Neža81 -> Mmmmmmmm.... (13.10.2004 12:01:14)
|
...... kak je bla dobra pica za malico :)-:)-:)- Me je moj povabo na pico. Mmmm, sma se malo pomenla, polubčkala, pojedla zdaj pa sem spet za računalnikom. Sem kaj zamudla med tem ko me ni bilo? Je kaka nova :nosecka:? Zaj pa išem marles pecivo (zobotrebec), pa nea nobenga najdem :zmeden2:. Dekline, ka mate gužvo v službi? Jaz je nimam dans, ker ni šefov :bravo::bravo::bravo:, tak da bom do 16.00 še z vami. Torej pravite, da bomo dans navijele za naše pr nogometu? Samo dans se pa nea grem več z mojim stavit, kdo bo zmagal, ker me za stavo potem vedno neka naserje, tak kot me je v soboto. In kaj bote počele ta teden popoldan? Jaz dans gleam nogomet, jutri prie ena kolegica :nosecka: na obisk, v petek pa se grema z mojim kopat v Terme Ptuj in to na nočno kopanje. Je tak fajn ko se lahko po toboganu vozima :)-:)-:)-, ko pa prideš do konc tobogana pa padeš v vodo v zunanjem bazenu. Tam pa je tak se najbolši kopat: vune je tema, voda je topla, nad vodo je pooooolno megle, ker je vune mrzlo, tak da ne vidiš 2 metra pred sabo in se lahko klunčkaš kolko češ, pa nea noben vidi. Razen če se keri v bazenu zaradi slabe vidlivosti v tebe zaleti, te pa celi sistem zaserje. :(( V soboto bom dopoldan malo pospravlala po stanovanju, popoldan pa grema v kinooooo. v nedeljo pa se boma spet nekam odpravla, ne eno turo, samo jaz nea mislim rukzoka spet nosit, ker sem zadnič na četrtini brega (že po 50 metrih omagala). Če bo hoto po poti čipse jest, naj si ga kr sam nese gor. :love: Dajte se malo razpišite no, al mam res samo jaz dans tolko cajta? Lp, Neža81
|
|
|
|