|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mika me skok čez plot...
9.2.2006 22:29:03   
Anonimen
Ne vem kako je pri vas, toda midva se zelo ljubiva, vendar nima ljubezen nič opraviti s tem da me zamika da bi kdaj skočila čez plot. Saj veste kaj mislim. Ste res vse tako zveste svojim partnerjem?
Pravijo da bi vsak par si kdaj moral privoščiti kakšno avanturo, enkrat kakšna tri leta nazaj sem ga že prevarala (šlo je za goli seks in nič drugega), pa se mi ni zdelo nič takega, potem sem imela svojega še rajši. Se mi zdi da bolj ko leta minevajo bolj si želim kakšno avanturo.
Tudi sama nebi zganjala panike če bi si on privoščil kakšno avanturo, seveda če bi bil vmes samo seks.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mika me skok čez plot...
9.2.2006 22:32:41   
lelaval
Mislim, da bi bilo bolj pametno, da si omisliš sex s svojim partnerjem na nek drug način oz drugem kraju - nekaj, kar še nista poskusila, pa bi bilo to to. Če že praviš, da ti je pred leti šlo le za goli seks. Ne vem, jaz ne bi imela obraza, da mu ne bi povedala. Potem se ne ljubita tako, kot pišeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2006 22:34:41   
tipka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo moja reakcija.

Nič ne bi imela proti, če bi šlo samo za seks.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2006 22:36:56   
Anonimen
Poglej tako je, ko si enkrat tako dolgo skup kot midva se tista strast ohladi. Ne moreva brez eden drugega, torej gre za spoštovanje, navezanost in za moje pojme tudi ljubezen.
RAda bi povedala samo da se mi ne zdi tak ohoho če si kdo kdaj privošči kakšno spremembo. Kaj pa vem no, rada bi si popestrila enolično življenjeuser posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2006 22:41:23   
soncece24
Meni se ena noč ne zdi vredna posledic, ki bi jih to imelo za najino zvezo. Če pa je vama to obema ok, pol je pa meni tudi, vsak pač ve kaj je za njega najboljše.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 22:41:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2006 22:42:18   
janjja
Tudi meni se ne zdi to takšna stvar. Ne vem kako je z vami, toda po moje jih je zelo malo res ČISTO zvestih, mislim na moža in ženo.user posted image
Saj gre res samo za seks in sploh smo v 21.stoletju, torej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 22:52:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2006 22:58:44   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI
Pa še odgovor na vprašanje:
Ja, jaz sem zvesta in ne želim si seksa, ne z drugim moškim, ne z žensko, še najmanj pa "vsepovprek".

Kaj boš naredila ti, je pa tvoja stvar. Vseeno bi na tvojem mestu pošteno premislila, kakšne posledice lahko takšno dejanje pusti, čeprav samo v tvoji psihi.

Če se lahko, se podpišem!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 22:59:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2006 23:00:18   
tipka
Zdaj sem se spomnila enega, ki je na nekem forumu razlagal, zakaj več ne vara žene. Ker je bil s tremi in so se vse po vrsti navezale na njega. Boš zmogla, da se ne boš navezala? Boš oz. sploh ljubiš svojega moža. Kako naj spremenim nick v moralistka?user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2006 23:06:16   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Ne,jaz in še nekateri smo v srednjem veku.
Ampak ,pravzaprav,pa kaj ,če je 21.stoletje?Kakšen argument je to v bistvu?
To mi ni jasno,ko nekdo  reče,ja saj smo v tem pa tem stoletju.In?To me res zanima,kaj s tem mislijo?Oh,Bog-ne samo da sem perverzna,še zabita sem.Joj,joj...user posted image user posted image

Tukaj še ena iz srednjega vekauser posted image
varanje se mi zdi neodpustljivo- amen.

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2006 23:11:26   
kepa*
Tud jaz sem zgleda iz srednjega veka, ker mi je varanje popolnoma mimo. A ti že veš, kaj počneš. Vprašanje je, kaj bi naredil tvoj mož, če bi vedel za to.

ja, tipka, morda bi pa res spremenila nik v moralistka. Bi ti pristajal.user posted image  Pa to nisem mislila v slabem pomenu, da ne bo pomote.

Letos pa bo!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2006 23:14:02   
tipka
Sem skapirala ja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2006 23:27:04   
mamči
Pri nas je tud dobri stari srednji vek........ uh, kako mikavno user posted image

