|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Migrene v nosečnosti
28.4.2009 15:15:36   
flora1
Prijateljica me je opozorila na migrene, ki so lahko zelo nevarne za nosečnice. Več na spodnji povezavi
http://www.arhivo.com/?mod=aktualno&action=viewOne&ID=331&GID=6
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Migrene v nosečnosti
28.4.2009 21:24:00   
end1
jaz sem jih imela v obeh nosečnosih, migrena z auro, pa je šlo vse ok. kdaj bodo ali ne pa se ne da predvidet

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 23:39:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2009 9:19:52   
gita10
a je katera že kaj povezovala te migrene npr. z letnim časom: jazimam grozne pomladi in jeseni. Sicer ne vem če to kaj vpliva ampak vsako leto se to ponavlja. Pozimi ali poleti imam enkrat do dvakrat na mesec medtem ko pa meseci april,maj, junij in september,oktober katastrofa vsake 3 dni. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2009 9:53:22   
BA2008
mene so prej matrala prehodna obdobja (konec jeseni,začetek zime in konec pomladi,začetek poletja).zdaj pa še nisem imela migrene.

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2009 10:45:09   
kalypso
jaz sem že pred nosečnostjo mela vsaj 1x na mesev hudo migreno z auro, zdaj v nosečnosti se je vse še poslabšalo. Vsaj 2x na mesec jo fašem ponavadi takrat ko se vreme drastično spreminja in je pritisk zelo nizek. Lahko vzameš lekadol, ampak, če je prava migrena ti ta ne bo pomagal, kaj drugega pa ne smeš.

(odgovor članu BA2008)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2009 16:57:15   
Lenck
Jaz sem imela pred nosečnostjo migrenske glavobole, potem nekaj časa nič, zadnje mesece pa vse pogostejše, vendar nikoli tako hude kot pred nsečnostjo (zdaj zelo zelo redko z bruhanjem, vrtoglavico, slepoto...). Vendar so, drugače kot v "opozorilih", povezani nizkim krvnim pritiskom. Torej sklepam, da niso žilno ogrožajoči glavoboli, ampak samo izredno neprijetni - sploh, ker ležanje ne le, da ne pomaga, ampak je še huje, česa drugega pa se itak ne da početi, če ti glava poka. Pred nosečnostjo sem imela tablete, ker pa te odpadejo, sedaj pijem turško kave. Ampak tudi ta več ne funkcionira. Zdaj pač zjutraj, ko odprem oči in me "vseka" po glavi, v mislih prav po mornarsko zakolnem in kolnem cel dan ali dva, pa mine. Ne, niti ne pomaga, zamotim pa se. user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2009 23:43:18   
flora1
Hvala za odgovore. Potem so glavoboli res problematični, če tarejo toliko nosečnic :(

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2009 19:55:45   
flora1
Prijateljica mi pravi, da se ji bo zmešalo od teh migren... da ni za živet.. kaj priporočate

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2009 20:12:52   
gita10
meni pomaga samo injekcija ketonala in torecana. Ko pa sem bila noseča sem  hodila na masaže za nosečnice in takrat mi je bilo malo bolje. Vedno me je maserka masirala v temi in brez kakšnih posebnih vonjev. Je pa zanimivo, da v nosečnosti pomaga že lekadol, ki bi jih pred ali po nosečnosti lahko jedla kot bombone pa ne bi nič pomagalo.

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2009 20:14:59   
Alfabeta
No, jaz sem pa ravno kontra.

Jaz imam tudi migrene, že 16 let. Vendar so mi v obeh nosečnostih čudežno izginile in po porodu so se spet tako čudežno pojavile

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?