Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

k1 -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 19:34:03)

Že ves popoldan si razbijam glavo, kako narediti izpit pri Brejcu (FU) :zmeden2::zmeden2:. Manjka mi samo še ta in zaradi tega izpita se mi je študij zavlekel že za 2 leti.

Ga je kdo naštudiral v nulo in naredil izpit? Kaj je pomembno, kaj ne?? Vse knjige ne morem znati na pamet, je pa vse v tisoč in eni alineji...

Sedaj junija grem že četrtič (komisijski) in res bi ga rada že končno zaključila.

Vsaka info bo dobrodošla, thx 10000000000000 x

Anonimen -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 19:35:34)

A misliš, da Miha Brejc tud bere RR???
Če praviš Miha Brejc - prosim pomagajte :)-

Hecam. Vso srečo. Vsi smo imeli kakšnega Miho Brejca.

nenni -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 19:37:14)

Evo isti problem, sam da je njegov zet Virant - diploma pa stoji!

Drgač pa Brejc je faca, men je dau 7 iz ta prve!

.ču -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 19:38:19)

Nism študirala,te pa ful zastopim:)ker je bil moj na istem.
Tega Brejca je delal tud ene dve let:grrr:če se je na TV slučajn kej pojavu,sm misla,da mu bo kej u glavo zagonu,poj bi pa šla še TV rakm žvižgat zarad nega.
Ne vem v kero mu je poj uspel nardit.

Zdej ga ni še doma,če pa želiš ga pa lohk kej povprašam.To je zej že en cajt nazaj,tko da sm jes tud že mal pozabila,kaj je pravzaprav sral:(

Lp

k1 -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 20:46:31)

hehe, tudi jaz prešaltam tv, ko ga vidim... me kar zmrazi..... viranta sem tudi komaj naredila - izgleda da imajo družinsko taktiko, hehe...

za vsak info bom vesela... lp

Tejči -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 21:02:22)

Moj ata je pri njem v prvo naredo z 9..saj ni noben bav bav:)

Annny -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 21:05:07)

Jaz ti priporočam, da narediš dobre izpiske in se naučiš po njih. To bo ziher trajalo manj kot 2 leti, pa še dobro oceno boš dobila.
Lp;)

Pia73 -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 21:10:29)

Jaz sem pri Brejcu naredila iz prve in to z 9 :bravo:

Je pa res, da em hodila na vsa njegova predavanja in literatura mi je bila celo všeč. Učila pa sem se samo po zapiskih. Znati pa moraš našteti alineje točno po takem vrstnem redu kot jih napiše on. Pa bognedaj, da kakšno alinejo izpustiš,...

Mi pa skoraj nihče ni verjel, da nisem imela vez, ker ni bilo nobene 10., jaz sem dobila 9, nato nobene 8. nato pa dve7. pa nekaj 6. Več kot pol pa jih je padlo,...

Viranta pa sem naredila z 8. :bravo: Ja, sem se kar učila!

k1 -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 21:36:41)

matr sm vam fauš....... zame pa ni piflarija, kaj čem. ampak tole pa bo treba, kaj? saj vem o teh alinejah. knjigo znam na pamet- ampak s svojimi besedami. te pa pri njem nič ne zaležejo... saj ne rečem, tema je ZELO zanimiva res, ampak, kaj, ko ne vem, kaj bi rad od mene...

Anonimen -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 21:43:03)

No, če želiš - Miho Brejca zamenjam za Mirana Čuka :)-:)-:)-.

Pia73 -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 21:51:09)

Kot sem že rekla sem hodila na njegova predavanja. In ker nas je bilo full malo smo kar nekako lahko sodelovali na predavanjih, moram reči, da je bilo kar prijetno. Ampak, ko smo študentje kaj komentirali pa ni bilo nikoli prav, tak da,... je res en čuden tič tale Brejc,... :zmeden2:

Miran Čuk,.. jaz ne poznam,..... :zmeden2:

maja&m -> Miha Brejc - prosim pomagajte!!!!!! (10.5.2005 23:31:03)

tud mene čaka ta izpit, pa od Viranta tud.A si redna študentka?Pri nas sploh ni nič predaval,ampak Stare.In bojda naj bi nas tud on mel na izpitu.Pr njem pa ni treba tolk komplicirat.
Se pa še odločam,ali naj grem zdaj na prvi rok zadnjega v mesecu.

Držim pesti za vse nas,da naredimo izpit!!!

Maja

Stran: [1]