|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Migrena!
23.5.2006 16:58:34   
Majabo
dragi moji!

ze drugi dan me daje migrena, kaj vem, dve leti je nisem imela, zdaj pa 'bum' in je nazaj v vsem svojem 'čaru'

kaj narediti? vem da je povezana s stresom, PMSom,... pa sem ze mislila da  sem se jo znebila za vedno :-(

kaksen recept privlecen iz babicine skrinje??
katere tablete jemljete? (a sploh katere zalezejo?)
temna soba in pocitek odpadeta kljub temu da sem na porodniški....imam hiperakticnega malčka, mi ne pusti dihat...

user posted image
sej bo minil ane?
user posted image
auch....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Migrena!
23.5.2006 18:08:00   
Anonimen
Jaz imam  migreno full močno tko da kr vid za neki trenutkov zgubim, pa mi ni pomagal noben tablet za migreno, mi pa edino pomaga aspirin migran (šumeče tablete). Tko da lahko to probaš.

(odgovor članu Majabo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 18:40:00   
natalia
fenalgin.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.5.2006 19:40:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2006 20:04:20   
dory
Ko pride glavobol prime samo naprosyn pa se to ce ga vzamem taprav cajt..ce ne nc ne pomaga...in se matram dokler ne bruham, pol je bols...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 21:11:58   
mihelca
Fenalgina več ni že nekaj časa,vsaj v MB neuser posted image user posted image user posted image .Začeli pa so delati nadomestek fenalgina MARIDOL MIGREN.To je edino ki meni pomaga.

"Nič nima takšne moči, kot jo ima resnica."

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2006 21:14:27   
KODA
Meni pomaga za vse bolečine samo Nalgesin.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 21:17:31   
POKPOK
Meni pomaga samo 1/2 zomiga (dobiš ga samo pri osebnem zdravnik), skupaj z nalgesinom.
Po dveh dneh migrene, moj želodec ne bi niti tega prenesel. Pojdi na urgenco po injekcijo. Meni so že tudi tri na enkrat dali (analgin, apaurin in ne vem kaj še).

Pozdrav!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2006 14:08:18   
Blink1
Jaz sem imela tablete Avamigran ali Imigran. Ful pomagalo. Vzela pa sem takoj, ko se je začelo svetlikanje pred očmi.

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2006 14:43:30   
Mateja*
Jest sem po enem letu migren 2x na teden šla k zdravniku in mi je dal Imigran Sprint in mi odločno pomagajo, sam moram ga vzet takoj, ko začuti da se začenja migren. Prej pa mi noben tablet in nič drugega ni pomagalo. Dal mi je tudi dnevnik migrenskih glavobolov, kamor si pišem kdaj imam migreno, koliko časa traja predno prime tablet, kaj jo je sprožilo...Na podlagi tega se potem odloča za tablete in mogoče obisk pri nevrologu.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2006 11:20:52   
Jutra
Migrene oz. svoje glavobole imam namen premagati z akupunkturo in osteopatijo. Pred 15 leti mi je takšna oblika zdravljenja zelo pomagala. Zadnje dva meseca pa imam spet hude bolečine, zato ravno sedaj obiskujem en tretma, da bo spet za nekaj cajta držalo. Problem je, ker vzrokov ne morem popolnoma eliminirati.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2006 11:32:23   
Lari
Jutra, kako pa izgleda ta postopek, pa kolikokrat ga je potrebno obiskat?
Kako pa je s ceno?
Jaz imam namreč tudi migrene in razmišljam o obisku homeopata.

Hvala in lep dan vsem.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2006 21:52:13   
mila1
To temo sem pa ze jaz imela. Imam namreč zelo močne migrene.Bruham, mi je slabo, meglim se mi pred očmi vse živo.Ampak jaz sem up, vse živo tablet sto in sto.Sedaj pa imam inekcije IMIGRAN pa mi zelo pomagajo.Hvala bogu.Te inekcije pa zgledajo takšne kot pri sladkornuh bolnikih.Ni hudega

(odgovor članu Lari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2006 10:36:44   
Lari
Ampak te inekcije najbrž dobiš na recept, ne kar tako a ne?

