|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 12:01:14   
Neža81
...... kak je bla dobra pica za malico :)-:)-:)-

Me je moj povabo na pico. Mmmm, sma se malo pomenla, polubčkala, pojedla zdaj pa sem spet za računalnikom.
Sem kaj zamudla med tem ko me ni bilo? Je kaka nova :nosecka:?

Zaj pa išem marles pecivo (zobotrebec), pa nea nobenga najdem :zmeden2:.

Dekline, ka mate gužvo v službi? Jaz je nimam dans, ker ni šefov :bravo::bravo::bravo:, tak da bom do 16.00 še z vami.

Torej pravite, da bomo dans navijele za naše pr nogometu? Samo dans se pa nea grem več z mojim stavit, kdo bo zmagal, ker me za stavo potem vedno neka naserje, tak kot me je v soboto. In kaj bote počele ta teden popoldan? Jaz dans gleam nogomet, jutri prie ena kolegica :nosecka: na obisk, v petek pa se grema z mojim kopat v Terme Ptuj in to na nočno kopanje. Je tak fajn ko se lahko po toboganu vozima :)-:)-:)-, ko pa prideš do konc tobogana pa padeš v vodo v zunanjem bazenu. Tam pa je tak se najbolši kopat: vune je tema, voda je topla, nad vodo je pooooolno megle, ker je vune mrzlo, tak da ne vidiš 2 metra pred sabo in se lahko klunčkaš kolko češ, pa nea noben vidi. Razen če se keri v bazenu zaradi slabe vidlivosti v tebe zaleti, te pa celi sistem zaserje. :((
V soboto bom dopoldan malo pospravlala po stanovanju, popoldan pa grema v kinooooo. v nedeljo pa se boma spet nekam odpravla, ne eno turo, samo jaz nea mislim rukzoka spet nosit, ker sem zadnič na četrtini brega (že po 50 metrih omagala). Če bo hoto po poti čipse jest, naj si ga kr sam nese gor. :love:

Dajte se malo razpišite no, al mam res samo jaz dans tolko cajta?

Lp, Neža81
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 12:07:28   
GoYa
Sem v gužvi, ampak sem videla tvoj post in sem rekla, ma to moram prebrat, da se spet mal nasmejem, ker ponavadi pišeš take "neumnosti" (pa ne v dobesednem pomenu).
Veš kaj si me malo razočarala, sem mislila, da bo spet kakšna zgodbica, da sta se s svojim kje po stanovanju lovila in na luči seksala, ti pa o hrani :)-:)-:)-
No ja ;)
Drgač se pa moram kar malo potrudit da zastopim tvoje pisanje. Saj veš...narečje. Ampak je zanimivo. Faca si :bravo::bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 12:12:02   
Neža81
Neža81
2310 Slov.Bistica Slov.Bistrica, 13.10.2004

Ringaraja

Predmet: obvestilo

Spoštovane!

Obveščam vas, da bom od danes naprej, zaradi lažjega sporazumevanja, pisala sporočila v pravilni književni slovenščini.

Hvala za razumevanje in lep dan še naprej!

Neža 81

P.S.: nea vem če mi bo lih ratalo
:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 12:13:41   
Neža81
Goja ..... se pa sn napisala kak je včeraj zgledal digi dagi z mojim lubijem. Malo nazaj preberi sporočila. Naslov je Čakam..... serviser računalnikov, elvis presley in tak naprej...... jaja, spet je blo fajn ...:kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 12:38:16   
pupika
Lepo, lepo. Vsaka, ki zagleda, tvoje poste, jih mora takoj prebrati, ker se vse tako rade smejimo. Tak Neža, da nam ti vedno polepšaš dan, kljub temu da imamo v službi veliko dela.

No jaz nekega pretiranega dela ravno nimam, tako da, imam čas še smuknit na RR.
No in kaj bomo počele kaj danes, po vsej verjetnosti bomo vse lenarile ali pa se mazile v postelji z dragimi.

LP

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 12:48:35   
Neža81
Jaz dans gledam nogomet, moj dragi gre na nek sestanek, zvečer pa hm..... da nem lih napisala spet digi dagi .... ŠE NE VEM KA BOMA ZVEČER DELALA!!

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 12:59:16   
Pandi
Jaz te že zastopim, moje sestrične so tud od tam :love::love::love:
:muca:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 13:31:10   
Neža81
Jaz sn iz Slovenske BIstrice, ob petkah pa ponavadi ptujčanka, ker se hodim ponavadi ob petkah zvečr tja kopat z mojim dragim. Nočno kopanje ..... kak paše ... se vozit po toboganih ... :)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 18:46:54   
GoYa
Ja, ja Neža81, sem prebrala tudi tisto o digi dagiju, ampak šele zdaj, ker v službi ni blo časa vsega pregledat.
Kaj naj rečem. :)-:)-:)-:)-:)-

Kaj ko bi kakšno knjigo o vajinih norčijah izdala. Ti povem, da bi se prodajala za med. To bi bla uspešnica.

Lp

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mmmmmmmm....
13.10.2004 18:47:40   
GoYa
aja, še to. Ti kar nadaljuj v svoji "slovenščini". Je tako bolj pristno.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!