Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 7:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še mene! Z; dve pomaranči K;čebulna pica V,nekaj sladkega,rebro čokolade Dopoldne spijem 2 litra vode,popoldne pa še 2.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 7:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas bom danes Z:sadje K: zelenjavno pico V: nekaj sladkega Pijem pa tko, vode ne morem, pijem sadni čaj in učiri sem začela piti zeleni čaj, tko do enga litra na dan ga bom spila. Mogoče pa bo kaj pomagalo.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 7:53:12
|
|
|
|
dory
|
evo jst pa takole : z: kava z mlekom k: testenine na veliko cebule in malo manj zelenjave v: cokolesnik In eno vprasanje...ful so mi zadisali jabolcni krhlji...jih lahko grickam tako,ko me prime jest, ali namesto sadnega obroka? pa se evidenca -2/68...kar goody :)
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 8:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja suhi krhlji so dovoljeni,ampak ne med obroki.Ješ jih namesto svežega sadja.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 9:08:15
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke Teja suhi krhlji so dovoljeni,ampak ne med obroki.Ješ jih namesto svežega sadja. tenk ju :)
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 9:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam danes ričet, ker sem zamenjala OH in škrob. Jutri pa bljak.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 10:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
dan punce Z: banana K: testenine s paradižnikom+zelena solata V: nekaj sladkega Mene pa zanima ali je kaj narobe npr. včeraj nisem za večerjo jedla pol manj kosila, ker sem prišla prepozno domov, ampak sem popoldne pojedla dve mandarini?
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 10:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ni narobe Ninny.V knjigi 90 dnevna dieta piše,da se moramo držati vrstnega reda,piše pa tudi,da če manj poješ,več shujšaš.Jaz sem se kruhu odpovedala in večerjam manj kot bi lahko.Je pa zame drugače,ker zadnje čase zaradi išijasa ne migam dosti,bolj počivam,zato tudi ne rabim veliko,čeprav me tudi zvije lakota. Za tiste,ki ste pa cel dan aktivne,je pa drugače,saj dosti pokurite.Prvič pri tej dieti sem tudi nekajkrat grešila,pa je vseeno šlo dol,zato ni panike,če se kdaj malo po svoje prekrojimo.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 10:45:35
|
|
|
|
cmokec
|
Danes je jedilnik takle: Z: kava K: testenine z zelenjavno omako + solata + kava V: probala bom nič, ker greva zvečer na zabavo in bo tam kaj za prigriznit in popit. Se pa vsak dan tehtam. Dva dni sem porabila, da sem izgubila 0,2 kg, iz včeraj na danes pa celo 1 kg.
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 13:21:10
|
|
|
|
Knedlc
|
sem začela piti zeleni čaj, tko do enga litra na dan ga bom spila. Mogoče pa bo kaj pomagalo. IZVIRNO SPOROČILO: jilic1 Super, da piješ zeleni čaj, ker je full zdrav in pomaga pri detoksikaciji telesa. Sam pazi, da ne boš pretiravala z njim, ker vsebuje tud velik kofeina...In predstavljaj si, kaj bi bilo, če bi spila 1l črne kave...!?! Js bi ti priporočilo skodelico ali 2 na dan. Lp!
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 13:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Knedlc hvala, se bom držala tvojega nasveta.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 13:33:52
|
|
|
|
Knedlc
|
Evo me, spet se vam javljam. Tokrat mal manj pridna...U bistvu sem zdejle že 2 dni kr grdo grešila... in se zarad tega full slabo počutim in sem jezna sama nase! Ne vem zaka, ampak js ko pridem domov iz Lj, bi pojedla cel hladilnik, pa še kej, če bi blo... Zdej me na srečo verjetno 2 vikenda sploh ne bo domov, tk da bo mal bolš... (sam se pa bližajo izpiti in učenje in.. neizmerna želja po čokoladi...) Sem pa pri telovadbi bolj pridna. Zdej hoim redno (vsak dan od pon do pet) v fitnes in delam en dan z utežmi, naslednji dan pa kardio trening. Sem mela tud testiranje z inštruktorjem fitnesa in to bova ponovila čez 1 mesec (in pol vsak mesec...)in spremljala napredek... Danes, ko nisem v lj, bom šla verjetno na daljši kolesarski izlet, ju3 pa zaslužen počitek. Sam pri hrani se morem mal disciplinirat, kar v lj niti ni tk problem. danes bo za kosilo zelejavna juha in palačinke - mama kuha Pozdravček vsem!
