|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!!
10.5.2005 19:34:03   
k1
Že ves popoldan si razbijam glavo, kako narediti izpit pri Brejcu (FU) :zmeden2::zmeden2:. Manjka mi samo še ta in zaradi tega izpita se mi je študij zavlekel že za 2 leti.

Ga je kdo naštudiral v nulo in naredil izpit? Kaj je pomembno, kaj ne?? Vse knjige ne morem znati na pamet, je pa vse v tisoč in eni alineji...

Sedaj junija grem že četrtič (komisijski) in res bi ga rada že končno zaključila.

Vsaka info bo dobrodošla, thx 10000000000000 x
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.5.2005 19:35:34   
Anonimen
A misliš, da Miha Brejc tud bere RR???
Če praviš Miha Brejc - prosim pomagajte :)-

Hecam. Vso srečo. Vsi smo imeli kakšnega Miho Brejca.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2005 19:37:14   
nenni
Evo isti problem, sam da je njegov zet Virant - diploma pa stoji!

Drgač pa Brejc je faca, men je dau 7 iz ta prve!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2005 19:38:19   
.ču
Nism študirala,te pa ful zastopim:)ker je bil moj na istem.
Tega Brejca je delal tud ene dve let:grrr:če se je na TV slučajn kej pojavu,sm misla,da mu bo kej u glavo zagonu,poj bi pa šla še TV rakm žvižgat zarad nega.
Ne vem v kero mu je poj uspel nardit.

Zdej ga ni še doma,če pa želiš ga pa lohk kej povprašam.To je zej že en cajt nazaj,tko da sm jes tud že mal pozabila,kaj je pravzaprav sral:(

Lp

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2005 20:46:31   
k1
hehe, tudi jaz prešaltam tv, ko ga vidim... me kar zmrazi..... viranta sem tudi komaj naredila - izgleda da imajo družinsko taktiko, hehe...

za vsak info bom vesela... lp

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2005 21:02:22   
Tejči
Moj ata je pri njem v prvo naredo z 9..saj ni noben bav bav:)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2005 21:05:07   
Annny
Jaz ti priporočam, da narediš dobre izpiske in se naučiš po njih. To bo ziher trajalo manj kot 2 leti, pa še dobro oceno boš dobila.
Lp;)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2005 21:10:29   
Pia73
Jaz sem pri Brejcu naredila iz prve in to z 9 :bravo:

Je pa res, da em hodila na vsa njegova predavanja in literatura mi je bila celo všeč. Učila pa sem se samo po zapiskih. Znati pa moraš našteti alineje točno po takem vrstnem redu kot jih napiše on. Pa bognedaj, da kakšno alinejo izpustiš,...

Mi pa skoraj nihče ni verjel, da nisem imela vez, ker ni bilo nobene 10., jaz sem dobila 9, nato nobene 8. nato pa dve7. pa nekaj 6. Več kot pol pa jih je padlo,...

Viranta pa sem naredila z 8. :bravo: Ja, sem se kar učila!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2005 21:36:41   
k1
matr sm vam fauš....... zame pa ni piflarija, kaj čem. ampak tole pa bo treba, kaj? saj vem o teh alinejah. knjigo znam na pamet- ampak s svojimi besedami. te pa pri njem nič ne zaležejo... saj ne rečem, tema je ZELO zanimiva res, ampak, kaj, ko ne vem, kaj bi rad od mene...

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2005 21:43:03   
Anonimen
No, če želiš - Miho Brejca zamenjam za Mirana Čuka :)-:)-:)-.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2005 21:51:09   
Pia73
Kot sem že rekla sem hodila na njegova predavanja. In ker nas je bilo full malo smo kar nekako lahko sodelovali na predavanjih, moram reči, da je bilo kar prijetno. Ampak, ko smo študentje kaj komentirali pa ni bilo nikoli prav, tak da,... je res en čuden tič tale Brejc,... :zmeden2:

Miran Čuk,.. jaz ne poznam,..... :zmeden2:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2005 23:31:03   
maja&m
tud mene čaka ta izpit, pa od Viranta tud.A si redna študentka?Pri nas sploh ni nič predaval,ampak Stare.In bojda naj bi nas tud on mel na izpitu.Pr njem pa ni treba tolk komplicirat.
Se pa še odločam,ali naj grem zdaj na prvi rok zadnjega v mesecu.

Držim pesti za vse nas,da naredimo izpit!!!

Maja

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......