|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mlečni - stalni zobki
25.6.2007 9:24:13   
mily
Zanima me, kdaj približno začnejo izpadati prvi mlečni zobki? Moja Nika je stara 4 leta in 8 mesecev in kakšna 2 tedna nazaj sta jo začela boleti prva dva zgornja zobka. Pravi da se ni nič udarla. Včeraj pa ji zvečer umivam zobke in vidim, da sta se oba naenkrat začela rahlo majati. A je to normalno, da se grejo ven že zdej? Sem mela skos občutek, da se to dogaja okoli šestega leta. Malo me skrbi, da je to posledica, ko se je malo pred drugim letom zelo močno udarla v ta dva zobka. Tudi takrat sta se migala, ampak sta se potem s časom nazaj utrdila in ni blo nobenih problemov.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mlečni - stalni zobki
25.6.2007 9:27:32   
al1*
Mlečni zobki lahko izpadejo že okoli 4. leta, lahko pa prvi izpadejo še po šestem letu. Ponavadi najprej izpadejo spodnje enke. Pri naši taveliki je prišla miška prvič, ko je bila stara 5,5 let. Naše tudi boleli niso ti majavi zobki. Mogoče vseeno bolje, da se greste pokazat k zobozdravniku.

lp

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2007 9:56:45   
san
moji je odpadel prvi mlečni zobek 2 meseca pred njenim 5. rojstnim dnevom - takrat sem se tako prestrašila, ker nisem pričakovala, da se bo to zgodilo že tako zgodaj. Odpadla pa ji je sp. enica. Baje pa, da vrstni red izpadanja (tako kot izraščanja) zob ni določen - tako je rekla naša zobarca. Nekaterim pač malo drugače izpadajo zobki, kot ostali večini otrok.

LP, S

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 10:01:03   
caillou
Ja seveda, ni panike. Pri nas sta pa dva stalna zobka že zrasla, brez da bi se mlečna majala. Jih je morala zobozdravnica izpuliti.

Hitro gre pri teh naših otrocih, res.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 11:08:12   
mily
No hvala vsem, sem kr malo pomirjena. Glede bolečine - sej to ni taka močna bolečina. Je lahko čisto normalno, le ko ji zobke umivam, moram biti malo bolj nežna. Bom še malo počakala, da vidim kako se bo razvijal vse skupi, če jo bo pa še bolelo, bom pa njeno zobarco poklicala.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 11:08:27   
mily
No, samo da povem razplet. Jaz sem jo vseeno peljala k zobarju, ker jo je en začel vedno bolj boleti in majati. So jo za vsak slučaj slikali in je vse OK. Verjetno bo šel malo prej ven zaradi tistega nesrečnega padca, ampak ni nič narobe. Nič ni odlomljeno, zagnojeno...oz. karkoli. Edin škrbasta bo verjetno malo dlje. Se pa na sliki vidijo že vsi stalni zobki, ki so že v pripravljenosti za izrast. user posted image

No sem veliko bolj pomirjena in bom zdej laži spalauser posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?