dudi2006
|
-ko sedi na stolu, stola nikoli ne porine nazaj v mizo -v žepe si tlači polno robcev, kot da jih toliko rabi, potem pa mu kakšen pade na tla, seveda ga ne pobere -ko sedi na kavču,prevleko vedno zmečka in je ne poravna nazaj -ko gleda tv, daljinca vedno pusti na mizi -začuda za sebojo odnese posodo, to sem ga najbrž jaz strenirala, ali pa je to čudežno sam znal ne vem več -ko rabi kakšen listek, cd, karkoli..vedno vse pusti na mizi...sčasoma komaj še kaj najdem, ker nameče na mizo toliko šare -ne dotakne se ničesar, če mu to izrecno ne naročim Njuškalo, a mava istega deca ...hahaha. Kind lady, mal si preostra. Nihče si ne bi želel takega. Pač,... mal pa lohk potarnamo, halo. Men gre tut ful na jetra, da je vse na meni kar se tiče doma (pa imava oba sužbo in otrok ni samo moj). Jst si recimo ne morm privoščit, da pustim kup neomite posode za jutri, ker mi enostavmo zmanjkuje časa za vse obveznosti, ki jih imam... (on se recimo sklicuje na to: sej bom pol al pa počaki, da film pogledam do konca) Sploh pa sem mnenja, da mora biti dom kar se le da urejen in čist. Še posebno, če je pri hiši mali otrok, ki povsod kaj pobira, daje v usta... Ne vem no, ful se preveč pričakuje od žensk...še vedno. moramo v službo, poskrbeti za otroka, študirat pa še doma imeti vse spedenan...malo morgen!