|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Milerjevi tamponi
12.7.2005 21:02:11   
Adelina
Ali katera pozna oz. uporablja te tampone - mislim, da se imenujejo Faccile. So precej cenejši od Ob tamponov, vendar sem na koncu spet pristala na preverjenih, saj sem se ustrašila, da mi ne bi kaka vrvica v roki ostala:zmeden2:. Ima katera izkušnje z njimi.
Hvala in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Milerjevi tamponi
12.7.2005 21:03:37   
baguSka
Jst jih ne poznam, ampak sem probala že več teh in še vedno prisegam na OB. So edini s katerimi se dobr počutm.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Milerjevi tamponi
12.7.2005 21:22:50   
Nina_
jih trenutno uporabljam in zaenkrat še nisem ostala brez vrvice...res pa je da je OB zakon ,vsaj glede mehkobe!je pa tut razlika med OB ki ga kupiš pakiranga po 8 in tistimi OB ki jih imajo v mullerju pakiranih po 56 za ceno 1100 al neki podobnega...

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Milerjevi tamponi
12.7.2005 21:31:08   
Mina1
Jaz prisegam le na OB - 100x preverjeno in edini, ki so res fajn.

Sem tudi jaz probala cenejšo izvedbo Bipinih tamponov (podobno kot Muller), pa je bilo, kot da tampona sploh ne bi bilo nikoli notri, a si predstavljaš, groza in strah:((.

Še sedaj jih imam doma, pa jih uporabim le prvi in zadnji dan M, ker so tako zelo slabi.

OB comfort normal so najboljši;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Milerjevi tamponi
12.7.2005 21:31:16   
Jančika_
Jaz že več let uporabljam tiste od DM-a, Jessa. Jim nič ne fali, so pa pol ceneje od OB. Aja, pred leti mi je pri OB-ju vrvica v roki ostala. Ampak saj ni panike, ga pač primeš z dvema prstoma in ven potegneš, kje pa je problem:zmeden:.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Milerjevi tamponi
13.7.2005 7:46:33   
Anonimen
Jz sem jih tut od Jesse uporabljala, so čist ok.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Milerjevi tamponi
13.7.2005 8:00:21   
soncece24
Jaz sem celo parkrat sparove kupla, pa z njimi ni čist nič narobe. Najboljši so meni oni kottex al nekaj takega, samo jih ni več nikjer za dobit, niti v metroju jih niso meli:zmeden2:

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Milerjevi tamponi
13.7.2005 8:32:29   
SABILA

men so pa ti od jesse fajni, pa viriana, mercator pa ma iste kot so virianini, ob so vredi sam men tile ko majo neko foljo čez sploh niso ok ker se mi kr neki zgužvajo pa sploh ne vpijejo vredu

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Milerjevi tamponi
13.7.2005 9:54:05   
miška piška
Meni so taboljši Tampax, se pa dobijo v Italiji.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?