|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Misice medenicnega dna
2.2.2006 14:53:49   
m_m
Hja... niso več take, kot so ble. To najbolj opazim pri telovadbi, včasih že pri laufanju, najhujš je pa pri skakanju.

Kdaj se je pri vas stanje normaliziralo in koliko vaj na da/teden ste naredle?

< Sporočilo je popravil Nyah -- 3.2.2006 21:56:16 >

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mišice materničnega vratu
2.2.2006 20:53:01   
blazka
Najbrž misliš mišice medeničnega dna? Keglove vaje pomagajo!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 21:02:34   
arielca
Ja, meni so jih priporočili v porodnišnici in tudi G na pregledu je rekla, da pomagajo. In pridno 'telovadim' user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2006 18:42:11   
m_m
Joooj, pa res user posted image  od kje sem pato pobrala... Sploh nisem opazla

Ja, tele <keglove vaje, kako jih pa delate. jaz sem jih ogromnokrat ampak sam na kratko. Zdaj sprobujem še malo manjkratm ampak za držat čim dlje. A to je v redu?

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2006 20:55:28   
blazka
Ja to je uredu. Koliko pa si od poroda? Meni so kar hitro pomagale, tako da ne čutim razlike od prej (pred porodom)....mož pa tudi baje da neuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2006 11:18:07   
m_m
blazka 9m je bilo user posted image  

Upam ,da se bo tole hitro poznalo, ker mam treninge 2x na teden.

Koliko hitro je bilo to pri tebi?

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2006 11:19:26   
m_m
Sem ravno preverla če mi trakec še dela... in dela.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2006 21:31:45   
blazka
Ja jest sem jih (Keglove vaje) že pred porodom delala, pa takoj po porodu tudi. Mislim, da je šlo kar hitro nazaj na stanje pred porodom (ne bi zdej vedla časovno povedat - kak mesec, dva).

Kakšen trakec????

LP

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2006 13:23:34   
m_m
blazka oni trakec, če klikneš na m_m nad mojo slikco pa se pokaže trakec, ki šteje kolk je naše dete staro.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2006 8:38:21   
matahari
Naj še tukaj vprašam- kje pridem do kegljevih vaj? Po pravici povedano sploh ne vem točno katere so to..si lahko samo predstavljam..user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2006 13:01:47   
m_m
Jaz sem tudi pogruntala, da imam dvoje mišic, pa ne vem ravno katere so taprave user posted image

Ena vaja je, ko se uležeš na hrbet, dvigneš rit, da sta trebuh in stegna v ravni črti, stisneš še mišice na riti, potegneš trebuh not - in zraven bi naj še te mišice MD stisnu. BAje jih stisneš podzavestno in naj bi ble prave.

Če pa jih stiskam npr. sede, se mi pa zdi da so še neke druge mišice, ko jih lahko stisneš (nekje znotraj teh in jih je fuuul težko stisnt). Najprej one medeničnega dna (mislim da so to te), potem pa ko jih že tiščiš pa še eno nove stisneš za kako sekundo, več ne morem. Al pa če sam prve malo bolj zategnem. ne vem.

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?