Mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

drum -> Mnenje (4.10.2009 18:14:33)

pozdravljeni,
Je to varanje, če sta dva tik pred ločitvijo, pa se eden od  teh dveh partnerjev dobi z drugo-im?

pondelak -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:15:50)

vsak ma svoje mišljenje...za mene to JE varanje...

Gina -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:17:36)

Ja. Razen če sta v bistvu že ločena, živita narazen ali nimata popolnoma nobenega namena več biti skupaj in je ločitev, uradna mislim, le zadnje dejanje na papirju.

dory -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:21:03)

če živita narazen in je to njuna zadnja volja,kar se tiče njunega odnosa, potem to ni varanje...

drum -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:24:37)

živita skupaj (zaenkrat), namena po skupnem življenju ni-vsaj z ene strani, intime skoraj 2 leti ni, ker se eden od partnerjev drugemu gnusi, gledata se kot pes in mačka...
Moje mnenje je ,da to ni varanje, me je pa zanimalo oz. me še kaj o tem menite drugi.

čaki -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:41:40)

jaz mislim, da če je že pred ločitvijo ni varanje.

Kerensa* -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:42:58)

IZVIRNO SPOROČILO: drum
živita skupaj (zaenkrat), namena po skupnem življenju ni-vsaj z ene strani, intime skoraj 2 leti ni, ker se eden od partnerjev drugemu gnusi, gledata se kot pes in mačka...

A tako daleč je že, Drum? [sm=smiley13.gif]

zmajaz -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:43:58)

V situaciji, kot jo opisuješ, če je o ločitvi v bistvu že odločeno, samo ni še uradno izpeljana, potem zame to ni varanje. Mi pa ni jasno, zakaj potem še sploh živita skupaj. To mi je edino malo čudno, ker če bi se to skupno življenje še kar nekaj časa vleklo, potem pa tak odnos ne bi bil fer ne do ene ne do druge strani.

*alja* -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:48:50)

Za mene je varanje če z nekom živiš in imaš drugega (čeprav si pred ločitvijo).
Loči se in potem imej druge.

Kerensa* -> RE: Mnenje (4.10.2009 18:50:15)

Aja, še odgovor... zame to ni varanje.

Je pa res, da nimam pojma, zakaj še živita skupaj.

Bojana82 -> RE: Mnenje (4.10.2009 19:53:54)

Tudi zame to ni varanje.........ampak roko na srce, da se ti partner gnusi pa si še vedno z njim, tega pa ne razumem!

TomTaylor -> RE: Mnenje (4.10.2009 20:10:34)

v konkretnem primeru bi jz rekla, da ne gre za varanje. 

Rožica I -> RE: Mnenje (4.10.2009 20:25:09)

Jaz se tudi strinjam s tistimi, ki pravijo, da to ni varanje.

Ampak koliko razumem, enemu izmed partnerjev v tem primeru ni najbolj do ločitve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Oz če eden ob tem trpi, je od drugega dokaj nespoštljivo imet nekoga drugega javno dokler nista uradno ločena (ali vsaj v postopku).

Me pa samo zanima, če sedaj, po teh odgovorih, nima tista oseba več slabe vesti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]?!

Anonimen -> RE: Mnenje (4.10.2009 20:27:19)

Ja, je varanje, ampak sebe. Da zivis z nekom, kateremu se gnusis.

rija -> RE: Mnenje (4.10.2009 20:35:25)

zame to tudi ni varanje.

Anonimen -> RE: Mnenje (4.10.2009 21:29:58)

Ne, zame to ni varanje. Sej v bistvu živita kot cimra v zaporu.

sanja nk. -> RE: Mnenje (4.10.2009 21:32:26)

Zakaj bi zakon bil merilo za varanje....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...če sta partnerja pač poročena skupaj zaradi interesov pa imata vsak svojega partnerja in nimata med sabo nič več zame ni varanje je pač buisness....varanje je če ti prevaraš nekoga ljubljenega, tukaj pa ljubezni ni več

Vijoličarka -> RE: Mnenje (4.10.2009 21:37:32)

Zame je ločitev stvar čustev. Dogovorjena sta, da ne moreta biti več skupaj. Treba je samo še speljati uradno proceduro, odnos je mrtev.

Kaj je zdaj tukaj varanje? V bistvu spolni ali čustveni odnos z drugo osebo ni varanje, ker je med partnerjema že vsega konec. Obstaja pa še nekaj, čemu rečemo empatija, obzirnost.

Ni ravno prijazno, recimo, da novega partnerja pripelješ v že razpadajoči dom, kjer te bodoči uradno bivši partner zaloti z njim. To boli. Res ni varanje, je pa brezobzirnost. Četudi si spolni in čustveni odnos z nekom že končal, ti je vendarle bila ta oseba nekoč ves svet, nekoč ti je bila ljuba, torej se spodobi in prav je, da z njo obzirno ravnaš.

Če pa se dobivaš z drugo osebo na nekem drugem teritoriju, pa se mi ne zdi varanje.

špelin@ -> RE: Mnenje (4.10.2009 21:42:00)

drum, žal mi je,da je šlo vse skupaj res tako v propad [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
Ne, zame to ni varanje. Sej v bistvu živita kot cimra v zaporu.

Se strinjam.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.10.2009 22:03:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Mnenje (4.10.2009 22:06:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Zame je ločitev stvar čustev. Dogovorjena sta, da ne moreta biti več skupaj. Treba je samo še speljati uradno proceduro, odnos je mrtev.

Kaj je zdaj tukaj varanje? V bistvu spolni ali čustveni odnos z drugo osebo ni varanje, ker je med partnerjema že vsega konec. Obstaja pa še nekaj, čemu rečemo empatija, obzirnost.

Ni ravno prijazno, recimo, da novega partnerja pripelješ v že razpadajoči dom, kjer te bodoči uradno bivši partner zaloti z njim. To boli. Res ni varanje, je pa brezobzirnost. Četudi si spolni in čustveni odnos z nekom že končal, ti je vendarle bila ta oseba nekoč ves svet, nekoč ti je bila ljuba, torej se spodobi in prav je, da z njo obzirno ravnaš.

Če pa se dobivaš z drugo osebo na nekem drugem teritoriju, pa se mi ne zdi varanje.

Se bom kar pod to podpisala.

Mateja4 -> RE: Mnenje (5.10.2009 5:38:25)

ne po mojem ni...

kristinaj -> RE: Mnenje (5.10.2009 8:51:00)

najbrž se je že prej dobival :=)

kajalin* -> RE: Mnenje (5.10.2009 10:33:29)

To ni varanje,sej je že konec,papir je pa papir.

FLASK_A -> RE: Mnenje (5.10.2009 11:04:16)

ne, ni varanje.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>