Grascakinja
|
Pravljici in ostalim ljubiteljicam trikotnih sirčkov in druge nenavadne hrane oz. tudi tistm, ki jim nič ne diši razen :kuza:! Po vsem tem, kar sem do sedaj prebrala, bi bilo za :nosecka: lahko škodljivo jesti/piti ribe, hrenovke, paštete, trikotne sirčke, mastne sire, jajca, salame, zeleni čaj, :kava: kavo, mehurčkaste pijače, ocvrto hrano.... in še in še. Ima še katera kaj na seznamu? Zdenka sir in podobne variante... meni recimo ful diši - se trudim, da jih ne bi pojedla preveč, pa ne za to, da ne bi blo dobr, ampak zato, da vaga ne bo pokazala prevelike cifre....Mislim, da mlečni izdelki pa res ne morejo bit slabi! Po moje mi diši zato, ker mi manjka kalcija ali pa kaj podobnega? Jaz se sicer trudim pojest čim več sadja in zelenjave in jem zdaj tudi zajtrk, sicer pa pustim, da mi telo narekuje, kaj bom jedla in pila. Pa četud mi kdaj pomfri zapaše. Al pa majoneza pa posebna salama... Pol te pa itak vrže iz tira, ko ti prijateljica pove, da ji je G svetovala 1/2 kozarca rdečega vina sem ter tja, da si izboljša kri! Mislim, da je včasih fajn malo zdrave pameti pa poslušat svoje telo. Kako kaj ve in hrana? Še kaka ljubiteljica Zdenka sirov? (Nazadnje bom prišla do tega, da bo moji :duda: še Zdenka ime :):):)....) LP pupa
|