Milerjevi tamponi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Adelina -> Milerjevi tamponi (12.7.2005 21:02:11)

Ali katera pozna oz. uporablja te tampone - mislim, da se imenujejo Faccile. So precej cenejši od Ob tamponov, vendar sem na koncu spet pristala na preverjenih, saj sem se ustrašila, da mi ne bi kaka vrvica v roki ostala:zmeden2:. Ima katera izkušnje z njimi.
Hvala in lep pozdrav!

baguSka -> Milerjevi tamponi (12.7.2005 21:03:37)

Jst jih ne poznam, ampak sem probala že več teh in še vedno prisegam na OB. So edini s katerimi se dobr počutm.

Nina_ -> Milerjevi tamponi (12.7.2005 21:22:50)

jih trenutno uporabljam in zaenkrat še nisem ostala brez vrvice...res pa je da je OB zakon ,vsaj glede mehkobe!je pa tut razlika med OB ki ga kupiš pakiranga po 8 in tistimi OB ki jih imajo v mullerju pakiranih po 56 za ceno 1100 al neki podobnega...

Mina1 -> Milerjevi tamponi (12.7.2005 21:31:08)

Jaz prisegam le na OB - 100x preverjeno in edini, ki so res fajn.

Sem tudi jaz probala cenejšo izvedbo Bipinih tamponov (podobno kot Muller), pa je bilo, kot da tampona sploh ne bi bilo nikoli notri, a si predstavljaš, groza in strah:((.

Še sedaj jih imam doma, pa jih uporabim le prvi in zadnji dan M, ker so tako zelo slabi.

OB comfort normal so najboljši;)

pa-pa Mina1

Jančika_ -> Milerjevi tamponi (12.7.2005 21:31:16)

Jaz že več let uporabljam tiste od DM-a, Jessa. Jim nič ne fali, so pa pol ceneje od OB. Aja, pred leti mi je pri OB-ju vrvica v roki ostala. Ampak saj ni panike, ga pač primeš z dvema prstoma in ven potegneš, kje pa je problem:zmeden:.

Anonimen -> Milerjevi tamponi (13.7.2005 7:46:33)

Jz sem jih tut od Jesse uporabljala, so čist ok.

soncece24 -> Milerjevi tamponi (13.7.2005 8:00:21)

Jaz sem celo parkrat sparove kupla, pa z njimi ni čist nič narobe. Najboljši so meni oni kottex al nekaj takega, samo jih ni več nikjer za dobit, niti v metroju jih niso meli:zmeden2:

SABILA -> Milerjevi tamponi (13.7.2005 8:32:29)

men so pa ti od jesse fajni, pa viriana, mercator pa ma iste kot so virianini, ob so vredi sam men tile ko majo neko foljo čez sploh niso ok ker se mi kr neki zgužvajo pa sploh ne vpijejo vredu

miška piška -> Milerjevi tamponi (13.7.2005 9:54:05)

Meni so taboljši Tampax, se pa dobijo v Italiji.

Stran: [1]