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu mila1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2009 23:40:26   
issabella
Jaz sem imela migrena tudi do 2-krat tedensko. Hud glavobol in bruhanje. Bilo je noro. Šla sem na nevrologijo in sem dobila tablete Sumigra. Res super tablete, vendar pa sem še kar imela dvakrat tedensko migreno, zato sem se odločila za akupunkturo. Po opravljenem terapiji (10-krat obisk) so se zmajšale migrene na 1-krat tedensko in tudi bolečine so se zelo zmanjšale. Ko sem zanosila, sem še vedno imela migreno, a Sumigre ne smeš jemat, zato sem se odločila še za eno terapijo. In migrene so nehale:.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.2.2009 16:16:46   
barika
meni pomaga samo aspirin migran, moram pa tableto vzeti takoj (pomaga že lekadol +c), drugače pa aspirin migran, obvezno bruhamuser posted image , potem sem pa kot rožicauser posted image user posted image

mi je pa en terapevt svetoval grozdje + radensko user posted image  (nisem probala, ker v času migrene ne upam eksperimetnirat)

ali pa olje 31 (just) za masažo (še tudi nepreizkušeno).

(odgovor članu issabella)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2009 8:51:25   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ali pa olje 31 (just) za masažo (še tudi nepreizkušeno).

ne, meni žal ne pomaga

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2009 9:23:50   
Lenck
Jaz sem pila Aspirin Migran, ki je navadno pomagal, če sem ga vzela dovolj hitro, potem pa čakala in čakala... Zdravnik mi je dal Imigran Sprint, mislim, da ga dobiš le na recept, ki pa naj bi ga jemal pred glavobolom (ko čutiš, da bo) - no, meni to ni bilo smiselno in sem ga vzela, ko je glava že bolela, in je tudi pomagalo, pa tudi v navodilu tako piše. (Razni aspirini, lekadoli, naprosini in nalgesini nikoli niso prijeli.)
Poleg tega takrat popijem kak požirek kave, ki je sicer ne pijem (turško, seveda), da se mi dvigne pritisk, ki mi navadno med glavobolom pade.

No, bolje, da bi pisala v pretekliku, ker odkar sem pustila službo pred nekaj meseci, sem imela morda en napad, prej pa vsaj enega tedensko. Je pa res, da sedaj vse te tablete odpadejo zaradi nosečnosti, in ko boli glava, si dam gor mrzel obkladek, lahko pa poskusiš tudi s kisovim - krpo poliješ s kisom in daš na glavo. Smrdi, pa če nimaš zaprtih oči, te lahko začnejo peči, ampak pomaga pa, vsaj malo ublaži "utripanje" v glavi.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2009 12:29:00   
Felicita
jest mam 2-3 napade na leto, ampak ko so... so pa za umret. postanem čist hipersenzibilna (moti me svetloba, zvok, vonji, celo dotiki), slabo mi je, megli se mi pred očmi... ne morem ne sedet, ne ležat, vse me moti in nervira. aja in seveda, ko mam migreno niti pomislm ne, da bi šla pred računalnik ali tv.
probala sem pomoje vsak domač recept - kisovi obkladki, krompirjevi obkladki, kava z limono, polivanje z mrzlo vodo, radenska, magnezijeve šumeče tablete,... u bistvu sm od kisa, kave, mrzle vode in magnezijevih tablet bruhala (in meni to dejansko ne odleže pri migreni), krompir in radenska pa nista mela efekta sploh.
sicer če ujamem pravi čas pomaga nalgesin ali aspirin migran, ampak ponavadi ga ne, ker pride vsa reč dokaj nenapovedano. meni res pomaga samo temna soba, odprto okno in hoja gor in dol po sobi (ja vem, se čudno sliši...); ko prvi 'rukar' preide (torej da se dejansko lahko uležem brez da bi mi blo neprijetno) se pa ponavadi zvijem v fetusni položaj in zaspim.
pomoje je simptomov in (delujočih) zdravil za migreno ene tok kot nas je trpink (in trpinov), tko da more pomoje vsaka sama pogruntat kaj ji pomaga (in še boljš, kako se ji izognit)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?