Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 8:50:14
|
|
|
|
mammika
|
Joj groza...A je mogoče kera pogledala tist filmček.Jaz sem se kar jokala zraven-ŽALOSTNO.....
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 8:51:57
|
|
|
|
ZARA
|
ker filmcek mammika??????
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 9:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Žalostno, da nekateri pri tej starosti tako otročje razmišljajo. Tejči, lih ti si jim lahko en zlo dober primer, da se vse zmore, a ne? Bravo zate in tvojega Maja :bravo::bravo::bravo: Jaz močno upam, da se bo tukaj dobro končalo. Da ne bosta delala kakšne neumnosti. Uf....kar cmok mamm u grlu :(:(:(
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 9:04:18
|
|
|
|
dory
|
Groza...kr ne morem verjet...matr sem vesela,da sem ga obdrzala...pa nej bom se tako vsemogocna :)
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 9:08:19
|
|
|
|
ZARA
|
o jst pa to ne morm do konca gledat ker me je groza...res...
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 9:10:15
|
|
|
|
mammika
|
Opozorila sem tko da jaz nisem kriva.....Bi pa mogle vse ki mislijo na splav to pogledat..Če ne drgač pa na silo.....matr sem jezna:grrr:
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 9:17:28
|
|
|
|
Erdbeere
|
matr no zdej me pa v želodcu tišči
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 9:20:34
|
|
|
|
mammika
|
Sej mene tud...ampak sem ga na vse pretege hotla pogledat......
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 9:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se, kar se otroka, pa tudi vsega drugega tiče, itak nisem nikoli zanašala na partnerja, pa katerikoli je že bil. Vedno sem si predstavljala otroka in mene. Vedela sem, da bom za otroka odgovorona samo jaz. Saj ne, da bi si ne želela partnerjeve pomoči in bližine, samo za zanesti se ni na to. Mame smo toliko "vsemogočne", da otroku ostanemo v oporo in dajemo ljubezen vse življenje. Očetje pa kakor pač hočejo. Če hočejo so zraven, če se jim ne zdi, pa pač niso. Svet je tako narejen.
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 9:40:57
|
|
|
|
ZARA
|
ma ne mammika...sej nis ti nic kriva,se ne kregam nc...ampak res so sokantne...:((
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 10:01:52
|
|
|
|
klarisa
|
No comment sploh...:((:((:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 10:12:40
|
|
|
|
tina.nika
|
:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 10:13:58
|
|
|
|
puncica
|
Vem da je včasih splav neizogiben, ampak ne razumem, kako lahko zdravniki to tako rutinsko delajo. Me je šokiral, pa še taka muska v podlagi:((:(( So se mi kr noge tresle, pa sem se ful pripravla na to kar bom vidla ampak vseeno me je pretreslo. Imela punčko v rokah in sej jo začela še bolj stistkat, da je kr debel gledala.
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 10:22:52
|
|
|
|
mammika
|
Ja sej razumem splav do enega 10 tedna ampak da si pa pripravljen splav delat v 21 tednu k si že na polovici mi je pa morilsko.In sem zgrožena nad vsem tem....Sem se pa malo zamislila nad splavom tudi v 8 tednu po tem kar sem videla me je kar groza.Zdravniki pa....sej to je njihova služba in verjemem da jim ni čist vseeno ko kaj takega počnejo...tko da:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:02:18
|
|
|
|
puncica
|
Mene bi verjetn more tlačle če bi mogla kaj takega dela. Ma sej sem vedla da je otrok že ful razvit pri 10 tednih, sam tud zame če se nekdo odloči splav delat pri 21 tednu zame morilec. Po moje jim to ne bi smel omogočit, pač pa druge možnosti (posvojitev npr.) O tem jaz sploh ne bi debatirala če bi nekdo dal prošnjo za splav v 5 mescu. Ma po moje bi si mogl kaj takega ogledat tisti, ki bi se rad za splav odločil. Mi smo neki podobnga gledal na pripravi za zakon, pa so me že tam te drobne nogice pretresle. Skratka groza. Jaz tega ne bi mogla nardit, pa če bi še bla v taki p...., nekako že gre. Teja to najboljš ve. :bravo::bravo: Teja za pravilno odločitev. Ne vem če je kje kakšna ženska ki je delala splav pa ji je potem bilo vseen. Če ne takoj, pa sigurno čez mnogo let razmišlja kakšen otroček bi bil.
