Lenck -> RE: Migrena! (5.3.2009 9:23:50)
|
Jaz sem pila Aspirin Migran, ki je navadno pomagal, če sem ga vzela dovolj hitro, potem pa čakala in čakala... Zdravnik mi je dal Imigran Sprint, mislim, da ga dobiš le na recept, ki pa naj bi ga jemal pred glavobolom (ko čutiš, da bo) - no, meni to ni bilo smiselno in sem ga vzela, ko je glava že bolela, in je tudi pomagalo, pa tudi v navodilu tako piše. (Razni aspirini, lekadoli, naprosini in nalgesini nikoli niso prijeli.) Poleg tega takrat popijem kak požirek kave, ki je sicer ne pijem (turško, seveda), da se mi dvigne pritisk, ki mi navadno med glavobolom pade. No, bolje, da bi pisala v pretekliku, ker odkar sem pustila službo pred nekaj meseci, sem imela morda en napad, prej pa vsaj enega tedensko. Je pa res, da sedaj vse te tablete odpadejo zaradi nosečnosti, in ko boli glava, si dam gor mrzel obkladek, lahko pa poskusiš tudi s kisovim - krpo poliješ s kisom in daš na glavo. Smrdi, pa če nimaš zaprtih oči, te lahko začnejo peči, ampak pomaga pa, vsaj malo ublaži "utripanje" v glavi.
|
|
|
|