo
-v žepe si tlači polno robcev, kot da jih toliko rabi, potem pa mu kakšen pade na tla, seveda ga ne pobere
-ko sedi na kavču,prevleko vedno zmečka in je ne poravna nazaj
-ko gleda tv, daljinca vedno pusti na mizi
-začuda za sebojo odnese posodo, to sem ga najbrž jaz strenirala, ali pa je to čudežno sam znal ne vem več
-ko rabi kakšen listek, cd, karkoli..vedno vse pusti na mizi...sčasoma komaj še kaj najdem, ker nameče na mizo toliko šare
-ne dotakne se ničesar, če mu to izrecno ne naročim
Nikoli pa ne pozabi igrat igricuser posted image , pa še kaj.No, v glavnem točno vem kako je to,dostikrat razmišljam tudi, da mu nogo postavim, da se spotakne, pa da pade ob tiste robce, ki jih pobiram za njim.Samo zaenkrat ga še nisem.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.9.2007 15:13:19   
natasaom
user posted image user posted image user posted image  vidim,da so vsi isti!!jest mu ne težim,samo nastavim kako "past" pa pol pospravi za sabo.moram pa priznat da ne gleda tv,ne igra igric,ne hodi pit-samo včasih na kako pivo..dela cele dneve,če ne v službi pa doma zato se ne pritožujem preveč.mu je pa najina 3letnica povedala,da se ona sleče v kopalnici zato bi se on tudi lahko.user posted image user posted image ..itak sem bila jaz kriva-sam smešen je pa blo

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.9.2007 16:40:02   
caillou
Zame je tvoj možakar idealen moški.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.9.2007 16:48:17   
Anonimen
Joj anonimna user posted image kaj bi sploh rada?
Biraje takšnega, ki cele dneve hodi po gostilnah, zapravi ves denar za pijačo, po možnosti te pa še pretepe ko pride pijan domov? Nad čem bi se pa takrat pritoževala?
Nihče ni popoln, tudi ti ne.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.9.2007 18:09:40   
dudi2006
-ko sedi na stolu, stola nikoli ne porine nazaj v mizo
-v žepe si tlači polno robcev, kot da jih toliko rabi, potem pa mu kakšen pade na tla, seveda ga ne pobere
-ko sedi na kavču,prevleko vedno zmečka in je ne poravna nazaj
-ko gleda tv, daljinca vedno pusti na mizi
-začuda za sebojo odnese posodo, to sem ga najbrž jaz strenirala, ali pa je to čudežno sam znal ne vem več
-ko rabi kakšen listek, cd, karkoli..vedno vse pusti na mizi...sčasoma komaj še kaj najdem, ker nameče na mizo toliko šare
-ne dotakne se ničesar, če mu to izrecno ne naročim
Njuškalo, a mava istega decauser posted image ...hahaha.
Kind lady, mal si preostra. Nihče si ne bi želel takega. Pač,... mal pa lohk potarnamo, halo. Men gre tut ful na jetra, da je vse na meni kar se tiče doma (pa imava oba sužbo in otrok ni samo moj). Jst si recimo ne morm privoščit, da pustim kup neomite posode za jutri, ker mi enostavmo zmanjkuje časa za vse obveznosti, ki jih imam... (on se recimo sklicuje na to: sej bom pol al pa počaki, da film pogledam do konca) Sploh pa sem mnenja, da mora biti dom kar se le da urejen in čist. Še posebno, če je pri hiši mali otrok, ki povsod kaj pobira, daje v usta... Ne vem no, ful se preveč pričakuje od žensk...še vedno. moramo v službo, poskrbeti za otroka, študirat pa še doma imeti vse spedenan...malo morgen!

3+1=;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.9.2007 18:26:43   
Anonimen

Da te moti, verjamem. Ampak da kar penasta postaneš, se ne splača.

Mož vidi in razmišlja drugače. On globalno, ti lokalno. Vzemi to kot da se dopolnjujeta, namesto da se peniš user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
21.9.2007 18:32:20   
Anonimen
Ja, Dudi morda sem res preostra, čeprav sem prijazna gospauser posted image
Poznam ogromno primerov, kjer so moški pijanci, pretepači in podobno.Njihove ženske naj bi se pritoževale, mož anonimne se pa meni zdi čisto okej.Morda ni zadovoljna na katerem drugem področju, pa zato išče malenkosti.Preveč gorja je na svetu, da bi se žrli zaradi malenkosti.
Moje mnenje user posted image

(odgovor članu dudi2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.9.2007 18:54:00   
želva
Se čist strinjam z Anonimno, ker je moj isti in me ma, da bi ga kdaj zlasala.
Sicer se je precej pobolšal, npr. ko sva začela živet skupaj je en teden zbirač usrane gate in štumfe za vrati spalnice namesto v kopalnici, pa ni v drugem štuku user posted image  in podobne fore. Zdej pa si reže kruh, pa ostane in dilca in drobtine na pultu, pa pije mlek pa ostane tetrapak na pult-prazen al pa polhn,pa čokolino pa take bolne. Pa ne da mam jest pa vse poštiman, ampak ene osnovne pa le. MLEKO SPADA V HLADILNIK! Isto je če beli, valčki in šraunfrcigrji so pol še dva tedna kje na hodniku, radiatorju...
Sej drgač je priden, ampak mu je treba vse pokazat, pa prosit, kot da mam že zdej enga velizga user posted image  doma. KAj bo šele čez 2 mesca, ko bo mali user posted image ?
Na začetku sva se sam kregala, zdej pa pač hodim za njim in govorim; dej posprav to, preden greš dej to...pa še kar deluje-vsaj men ni treba. Če se pa ne prime, mu pač skrijem čokolino  in mlek na vrh kuhinjske omare, pa mu hitr kapne. Al pa potovalko ne ratpakira po 10 dneh doma, pa mu kr vse skup nesem v klet, zabrišem v omaro in pol čez neki časa išče k noruser posted image .Včaših kakš šrauf kr v smeti zabrišem.. Pa nisem nora, da vse namest njega nardim.Mam pa rada pospravlen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.9.2007 19:45:25   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Akil
O ne, po mojem so kar vsi bolj kot ne enaki.  Razen, če je res picajzlast (takega pa jaz še ne poznam)!

Tak je moj. Vidi več kot jaz user posted image user posted image . Pa naredi tudi.

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.9.2007 19:53:51   
Marogica
Anonimna, očitno to res ni prijetno, če oba nista na isti valovni dolžini. In verjamem, da te moti, kakor tudi njega moti tvoje nerganje o teh stvareh. Bosta morala najti kakšen kompromis...

p.s. Pri nama je tako, da sva oba takšna "jebivetra", kot ti opisuješ, pa si s tem ne nejedava. Včasih ima en vsega dovolj in "dokonča" nekaj, včasih drugi....Furava....brez problemov..user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?