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:10:58
|
|
|
|
Annny
|
Jaz tega ne morem gledat..jaz bi splav prepovedala- zame je to umor!!:((:((:(( Naj se otroci rodijo in naj jih posvojijo ljudje, pri katerih bodo srečni in jih bodo imeli radi!!! Kar se pa tega posta tiče: najboljša rešitev bi bila posvojitev otroka.. Sicer pa sem bila tudi sama stara 21 let, ko sem zanosila, pa kaj potem..:((
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:17:31
|
|
|
|
kimi
|
ja sm ga gledala in berze besed. Tale punca je bla mal pregroba se men zdi
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:20:37
|
|
|
|
mammika
|
kimi..kera punca je bla mal pregroba?????
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:21:45
|
|
|
|
kimi
|
ta k je temu tipu tko odgovorila na over netu
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:25:42
|
|
|
|
dory
|
Jah sej dokler ne poznas ozadja ne mores obsojat...a zdej k se pa mamica odloci za tezjo pot avtomatsko postane svetnica,fotr pa k ga je hotu ubit pa pi*da...jest pravim,da ma vsak pravico do svojga misljenja...tko tudi fotr....ce ga ni hotu prou,sam nej pol mir da pa je!
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:35:21
|
|
|
|
Annny
|
To je sicer res...ampak kdo pa pravi, da tega otroka mamica sploh hoče- saj pri tako visoki nosečnosti itak nima izbire...Res je: ne poznamo ozadja! Obstajajo tudi take (eno poznam), ki tipu, ki ga hočejo obdržati zanalašč tako dolgo ne povedo za nosečnost,daje potem že prepozno za splav...tako ga hočejo kao priklenit nase..Potem ima pa kak tip slabo vest, ostane pri njej..njo in otroke pa maltretira, da so mu uničili življenje.. Tako da...bolje imeti otroka sama, brez takega tipa, ki pomišlja, ali bi ali ne bi.. No, zdaj sem zašla nekam izven teme, ampak vseeno,... Pa še to: ne vem, ali imam dejansko prav ali ne...večkrat sem naletela na podobne primere: ljudje, ki imajo hude načrte za kariero (npr. tale magisterij itd.), so, ko zaide tema na otroke, popolnoma brezsrčni in sploh ne pomišljajo, da mogoče NE BI naredili splava...ker je logočno, da ga bodo.. Tudi jaz sem imela hude načrte za svojo kariero in še vedno jih imam...imam pa tudi otročka...ampak če so sanje dovolj močne in človek ne išče izgovorov, se da vse uskladiti!! Lp
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:40:19
|
|
|
|
dory
|
Tudi jaz sem mela v mislih najprej kariero in nek standard, tako da so vsi prijatelji naprej zacudeno gledali,ko so zvedeli,da sem noseca, potem pa se,ker sem se odlocla,da bom otrocka obdrzala...dokler se ti dejansko kaj takega ne naredi,ne mores vedet...enostavno je nasvete talat...ampak dati nasvet v konkretni situcaciji sebi..uf najtezje...meni otroci prej niso pomenili ne vem kaj...pac so cute za par minut,pol pa gremo nazaj po svoji poti...zdej mi je prvo otrok, kariero bom pa tudi se imela...moje zivljenje je danes precej bolj izpopolnjeno,kot pa prej svoboda,uzivancija, tekmovanje in ziveti iz danes na jutri... Je pa prav nesramno,ker poznam tudi mamice,ki so zanalasc zanosile,da bi obdrzale tipa...hehe to je tak nizek nivo, na katerega se zenska lahko spravi....ce ne gre ne gre in pika...nobena stvar ne bo odnosa popravila...otrok pa se najmanj!
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:48:54
|
|
|
|
mammika
|
Ja je res ne poznamo ozadje in ne moremo obsojat.Pa kljub temu kako lahko ima ta človek čustva ko pa pravi da mu je vseeno a je splav v 7 t. ali v 21. Ni mi jasno in niti tisti video ga ni omehčal. Je težko, verjemem pa vseeno ne moreš ubit male pike ki hrepeni po življenju.....ne vem no....MOgoče, pa vidim da še obstajajo taki ljudje.... Kariera in služba pa že še pridejo .Jaz tudi hodim še v šolo pa potem če mi uspe še na fax pa mi bo zneslo če bom hotela.....In če si bom želela.Stara sem 22 let pa mali je star 1 leto....... Tko da leta tu ne igrajo nobene posebne vloge..... Upam da bodo srečno rešili to situacijo...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?