Ja to, da se eni zgovarjajo na ne vem kero tisočletje, pa da je vse to zdaj inn in oh in sploh .in bla, bla..... novi trendi kažejo, da ga ni čez zvestobo in zaupanje v enega edinega pravega partnerja v teh hitrih, norih časih, polnih raznih bolezni in spletk.
To pomeni, da mi iz srednjega veka zdaj v bistvu inn user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 23:39:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.2.2006 23:48:00   
Anonimen
Jaz pa mislim, da je dejstvo, da vsaka od nas in vsak od nas preprosto pomisli, kako bi bilo z neko drugo osebo (vseeno, ali z moškim ali z žensko, al' pa, zarad' mene, s pol Ljubljane naenkrat). "Catch" je v tem, da znaš samo ostati pri teh mislih. Predvsem takrat, ko imaš v mislih neko določeno osebo, recimo prijatelja, sodelavca ali podobno. In da te te misli "kako bi bilo" ne pripeljejo tako daleč, da že podzavestno začneš "delati na tem", da bi se karkoli zgodilo. Ko pa vse to delaš že zavestno, je pa itak fertik z vsem.
Sem absolutno proti varanju. Dejanskemu, da ne bo pomote. Z mojim dragim imava to zadevo prav lepo razčiščeno. Vsak fizični dotik (kaj več pa sploh), ki pomeni več kakor prijateljsko gesto, je varanje. In razlog za to, da greva narazen. Ker tega nobeden od naju ni sposoben tolerirati ali odpustiti. Na misli pa večinoma še sami na svoje ne moremo vedno vplivati, kaj šele na tuje. Zato fantaziranje o tem in onem dopušča, tako pri sebi kakor pri njemu. V njegovo (partnerjevo) dobro pa mu želim, da tega ne uresniči... user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat se držim pregovora - zakaj bi jedla hamburger, če imam pa doma zrezek?

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.2.2006 6:02:12   
CIPRESA
Ja jaz sem res čisto zvesta pri najinih 10 letih odkar sva skupaj me ni niti enkrat zamikalo da bi s kom drugim.
In ja tud jaz se strinjam z Bagi...kot bi poslušala samo sebe. Je pa seveda to tvoja odločitev........................

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2006 7:50:02   
srki
Kot je napisala Radha, kaj pa ima veze, če smo v 21. stoletju ? Potem pa začnite nagi hodit naokoli, pa ko greste v gostilno na kavico ali kosilo, začnite seksat z vsemi ki so tam....
Nisem pristaš tega, da bi skakali čez plot, če pomislim, da bi naredila kaj takega....ne vem kako bi mu pogledala v oči...imela bi takega moralnega mačka...potem pa je tu še otrok, plod najine ljubezni. Tega ne bom naredila, ker se poznam in vem, kakšne posledice bi to bile zame, da ne govorim o drugih, če bi izvedeli. Dajte bit malo bolj pametne. Zgolj sex- mislim, daj s svojim možem kakšno popestritev naredita, skrbita za to, da se odnos med vama ne ohladi. Pa srečno. Aja, a bi bilo tebi všeč, da te mož prevara, pa da se ima med sexom boljše z uno x kot pa s tabo?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2006 7:58:52   
matahari
Spet se lahko povrnemo na neko temo iz prejšnjih dni kar se tiče korakanja s časom..in da te ta ne povozi itd..sama sem proti varanju in se strinjam s Kerenso in ostalimi, ki tako pišejo in mislijo..anonimna kaj bi rekla, če bi na forumu zasledila, da tvoj mož piše enako kot ti??Ne obsojam partnerje, ki se za to zmenijo in si vsak po svoje privoščijo, če jim paše naj..pri nama je enako, kot pri Kerensi..oba imava za sabo zakon, v katerem st naju partnerja varala in točno oba veva, kako je to nemogoče pozabiti in oprostiti..mislim pa, da je ni tako skrite stvari, ki enkrat nebi prišla na dan..torej se splača?? NIKOLI IN NIKDAR.Mi preveč pomeni moj dragi možek, pa otroci, pa družina, ki jo imam...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2006 8:05:45   
eva1
Ma tako, če pogledam kakšen je užitek in kakšn riziko da izgubiš  najdražje-potem se definitivno ne splača! Valda je pa adrenalin, kot pri vseh novih stvareh!
Sem pa mnenja, da redkokateri moški(no tudi ženska) ostane zvest(a) partarju celo življenje!

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.2.2006 8:15:32   
wawa
Ko je mene zamikal seks z drugim, sem takoj pomislila na to da je nekaj narobe z najinim seksom, da nekaj ne štima....................no in sem šla in se trudila da sem spremenila tisto rutino ki se je prikradla v najino spolnost...............

Mislim da vsak človek če odkrito pove kdaj pa kdaj pomisli samo pomisli kako bi bilo z drugim.........vse ostalo pa je potem stvar odločitve.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.2.2006 8:28:25   
Anonimen

Ce hoces moj predlog.. ti predlagam , da to storita skupaj.. potem je to veliko bolje.. ker prvic.. nic ne delas partnerju za hrbtom.. in se vecji uzitek je..

Brez veze ti je reci, da tega ne stori.. ker to bos storila.. ni druge poti.. Ali pa bos postala tecna, gofljava.. in ni hujsega od zenske, ki stalno blebeta.. ker ji manjka seksa..

Vprasi svojga, ce bi on tudi bil za.. in naredita skupaj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.2.2006 8:30:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Oh,Bog-user posted image user posted image

OOOO Radha... Si ze nazaj? user posted image user posted image

Sem hotel vceraj napisat, da so obicjano taksni obcutljivi ljudje vedno hitro nazaj, potem ko se za stalno poslovijo..

Sem te vprasal zadnjic.. kaj je tvoj problem?

Danes te to sprasujem se enkrat...  torej.. Kaj je tvoj problem?

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
10.2.2006 8:50:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?