|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miki Miška
7.11.2004 17:53:53   
GoYa
Jaz sicer ne vem zakaj točno gre s temi nogavicami od MM :zmeden2::zmeden2:, ampak v LJ na Gosposvetski je ena trgovina, kjer imajo obleke (majce, trenirke, srajce,...) z miki miškami. Ne vem pa, če imajo tudi nogavice, ker nisem nikoli notri zašla.
Katera zdej to rabi: Pika74 al Pia73? Vedve se neki okoli MM dogovarjate 8)
Nasldnjič, ko grem mimo te trgovine, lahko vstopim vanjo in vprašam za nogvice, če jih katera želi.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Miki Miška
7.11.2004 19:29:07   
Anitka
Hoj tudi jaz bi jih imela, pa zadnjič sem predlagala, da bi jih imele na sebi na enem izmed naslednjih srečanj. Če jih najdeš kar sporoči.

Anitka:metulj:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Miki Miška
7.11.2004 20:12:19   
pika74
:ups::ups::ups::ups::ups: Pia73 dej ti povej:ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Miki Miška
7.11.2004 22:16:26   
Pia73
Ja, saj sem že zadnjič izdala, pa bom še enkrat napisala:

Ej, cela fora je zdaj ratala s teh nogavic,....:)-:)-:)-Jih iščejo tudi izven meja Slovenije,...:)-:)-:)-

Naša Pika74 je taka drobna puna, ki jo skupaj drži en sam smeh,...:)-:)-:)- ker pa ima zelo resno in odgovorno službo se mora temu primerno tudi obleči. Ampak, ker je v njej en mal :hudicek: si popestri monotono oblačenje s tem, da pod resni kostim obuje kake nore štumfe. In ker je Pika74 tak :angel: in mi je posala čaje,ki so priporočljivi za naše stanje,... sem ji obljubila štumfe z miki miškami,...:)-:)-:)- Miki miška je namreč priljubljen risani junak mojega 4. letnega :) In štumfov s takim motivom nisem našla, zato sem ji kupila ene druge, ki so tudi take faconarske ampak je skoraj nemogoče, da bi jih imela za službo,... :)-:)-:)- Ali pač Pika74,...:)-:)-:)-
No, to je to,........:)-:)-:)- Všeč pa mi je, da ste tako pripravljene ponuditi pomoč, vi moji :angel::angel::angel: In naši dragi Anitki je zadeva tako všeč, da se je odločila, da bi organizirala srečanje punc obutih v nogavice z motivom MM. Tako, da če katera najde nogavice naj jih kupi vsaj za Anitko! Častim jaz!!! Pa pika74 bi jih tudi verjetno imela??? :)-:)-:)-

LP Pia73

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Miki Miška
7.11.2004 22:55:04   
Anonimen
Ej, s emi zdi, da ma H&M take črne pa gor izvezen. Vvem da ma vse sorte gor izvezen...k grem naslednjič v CP pogledam:)

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Miki Miška
8.11.2004 9:54:51   
biba77
Katero stevilko pa naj kupimo, ce jih najdemo? Ene vem, da bi naj ble 37, kaj pa za ostale??? Kdo pa si jih sploh se zeli?
Mene je Anitka kar navdusila, tak, da jaz bom ene sebi ze kupla, ce pridem do njih.
:miska:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Miki Miška
8.11.2004 11:51:44   
koala
Jaz tudi, jaz tudi!
Ravno zdaj imam obute zokne z dalatinici, samo so malo barvo fulali, ker so zeleni.Dalmatinci, ne zokni.
Če pa katera najd take z Miki miškami pa naj pove!!
Punce v lov!!

Koala

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Miki Miška
8.11.2004 16:15:22   
Anitka
:)-:)-:)-:)-:)-
Meni jih še ni uspelo najti:(:(:( Ko jih katera najde pa brž sporočit!

:metulj:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Miki Miška
9.11.2004 11:35:17   
Kiki
Moji "štumfki" z Miki Miško so iz Interspara v City Parku, stali so okoli 300 SIT, so jih pa imeli tam, kjer so otroške nogavičke nametane z ostalimi na kupu, tako da je treba malo prebrskat. So pa številka od 35-38. Drugače pa obožujem stvari na katerih je Tweety (moja maskota) in imam doma že vse živo s to žverco gor. Je pa kar težko dobiti stvari s Tweety-em. Sicer pa nimam nobenih "normalnih" nogavic, čisto vse imajo gor Tweety-e, Dalmatinčke, Miki miške, mucke itd.... Edino kar je kolikor toliko odraslega so Playboyeve :)-

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?