Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini bikini - 63. dan (B) 6.3.2007 9:14:48
|
|
|
|
trixi
|
Ojla, da ne boš sama. Jaz ne vem, kaj naj naredim. Včeraj sem začela z Linea snella in tam mi je naročeno, da se zjutraj oz. do najkasneje 16 pop. lahko je OH potem pa samo še beljakovine v kombinaciji z zelenjavo, niti ne sadjem. Zdaj pa ne vem, kaj naj tu delam, če bi nas bilo več pa bi imela še tu dodatno podporo bi še vztrajala, po drugi strani pa se mi zdi kar nefer od mene, ker sem pa le v mičkeni prednosti, ker bijem boj na dveh frontah. Razen, če kero zanimajo vaje, pa ji lahk povem, ker telovadba je zelo važna, prevečkrat pozabimo nanjo. Še moj jedilnik: Z:dve rezini polnozrnatega kruhka, sirni namaz, kava M:sadje K:polnozrnate testenine s pestom, radič M:kapučin V:radič z -nekaj beljakovinskega npr. tuna, jajce, mocarela ne vem še pa veliko vode, vode, vode ali pa nesladkan čaj z malo jabolčnega kisa ali limone ola, grem spet delat, čau, čau
|
|
|
|
RE: Mini bikini - 63. dan (B) 6.3.2007 10:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem zopet z vami! Včeraj sem imela kazenski dan- vodni dan . Pa je kr šlo. Meni je prav fajn vodni dan, sploh ne rabim razmišljat kaj bom jedla. Danes pa: Z:banano K:špinačo z govedino V:kozarec toplega mleka
|
|
|
|
RE: Mini bikini - 63. dan (B) 6.3.2007 11:12:09
|
|
|
|
darčica
|
Zdravo! Tudi jaz sem tu...... Včeraj spet mal grehov................. Ampak vztrajamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z:jabolko Za ostalo pa še ne vem.... na tehtnico pa tudi ne bom upoala jutri iti, sem preveč grešila, pa da mi volje ne vzame...... lp
|
|
|
|
RE: Mini bikini - 63. dan (B) 6.3.2007 17:48:36
|
|
|
|
kepa*
|
Ojla, bejbike! Jaz sem tud še tu. Danes mesek, včeraj je bilo nekaj grehov, pa teža mi stoji in stoji in sem kar nazadovoljna.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?