|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mnenje
4.10.2009 18:14:33   
drum
pozdravljeni,
Je to varanje, če sta dva tik pred ločitvijo, pa se eden od  teh dveh partnerjev dobi z drugo-im?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mnenje
4.10.2009 18:15:50   
pondelak
vsak ma svoje mišljenje...za mene to JE varanje...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2009 18:17:36   
Gina
Ja. Razen če sta v bistvu že ločena, živita narazen ali nimata popolnoma nobenega namena več biti skupaj in je ločitev, uradna mislim, le zadnje dejanje na papirju.

< Sporočilo je popravil Gina -- 4.10.2009 18:18:26 >

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2009 18:21:03   
dory
če živita narazen in je to njuna zadnja volja,kar se tiče njunega odnosa, potem to ni varanje...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2009 18:24:37   
drum
živita skupaj (zaenkrat), namena po skupnem življenju ni-vsaj z ene strani, intime skoraj 2 leti ni, ker se eden od partnerjev drugemu gnusi, gledata se kot pes in mačka...
Moje mnenje je ,da to ni varanje, me je pa zanimalo oz. me še kaj o tem menite drugi.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2009 18:41:40   
čaki
jaz mislim, da če je že pred ločitvijo ni varanje.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2009 18:42:58   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: drum
živita skupaj (zaenkrat), namena po skupnem življenju ni-vsaj z ene strani, intime skoraj 2 leti ni, ker se eden od partnerjev drugemu gnusi, gledata se kot pes in mačka...

A tako daleč je že, Drum? user posted image

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2009 18:43:58   
zmajaz
V situaciji, kot jo opisuješ, če je o ločitvi v bistvu že odločeno, samo ni še uradno izpeljana, potem zame to ni varanje. Mi pa ni jasno, zakaj potem še sploh živita skupaj. To mi je edino malo čudno, ker če bi se to skupno življenje še kar nekaj časa vleklo, potem pa tak odnos ne bi bil fer ne do ene ne do druge strani.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2009 18:48:50   
*alja*
Za mene je varanje če z nekom živiš in imaš drugega (čeprav si pred ločitvijo).
Loči se in potem imej druge.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2009 18:50:15   
Kerensa*
Aja, še odgovor... zame to ni varanje.

Je pa res, da nimam pojma, zakaj še živita skupaj.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2009 19:53:54   
Bojana82
Tudi zame to ni varanje.........ampak roko na srce, da se ti partner gnusi pa si še vedno z njim, tega pa ne razumem!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2009 20:10:34   
TomTaylor
v konkretnem primeru bi jz rekla, da ne gre za varanje. 

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2009 20:25:09   
Rožica I
Jaz se tudi strinjam s tistimi, ki pravijo, da to ni varanje.

Ampak koliko razumem, enemu izmed partnerjev v tem primeru ni najbolj do ločitve user posted image . Oz če eden ob tem trpi, je od drugega dokaj nespoštljivo imet nekoga drugega javno dokler nista uradno ločena (ali vsaj v postopku).

Me pa samo zanima, če sedaj, po teh odgovorih, nima tista oseba več slabe vesti user posted image ?!

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 4.10.2009 20:26:08 >

ROŽICA

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2009 20:27:19   
Anonimen

Ja, je varanje, ampak sebe. Da zivis z nekom, kateremu se gnusis.

(odgovor članu drum)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.10.2009 20:35:25   
rija
zame to tudi ni varanje.

...vox populi...

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.10.2009 21:29:58   
Anonimen
Ne, zame to ni varanje. Sej v bistvu živita kot cimra v zaporu.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.10.2009 21:32:26   
sanja nk.
Zakaj bi zakon bil merilo za varanje....user posted image ...če sta partnerja pač poročena skupaj zaradi interesov pa imata vsak svojega partnerja in nimata med sabo nič več zame ni varanje je pač buisness....varanje je če ti prevaraš nekoga ljubljenega, tukaj pa ljubezni ni več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.10.2009 21:37:32   
Vijoličarka
Zame je ločitev stvar čustev. Dogovorjena sta, da ne moreta biti več skupaj. Treba je samo še speljati uradno proceduro, odnos je mrtev.

Kaj je zdaj tukaj varanje? V bistvu spolni ali čustveni odnos z drugo osebo ni varanje, ker je med partnerjema že vsega konec. Obstaja pa še nekaj, čemu rečemo empatija, obzirnost.

Ni ravno prijazno, recimo, da novega partnerja pripelješ v že razpadajoči dom, kjer te bodoči uradno bivši partner zaloti z njim. To boli. Res ni varanje, je pa brezobzirnost. Četudi si spolni in čustveni odnos z nekom že končal, ti je vendarle bila ta oseba nekoč ves svet, nekoč ti je bila ljuba, torej se spodobi in prav je, da z njo obzirno ravnaš.

Če pa se dobivaš z drugo osebo na nekem drugem teritoriju, pa se mi ne zdi varanje.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.10.2009 21:42:00   
špelin@
drum, žal mi je,da je šlo vse skupaj res tako v propad user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
Ne, zame to ni varanje. Sej v bistvu živita kot cimra v zaporu.

Se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 22:03:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
4.10.2009 22:06:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Zame je ločitev stvar čustev. Dogovorjena sta, da ne moreta biti več skupaj. Treba je samo še speljati uradno proceduro, odnos je mrtev.

Kaj je zdaj tukaj varanje? V bistvu spolni ali čustveni odnos z drugo osebo ni varanje, ker je med partnerjema že vsega konec. Obstaja pa še nekaj, čemu rečemo empatija, obzirnost.

Ni ravno prijazno, recimo, da novega partnerja pripelješ v že razpadajoči dom, kjer te bodoči uradno bivši partner zaloti z njim. To boli. Res ni varanje, je pa brezobzirnost. Četudi si spolni in čustveni odnos z nekom že končal, ti je vendarle bila ta oseba nekoč ves svet, nekoč ti je bila ljuba, torej se spodobi in prav je, da z njo obzirno ravnaš.

Če pa se dobivaš z drugo osebo na nekem drugem teritoriju, pa se mi ne zdi varanje.

Se bom kar pod to podpisala.

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.10.2009 5:38:25   
Mateja4
ne po mojem ni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.10.2009 8:51:00   
kristinaj
najbrž se je že prej dobival :=)

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.10.2009 10:33:29   
kajalin*
To ni varanje,sej je že konec,papir je pa papir.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.10.2009 11:04:16   
FLASK_A
ne, ni varanje.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?