Pia73 -> Miki Miška (7.11.2004 22:16:26)
|
Ja, saj sem že zadnjič izdala, pa bom še enkrat napisala: Ej, cela fora je zdaj ratala s teh nogavic,....:)-:)-:)-Jih iščejo tudi izven meja Slovenije,...:)-:)-:)- Naša Pika74 je taka drobna puna, ki jo skupaj drži en sam smeh,...:)-:)-:)- ker pa ima zelo resno in odgovorno službo se mora temu primerno tudi obleči. Ampak, ker je v njej en mal :hudicek: si popestri monotono oblačenje s tem, da pod resni kostim obuje kake nore štumfe. In ker je Pika74 tak :angel: in mi je posala čaje,ki so priporočljivi za naše stanje,... sem ji obljubila štumfe z miki miškami,...:)-:)-:)- Miki miška je namreč priljubljen risani junak mojega 4. letnega :) In štumfov s takim motivom nisem našla, zato sem ji kupila ene druge, ki so tudi take faconarske ampak je skoraj nemogoče, da bi jih imela za službo,... :)-:)-:)- Ali pač Pika74,...:)-:)-:)- No, to je to,........:)-:)-:)- Všeč pa mi je, da ste tako pripravljene ponuditi pomoč, vi moji :angel::angel::angel: In naši dragi Anitki je zadeva tako všeč, da se je odločila, da bi organizirala srečanje punc obutih v nogavice z motivom MM. Tako, da če katera najde nogavice naj jih kupi vsaj za Anitko! Častim jaz!!! Pa pika74 bi jih tudi verjetno imela??? :)-:)-:)- LP Pia73
|
|
|
|