< Sporočilo je popravil Knedlc -- 13.1.2007 13:36:42 >
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 13:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Z zelenim čajem je pa tako.Lahko ga spiješ liter na dan,vendar samo kakšnih 14.dni.Pa tudi pripraviti ga moraš znati.Popariš ga z vrelo vodo in ga čez tri minute precediti,če ga pustiš dlje ima kontra učinke,to pa je pomembno.Sem zdravnici povedala,da ga spijem liter na dan in tako mi je svetovala,kot sem vam povedala.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 13:46:50
|
|
|
|
ema79
|
hojla! Mene je kr mal sram... Sem v sredo že na veliko grešila na sadnem dnevu. Smo šli popoldan k Jurman: Pa kaj naj jih gledam kako se vsi bašejo, jst pa kaj???? Ja itak, da sem pol pice snedla. PACKA; PACKA; PACKA!!!!! Pol pa še včeraj, smo mel polno hišo, velik salamce, sirčka pa kruha direkt iz pečice! MNJAMI! No, od danes naprej pa res bolj,bolj pridna. Za zajtrk je bla sam kava, za kosilo sami makarončki + solata, za večerjo, bom probala nič, da se mal oddolžim za grehe, ampak kaj ko vem, da mi ne bo upelo, ko vem, da lahko nekaj sladkega! A bi jst lahk jedla danes za K recimo makarone z drobtinami? al so danes drobtine najbrž prepovedane? Pa še nekaj, sem vidla, da je ena napisala, da bo imela za večerjo čokolešnik. A lahk čokolino pol danes? Ker jst ga tolk pogrešam!!!
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 15:52:01
|
|
|
|
triša
|
Jaz pa moram priznati da sem kar pridna,nič ne grešim (skoraj). Danes sem prehodila 6km in jedla Z:kava,jabolko K:špageti,zelenjava V:še ne vem,verjetno nič
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 17:55:19
|
|
|
|
kepa*
|
Ojla tud od mene! Z: jabolko K: testenine sk ečapom in origanom, malo kuhane zelenjave in zelena solata V: sladoled (saj vem, že spet ) Punce, dobre ste, da ne večerjate. jaz sem pa kar lačna, pa tega ne bi izpustila. Sicer pa, dokler gre dol, je vse ok, ne?
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 20:00:07
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla Ja jaz sem tudi pridna nič ne grešim (še ), kilce pa tudi lepo odhajajo, trenutno sem na - 3.5kg danes pa sem jedla picooooo, joj je bla dobra. pa prej eno pohorsko omletko, mnjami, ta dan mi je najbolj vsec ja no jutri bo tudi fajn ne punce , no bolj fajn bo še en dan kasneje ko bo spet kaka kilca manj lp
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 20:39:08
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke Dopoldne spijem 2 litra vode,popoldne pa še 2. HOJLA bikinke se kr nekaj dni nisem javla , računalnik je z Naj se takoj pohvalim, da NISEM GREŠILAAAAAAAAAAAAAAA Počutje je , tehtala se še nisem Jutri pa sadje Imam občutek, da sem tokrat res ful motivirana papa, se tipkamo, če spet ne crkne r
|
|
RE: MINI BIKINI - OH (11) - 13.01.2007 13.1.2007 21:40:12
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla, evo še jaz. Tudi jaz sem na žalost malo grešila, včeraj in danes sem zvečer enih par čok. bombončkov, no danes še gre. Zdaj bom pa res pridna!!!! Z: jabolko M: jabolko K: testenine s paradižnikovo polivko V: jagodni sladoled lep preostanek vikenda, jutri pa ful trdno voljo pri sadnem dnevu Aja, jaz sem se odločila, da od jutri naprej pa res več ne grešim, zdaj sem imela še ene Ferrero Rocher v omari, zdaj pa nimam več nič, tko da upam, da bo šlo. Nekako mi gre bolje med tednom, ko itak nimam časa tolko grešit. Med vikendom so pa skušnjave na vsakem koraku!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?